Θάνατος και στους εγκληματίες της κοινωνίας!

Κοινοποίηση:
caroline-glyka-nera-arthro

Με αφορμή τα γεγονότα που συνέβησαν χθες στα Γλυκά Νερά, αναγνώστης, ο οποίος γνωρίζει νομικά και εγκληματολογία, λέει τα πράγματα όπως είναι.

Διαβάστε τι ακριβώς υποστηρίζει:

Η τραγωδία της 11/5, στα Γλυκά Νερά, έχει κινητοποιήσει τους πάντες και έχουν ακουστεί τα πάντα. Ο Πόνος και ο Φόβος κυριαρχούν. Έχουν τονισθή όλα τα προβλήματα. Εδώ θα τονισθούν κάποια νέα, τα οποία δεν γνωρίζουν ή δεν τολμούν να πουν οι άλλοι.

  1. Έχουν μειωθή τα ποινολόγια, η Αστυνομία, ο σωφρονισμός και η εφαρμογή των ποινών, σε μία εποχή που οι συνθήκες εκτέλεσης αδικημάτων και εγκλημάτων είναι μεγίστη.
  2. Αυτό που έχει την μεγάλη σημασία είναι ότι, αυτά δεν γίνονται για ανθρωπιστικούς λόγους, οι κοινωνίες ευθύνονται για άπειρα διοικητικά και ποινικά εγκλήματα. Γίνονται διότι οι αόρατες εγκληματικές δυνάμεις, πολιτικές και ποινικές, και κυρίως οι Αριστερές, θέλουν τις κοινωνίες σε συνεχή προβλήματα και διαρκή Φόβο, διότι τότε μόνο δείχνουν την παρουσία τους, και μπορούν να εισακούονται. (Ας εξετάσουν την προέλευση και του τελευταίου Ευρώ αυτών, και θα έχουν την απάντηση.)
  3. Ποιος θα τιμωρηθή για τον τεράστιο, ανήκουστο, διαρκή Πόνο όλων των Ελλήνων;
  4. Αυτοί διατηρούν τα εγκληματικά στοιχεία εντός και εκτός φυλακών. Αυτοί σε όλες τις διαδηλώσεις, κοινωνικά προβλήματα και κοινωνικές ζημιές, με χρήματα που πληρώνουν υψηλά ιστάμενοι. Για τους ορθούς πολίτες, κανείς δεν πληρώνει, ούτε να διαμαρτυρηθούν.
  5. Στην ουσία οι εγκληματίες είναι ελεύθεροι. Καταναλώνουν μεγάλα ποσά για την φύλαξη, τροφή τους και την ανάπτυξη του εγκλήματος.
  6. Οι δούλοι πολιτικοί, είναι ελάχιστοι, οφείλουν να εκτελέσουν τις εντολές, για να μείνουν στις καρέκλες τους. Όλοι οι άλλοι δημόσιοι παράγοντες, περιλαμβανομένων και των δικαστών, πως μπορούν να μένουν στις θέσεις τους, να παίρνουν τον μισθό τους, να καμαρώνουν για τις θέσεις τους, να αγκαλιάζουν τα παιδιά τους και να χαίρονται την ζωή τους, με τα τόσα ανάρμοστα και άδικα που γίνονται στους τομείς τους;
  7. Μπορεί οι δικαστές να κάνουν την δουλειά τους, στα εισερχόμενα, για τα δέντρα, δεν υπάρχει όμως Δικαιοσύνη για το σύνολο, το δάσος, δεν υπάρχει Γεν. Εισαγγελέας και Συνταγματικό Δικαστήριο. Αυτοί πρέπει να προβλέπουν και διασφαλίζουν την Δικαιοσύνη της Κοινωνίας και κάθε Πολίτη.
  8. Οι συνέπειες: οι εγκληματίες και οι οικογένειές τους πεθαίνουν κάθε ημέρα, αντί για μια φορά. Η κοινωνία και οι πολίτες πληρώνουν για τα έξοδα των φυλακών και των δολοφόνων τους. Το έγκλημα και ο Φόβος κατατρύχουν τον Πολίτη κάθε στιγμή.
  9. Μετά τα πολλά προβλήματα και εγκλήματα των παρόντων και παρελθόντων κυβερνητών, όποιος πολίτης τους ξαναψηφίσει, ας υποστεί την ληστεία, τον Φόβο και θάνατό του.

Οι ποινές σήμερα:

Θάνατος, 15 χρόνια, 10 χρόνια, 5 χρόνια και ανάλογες ποινές για τα πταίσματα.

  1. Θάνατος, για ειδεχθή κακουργήματα, καταδικαζόμενα από όλη την Κοινωνία, από ανθρώπους με εγκληματικό παρελθόν και τάσεις, αδύνατο να επανέλθουν στον νομοταγή βίο.
  2. 15 χρόνια, για ανθρώπους με μεγάλα εγκλήματα, υπό ειδικές συνθήκες και που κατά επιστημονική γνωμάτευση μπορούν να επανέλθουν στην κανονική ζωή. Στα 10 χρόνια, ειδική επιστημονική επιτροπή θα αποφασίζει αν μπορεί να επανέλθει στην κανονική ζωή. Επί επανάληψης εγκλημάτων, θάνατος.
  3. 10 χρόνια, για μη ανθρωποκτονίες, με προορισμό την τιμωρία και επαναφορά στην ομαλή κοινωνική ζωή. Στα 7 χρόνια επιτροπή αποφασίζει για την απόλυσή του ή όχι. Επί επανάληψης εγκλημάτων, η ποινή θα γίνεται 15 χρόνια, επί επανάληψης, θάνατος.
  4. 5 χρόνια, για τιμωρία, παραδειγματισμό και σωφρονισμό, 2,5 χρόνια φυλακή. Επί επανάληψης 15 χρόνια, επόμενη επανάληψη, θάνατος.
  5. α)Αδικήματα για πταίσματα, εξ αμελείας, αποκατάσταση και ειλικρινή συγνώμη, ανάλογη καταδίκη με αναστολή, β) αδικήματα για πταίσματα με την θέλησή του, ανάλογη καταδίκη και εγκλεισμό σε φυλακή για το ήμισυ της ποινής, γ) επί επανάληψης, ανάλογη καταδίκη και εγκλεισμό σε φυλακή, δ) Για τρίτη φορά, καταδικάζεται σε μακροχρόνια ποινή και εγκλεισμό σε φυλακή, ε) για πέμπτη φορά, θάνατος.
  6. Ο εγκληματικός χαρακτήρας εκάστου φαίνεται από το δεύτερο, τρίτο έγκλημα.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Να επανέλθει για τέτοια ειδεχθή εγκλήματα η θανατική ποινή

Comments are closed.