ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΚ – ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Κοινοποίηση:
3179101

Οι άγνωστοι αφού ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, τους έδεσαν, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό από το χρηματοκιβώτιο και έσπευσαν να εξαφανιστούν
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε γύρω στις 10 το βράδυ της Κυριακής (6/2) στα γραφεία της ΑΝΕΚ που βρίσκονται στην Ακτή Μιαούλη, στον Πειραιά.
Έξι δράστες ντυμένοι αστυνομικοί και φέροντας βαρύ οπλισμό αφού ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, τους έδεσαν, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό από το χρηματοκιβώτιο και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκηνυγητό για τον εντοπισμό τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο θεοδωρικάκος το κωρονι θα τους πιάσει όλους…αφού πρώτα διαβάσει τον Ριζοσπάστη και πιει το εσπρεσσακι του.
    Βέβαια μετά την σύλληψη τους θα ξαναβγούν στους δρόμους σε λίγο καιρό.

  2. Κωλοτοῦμπες καί τούμπαλιν κατά τό σύνηθες μέ γεύση freddo greek recipe coffee.

  3. Κωλοτοῦμπες καί τούμπαλιν κατά τό σύνηθες μέ γεύση freddo greek recipe coffee.

  4. Οι φύλακες είναι άδειες…αφού κανένας δεν μπαίνει σε αυτήν την μέσα…και ο δολοφόνος σε 7 έξω είναι. Κλοπές διαρρήξεις ληστείες δεν το αναφέρουμε κάν… προφυλάκιση 18 μήνες και άντε πάλι από την αρχή, παλιός γνώριμος λέει μετά με 200 ίδιες περιπτώσεις που έχει διαπράξει στο παρελθόν.

  5. Χαχαχαχα τολμω να πω πως εχουμε την πρωτια σε εγκληματικότητα απο το μεξικο.. Αυτο πλεον το κοντρολε εχει ξεφυγει σε αυτη τη χωρα.. ο λογος??? Η ατιμωρησία χρηματιζοντε οι παντες.. Δικαστες μπατσοι πολιτικοι ολα τα πονηρα λαγουμια. Εν ολιγεις εχουν χασει τα μπατσοπουλα την μπαλα. Ποιον να πρωτο κυνηγήσουν. Αληθεια εχουν αλλο χωρο οι φυλακες??? χαχαχαχα

    1. Κωλοτοῦμπες καί τούμπαλιν κατά τό σύνηθες μέ γεύση freddo greek recipe.

Comments are closed.