ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ – ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ 30ΧΡΟΝΗ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΜΑΖΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΕΜΒΟΛΗ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ

Κοινοποίηση:
mkiosenterli-0

Συγκλονίζουν ο σύζυγος της άτυχης 30χρονης, οι φίλοι και οι συγγενείς της για τον ξαφνικό χαμό της τη Μεγάλη Παρασκευή – «Δεν προλαμβάνεται, ακόμη και σε νοσηλευόμενους ασθενείς είναι δύσκολο να παρασχεθεί βοήθεια, εξελίσσεται ραγδαία» είπε ο ιατροδικαστής για την αιτία θανάτου της


Στο πένθος έχει βυθιστεί από τη Μεγάλη Παρασκευή η τοπική κοινωνία της Κατούνας στην Αιτωλοακαρνανία από τον ξαφνικό θάνατο 30χρονης εγκύου Μαρίας Κιοσεντερλή. Η άτυχη νεαρή γυναίκα «έφυγε», σύμφωνα με το agriniopress, από μαζική πνευμονική εμβολή (απόφραξη της πνευμονικής αρτηρίας), χωρίς να προλάβει να κάνει κανείς τίποτα για να αποτρέψει το μοιραίο.

«Είναι κάτι που δυστυχώς δεν προλαμβάνεται και η άτυχη γυναίκα δεν ήταν σε θέση να το γνωρίζει. Ακόμη και σε νοσηλευόμενους ασθενείς είναι δύσκολο να παρασχεθεί βοήθεια, εξελίσσεται ραγδαία», δήλωσε η ιατροδικαστής Βασιλική Τζιόλα.

Σύμφωνα με ιατρικές αναφορές, η Πνευμονική Εμβολή είναι η απόφραξη μικρής ή μεγάλης αρτηρίας του πνεύμονα, από θρόμβο– έμβολο, που προήλθε από άλλο σημείο, συνήθως από φλέβα του ποδιού.

1

 

O θρόμβος (ή κομμάτι του) ξεκολλά από τη φλέβα που δημιουργήθηκε, μετακινείται μέσω του φλεβικού συστήματος, περνά από την δεξιά πλευρά της καρδιάς και καταλήγει σε αρτηρία του πνεύμονα.

Σπάνια ο θρόμβος μπορεί να προέλθει από άλλη φλέβα εκτός των ποδιών, π.χ. από φλέβα στο χέρι.

Οι συνέπειες της Πνευμονικής Εμβολής, οξείες και μακροχρόνιες, εξαρτώνται από το μέγεθος του θρόμβου, όπως και από την προηγούμενη κατάσταση των πνευμόνων και της καρδιάς και κυμαίνονται από αιφνίδιο θάνατο σε πολύ μεγάλο θρόμβο, ως κανένα σύμπτωμα σε πολύ μικρό θρόμβο.

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 30χρονης

Συγκλονίζει με σχόλιά του στο Facebook ο σύζυγος της 30χρονης Μαρίας Κιοσεντερλή.

«Αστέρι μου έρχονται όλοι και μου λένε ζωη σε μένα. Πώς να ζήσω αστέρι μου χωρίς εσένα; Μιλάω καρδιά μου στο κινητό, θέλω κάπου να τα πω. Αστέρι μου, πάρε με καρδιά μου, πάρε με σε ικετεύω να ξαναείμαστε μαζι», έγραψε ο σύζυγος της 30χρονης, σε ένα σπαρακτικό μήνυμα σε φωτογραφία της στο Facebook.

«Καλημέρα αγάπη μου. Σ’ αρέσει να στο λέω εδώ; Πες μου πού να σε δω να σου λέω καλημέρα. Μαράκι μου, λατρεία μου, μας έκλεισαν όλα τα παράθυρα από το σπιτάκι μας, έλα αγάπη μου να πάμε σπιτάκι μας με τον Βαλάντη μας σε παρακαλώ έλα. Μέχρι και τη βέρα μου μου έβγαλαν γιατί λέει χάθηκες. Δεν το θέλες αστέρι μου, το ξέρω. Γρατσούναγες το δαχτυλάκι σου και εγώ υπέφερα και το ξέρεις. Πώς εγώ τώρα θα μπορέσω να ζήσω έτσι όπως σε είδα καρδιά μου; Πώς αστέρι μου πως πως πως πες μου πως να ζήσω χωρίς το αντράκι μας; Είχες μια αποβολή κλάψαμε αλλα μείναμε όρθιοι γιατί είχε ο ένας τον άλλον, είχες δεύτερη αποβολή το παλέψαμε πάλι μαζί ομως Μαρία ακους μαζί κ τώρα μου τα πήρε όλα όλα ολα», συνέχισε σε ακόμη ένα σχολιο του.

1

Συγκινητικά μηνύματα των φίλων και συγγενών

Στο Facebook συγγενείς και φίλοι έγραψαν συγκινητικά μηνύματα για την άτυχη κοπέλα, ενώ εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στον σύζυγο της.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας στις 12:00 π.μ. της Δευτέρας του Πάσχα.

2
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Μπορεί κάποιος να μάθει αν η κοπέλα είχε κάνει το εμβόλιο; Έχω μάθει και στην Αθήνα, γυναικολόγοι πιέζουν εγκυμονουσες για το εμβόλιο. Καλό ταξίδι.. Και θερμά συλλυπητήρια.

  2. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της. Καλό ταξίδι καλό παράδεισο να έχει και καλή δύναμη στο παλικάρι και στους γονείς της.

  3. Καλο παράδεισο να έχουν , τη να πω , κουράγιο στην οικογένεια .

  4. Mασκοφορία και εμβόλια θανάτου του χουντοκούλη και των χουντονουδούληδων έστειλαν νέα γυναίκα στον θάνατο!!!
    Χουντοκούλης και χουντονουδούληδες πρέπει πάνε φυλακή και η χούντα ΝΔ ΑΕ να εξαφανιστεί, να διαλυθεί, να καταστραφεί γιατί είναι εγκληματική οργάνωση μαφία δημοκρατίας.

  5. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

  6. Κάνε μου παρέα να διαβάζουμε μαζί αν δε βαριέσαι…. Οι άλλοι δε τα πιστεύουν αυτά.
    «Σύντομα λοιπόν έρχονται τα καινούργια αφηγήματα, και μόλις πάψουν κι αυτά να λειτουργούν, θα τεθούν σε εφαρμογή τα επόμενα:
    Επισιτιστική κρίση, κυβερνοεπιθέσεις, κλιματικοί πρόσφυγες, ακόμα και ανύπαρκτοι εξωγήινοι μπορεί να προβληθούν ως ολογράμματα στους ουρανούς, προκειμένου να λουφάξουν οι δυτικοί λαοί που μένουν μαζικά άνεργοι, ενώ η τεχνολογική δικτατορία κινεζικού τύπου, τους κάθεται στο σβέρκο σαν βδέλλα».
    https://aperopia.fr/02-2021/oi-apokalypseis-viasmon-kai-paiderastias-os-psychologikes-epicheiriseis-polemoy/

  7. Καλό ταξίδι στον Παράδεισο μαζί με τα αγγελούδια της.Μονο ο Θεός ξέρει το γιατί έφυγε τόσο βιαστικά κ σιγουροτατα έχει τον σκοπό Του.

    1. Αν είναι σκοπός Του να παίρνει ανθρώπινες ζωές, τότε είναι σαδιστής.

      1. Ελα μαλακιες γράφει, μου θυμησε έναν παπά που μου είπε όταν παντρευα τον κουμπάρο μου ότι επειδή δεν έχω παντρευτεί ακόμα γι αυτό ο Θεός παίρνει ανθρώπους που αγαπάμε..
        Κάνεις δεν είναι αθάνατος, ο Θεός δεν τιμωρεί και δεν παίρνει ανθρώπους για δικούς του σκοπούς…ζωντανοι οργανισμοί είμαστε.
        Τετοιες μαλακιες λένε κάποιοι και μας χωρίζουν…
        Αγαπημενοι και μονιασμενοι να είμαστε όλοι…πιστευουμε δεν πιστεύουμε.
        Καλο ταξίδι στην κοπέλα και στο μωράκι της.
        Χριστός Ανέστη και υγεία σε όλους.

  8. Θεός σχωρέστην ,κουράγιο στους δικούς της.
    Ποιό πειραματικό εμβόλιο έκανε ? pfizer ,astra zeneca ?

  9. τι κανει νιαου νιαου
    Εχρονται χειροτερα, το μπολι θα κανει πολλους ζομπι…και μετα ο κ. Tεsla (Musk)προετοιμαζει Α.Ι artificial intelligence. Εχει παρουσιασει το τσιπακι στον πιθηκο που νομιζει οτι πινει χυμο μπανανας…ελεγχομενος με τσιπακι…

  10. Μονο ενα πραγμα μπορει να σωσει τους Ελληνες.
    Βρειτε το να δω ποσο στροφαρετε οι περισσοτεροι ,χωρις βοηθεια γιατι ειναι πανευκολο.

  11. Σίγουρα η άτυχη κοπέλα θα είχε πόνο στη γάμπα του ποδιού της δεν το κατάλαβε και δεν το είπε Διαφωνώ με την ιατροδικαστή ότι το DVT πάει αμέσως στους πνεύμονες Η άτυχη κοπέλα ίσως το είχε μέρες Αυτό συνεπάγεται αμέσως στο κοντινότερο νοσοκομείο για εξετάσεις αίματος και υπέρηχο στο πόδι Με παρακολούθηση αιματολόγου περπάτημα και χάπια καθημερινά προλαβαινεται

  12. Κικίλια παραιτήσου: ούτε γιατρός εκεί γύρω στην περιοχή διορισμένος

  13. Κρίμα να χάνονται πανέμορφες κοπέλες και να μένουν πίσω οι μπαζόλες.

    1. φιλε αυτο ηταν πολυ φαουλ που πεταξες …… κριμα για την κοπελα μα και αυτες που ειπες εχουν καθε δικαιωμα στη ζωη και αν φευγουν απ την ζωη ιδια αξια εχουν σα ανθρωποι

    2. εχετε κανει προοδους στα ρατσιστιλικια τι να πει κανεις . Εκτος απο ολες τις γνωστες κατηγοριες συνανθρωπων μας τωρα προσθεσατε και τις ασχημες . Δεν ειναι τυχαιο . Αυτος ειναι ο τροπος σκεψης σας για αυτο και ειστε στην ακρα δεξια . Α μην ξεχασεις να πεις και χριστος ανεστη φιλε

      1. Εσείς είστε οι μόνοι ρατσιστές, αυτοί κατά της ομορφιάς!

  14. Είχε κάνει το εμβόλιο η κοπέλα;
    Μαζική πνευμονική εμβολή έπαθε πριν ένα μήνα εισαγγελέας στην Πάτρα 15 μέρες μετά το μπόλι.

  15. Η φασιστική μασκοφορίσ του χουντοκούλη και των χουντονουδούληδων έστειλαν στο θάνατο αυτή την γυναίκα!!!!
    Ο χουντοκούλης και όλοι οι χουντονουδούληδες πρέπει να πάνε φυλακή και να πέσει ολόκληρη η χούντα ΝΔ ΑΕ!!!!!

  16. Ειχε παρει εμβολιο για κορωνοιο ??? Στεφανε εχεις περισσοτερες πληροφοριες για την τραγωδια αυτη???

  17. Για να μην το κουράζουμε άλλο…
    Οι μάσκες του χουντοκούλη έφεραν αυτά τα αποτελέσματα που έφεραν πνευμονολοηικά και προβλήματα στις αρτηρίες της καρδιάς.
    Πρέπει να πέσει η χούντα ΝΔ ΑΕ!!!!

Comments are closed.