Θάνατος 2χρονου από ασφυξία: Πολύ περίεργη και ακατανόητη η εμφάνιση του χαροκαμένου πατέρα στα κανάλια (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Image4

Το αγόρι μόλις 2,5 ετών έχασε τη ζωή του στο σπίτι του στο Ίλιον όταν εγκλωβίστηκε στον αποθηκευτικό χώρο ενός κρεβατιού τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Δείτε τι δήλωσε ο πατέρας του:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. οντως δειχνει να ειναι καπως.εχουμε δει πολλα στην ελλαδα.ομως σε περιπτωσεις ενος τοσο ισχυρου σοκ οι γιατροι δινουν ηρεμιστικα για προφανης λογους.

  2. Από την μια μεριά βρίζετε αυτούς που ήξεραν και δεν μίλαγαν , και από την άλλη βρίζετε αυτούς που έκαναν καταγγελία και τους αποκαλείτε ρουφιάνους επειδή έκαναν το ηθικό τους χρέος…Εδώ πρόκειται για μικρά παιδιά…!
    Δεν πάτε καλύτερα να δείτε κανένα πρωινάδικο στην τι βι…; Ανταποκρίνεται καλύτερα στην νοημοσύνη σας. Ηλίθιες ανισοροπες όρνιθες που θέλετε και να σχολιάσετε… βλαμμένα υποκείμενα , δεν μιλάμε για ρουφιανιά για το ποιος κάπνισε και ποιος όχι… Ένα παιδί πέθανε από ΑΜΕΛΕΙΑ !

  3. Μονο για χαροκαμενος πατερας δεν φαινεσαι-μιλας ρε μαστουρη !

  4. Αυτό με τις καταγγελίες είναι πραγματικά χαζό και εγώ προσωπικά πιστεύω τους γονείς γιατί και σε μας έχουν κάνει (για τους γονείς μου) και λέγανε ότι μας χτυπάνε κάθε μέρα και ότι μας βασανίζουν και διάφορα άλλα και ήρθε η αστυνομία να ελέγξει αλλά προφανώς δεν γινόταν τίποτα και φύγανε μετά

    Ανώνυμα όπως πάντα…γιατί η Ελλάδα είναι η χώρα της ρουφιανιάς

  5. ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ…Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ…ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ

    1. Το παιδί του έχασε ρε επιστήμονααααα πως θέλεις να είναι και να μιλάει….όσο για τις καταγγελίες,άστο καλύτερα…η κάθε κατίνα σηκώνει το τηλέφωνο και μαγαρίζει τον κόσμο…ασιχτιρ γμω την κριτική σας!!!!!

      1. Η αποδειξη οτι παμε απο το κακο στο χειροτερο σαν ανθρωποι, εισαι εσυ και κατι σαν και σενα. Χαλασμενα μυαλα.

  6. Τα παιδια και τα ματια σας…αφηστε τα χαχαχα και τα χουχουχου οταν βρισκεστε με παρεες, εχετε και τα ματια και τα αυτια ανοιχτα γιατι δεν αργει να γινει το κακο. Τα παιδια δεν καταλαβαινουν τους κινδυνους. Τραγικος θανατος δυστυχως ενος μικρου παιδιου.

Comments are closed.