ΘΛΙΒΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ στην Θεσσαλονίκη: 22 προσαγωγές και 26 μηνύσεις σε Έλληνες για απόπειρα… παρέλασης από τις κατοχικές αρχές

Κοινοποίηση:
17d9d346fece96380845a51c64a58571_XL

Στα 22 ανέρχονται τα άτομα που προσήχθησαν συνολικά σήμερα στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητων πορειών, αλλά και προσυγκεντρώσεων, σε Ηλιούπολη, Καμάρα και πλατεία Δικαστηρίων, με σκοπό την πραγματοποίηση παρέλασης, στο πλαίσιο της σημερινής εθνικής επετείου.

Και τα 22 άτομα αφέθηκαν ελεύθερα, ενώ σε βάρος 26 υπεβλήθησαν μηνύσεις σχετικά με την υπουργική απόφαση για απαγόρευση παρελάσεων σε συνδυασμό με τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., βεβαιώθηκαν στα ίδια σημεία (Ηλιούπολη-Καμάρα-Δικαστήρια) 14 παραβάσεις για covid και 17 παραβάσεις του κ.ο.κ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΑΚΟΥ ΧΑΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΞΕΚΟΥΛΗ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΜΕ 40 ΜΑΣΕΛΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ !!!!!!

  2. Τα 22 ατομα διασπειρουν τον ιο, αλλα τα 20.000 συντροφια σου οχι! Ψευταρα, υποκριτη, κομμουνισταρε θα τα πληρωσεις ολα!

Comments are closed.