ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ! Σάλος στην Τουρκία με τον Βελόπουλο: «Προσέβαλλε την θρησκεία μας»!

Κοινοποίηση:
Policy Statements of the new Greek Government (Day 3), at the Greek Parliament, in Athens, July 22, 2019. / Προγραμματικές Δηλώσεις της νέας Κυβέρνησης (Μέρα 3η), στη Βουλή, Αθήνα, 22 Ιουλίου, 2019

Λυσσομανούν τα τουρκικά ΜΜΕ κατά του προέδρου της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκου Βελόπουλου, μιλώντας για σκάνδαλο προσβολής του Ισλάμ μέσα στην ελληνική Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα και στη συζήτηση για το φορολογικό, ο Κ.Βελόπουλος αφού μίλησε αρχικά για λαθρολάγνους που είναι ακόμα και εντός Βουλής, υποστήριξε ότι το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία αλλά πολιτικό σύστημα.

«Δεν είναι θρησκεία, είναι πολιτικοθρησκευτική ιδεολογία. Είναι ένα δικαιικό σύστημα, αφού ο μουφτής είναι και δικαστής. Άρα, είναι πολιτικό-δικαστικό σύστημα».

Για να συνεχίσει:

«Είναι ασύμβατο το Ισλάμ με τον νομικό πολιτισμό, τα ήθη των δυτικών κοινωνιών. Αν εσείς, από την αγάπη που έχετε για τον Ιμπραήμ και τον Χασάν και όχι τον Γιώργο, τον Νίκο, τον Σταύρο, θεωρείτε ότι μπορείτε να «κλείνετε τα μάτια», κάνετε ένα λάθος. Δεν ξέρετε τι λέει το Ισλάμ, κύριοι, για τους ομοφυλόφιλους; Κλείνετε τα μάτια σας;

Δεν ξέρετε; Τους σκοτώνουν. Δεν το ξέρετε; Δεν ξέρετε τι λέει για τη γυναίκα, ότι πρέπει να φοράει μπούργκα, να της κάνουν κλειτοριδεκτομή; Δεν το ξέρετε ούτε αυτό»;

Αμέσως μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του ο πρόεδρος της Ελ.Λύσης, ζήτησε το λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ε.Τσακαλώτος:

«Ακούσαμε μία ομιλία ακραία ρατσιστική και φασιστική, που στοχοποιεί τη δική μας τη μειονότητα και ανθρώπους που έχουν μία άλλη θρησκεία από την πλειοψηφία».

Ο προεδρεύων εκείνη την ώρα της συνεδρίασης Νικ. Κακλαμάνης συμμεριζόμενος την ένσταση, σημείωσε: «Ο κ. Βελόπουλος άκουσε και την παρατήρηση του κ. Τσακαλώτου, που τη θεωρώ εύλογη.

Εάν ο κ. Βελόπουλος μου πει ότι συμφωνεί να διαγραφεί κάποια φράση από αυτές που είπε, βεβαίως θα διαγραφεί. Αλλιώς, από κει και πέρα ο καθένας χαρακτηρίζεται από αυτά που λέει».

Απαντώντας ο κ. Βελόπουλος επανέλαβε: «Εγώ λέω ότι το Ισλάμ έχει μπούργκες, έχει κλειτοριδεκτομές. Επαναλαμβάνω αυτό που λέει το Κοράνι ή αυτό που λέει η δική τους θρησκεία, ότι, δυστυχώς, τους ομοφυλοφίλους τους πετάνε από τον πέμπτο όροφο».

Ο Τσακαλώτος αντέδρασε εκ νέου με τα γνωστά περί ναζί: «Οι ναζί για τους Εβραίους τα έλεγαν αυτά. Θα πρέπει να ντρέπεστε».

Λίγο αργότερα, στην ίδια γραμμή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Βελόπουλου Κ. Χήτας έλεγε:

«Απορώ πραγματικά με αυτή την ισλαμολατρεία σας. Είπαμε, αναφερθήκαμε στο φανατικό Ισλάμ που δεν είναι απλά μία θρησκεία. Εμείς δεν είπαμε για τους ισλαμιστές, δεν είπαμε για τις άλλες θρησκείες που υπάρχουν στην κοινωνία και τις οποίες αποδεχόμαστε. Είπαμε για το φανατικό Ισλάμ που κόβουν κλειτορίδες, που κόβουν κεφάλια κλπ».

Κατόπιν τούτων, ο εκ των τριών μουσουλμάνων μελών της εθνικής αντιπροσωπείας, βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ είπε μεταξύ άλλων:

«Ο κ. Βελόπουλος είχε το θράσος να προσβάλλει βάναυσα όλους τους μουσουλμάνους και γενικά όλο το Ισλάμ. Καταλαβαίνετε, όταν λέτε ότι δεν είναι θρησκεία, τι σημαίνει αυτό; Και εγώ να πω ότι δεν είναι θρησκεία η Ορθοδοξία, δεν είναι θρησκεία ο Καθολικισμός κ.λπ. Πού θα πάει αυτή η υπόθεση;»

Και συνέχισε:

«Κύριε Βελόπουλε, όπως σε όλες τις θρησκείες υπάρχουν δόγματα, αιρέσεις, παραθρησκευτικές οργανώσεις, έτσι και στο Ισλάμ μπορεί να υπάρχουν κάποιες αιρέσεις που να υπερασπίζονται αυτό.

Όμως αυτό δεν είναι το Ισλάμ, δεν είναι το Ιερό Βιβλίο και δεν έχετε δικαίωμα από το Βήμα της Βουλής να συκοφαντείτε, να εξυβρίζετε και να λέτε ότι το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία. Οι καιροί είναι ύποπτοι και πρέπει να ξέρουμε τι λέμε στη Βουλή».

Αρκετά αργότερα, εκ μέρους της Ελ. Λύσης ο κ. Β.Βιλιάρδος υποστήριξε τα ακόλουθα: «Αναφερθήκαμε μόνο στο ακραίο Ισλάμ και στις απάνθρωπες μεθόδους του. Ασφαλώς όχι στη θρησκεία των μουσουλμάνων».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. οι δικοι μας οι χαφιεδες παπαδες να τα δουνε που κρυβουν τους σταυρους τους οταν επισκεπτονται τους “¨δυστυχισμενους¨”λαθροπιθηκους μη τυχον και ενοχληθουν .,..

    που εισαι Πατακε ?

  2. Τη φρουρά γιατί δεν τη φωνάξανε όπως κάνανε με τη Χ,Α.
    Μαϊμού πατριώτης που τις προάλλες ψήφισε ΝΑΙ στην ένταξη της “Βόρειας Μακεδονίας” στην Ε.Ε.
    Να τον χαίρεστε.

  3. Εάν το Κοράνι γράφει αυτά που λέει ο Βελόπουλος, τότε δεν βλέπω τίποτα μεμπτό. Άραγε γιατί εναντιώνονται οι φίλοι μουσουλμάνοι? Δεν τους αρέσει να ακούγεται η αλήθεια? Τότε ποιος είναι ρατσιστής και φασίστας? Εσάς κύριοι μουσουλμάνοι, γιατί μισείτε τους αλλόθρησκους? Υπάρχει μεγαλύτερος φασισμός?

  4. Χαχαχαχα ε ρε πλακα που εχει αυτος χαχαχαχα όταν ηταν στον καρατζαφυρερ αποκαλουσε των Αδωνι προδοτη επειδή πηγε στην νου δου και μετα από μια εβδομαδα ηταν μαζι αγκαλιτσες και φιλακια και επαιρναν ποζες για να τους βγαζουν φωτογραφιες κατω απ την στεγη της νου δουλας χαχαχαχαχ…. ωραιους πατριωτες ψηφίζετε να τους χαιρεστε χαχαχαχα

  5. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΩΣΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΣΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@….ΘΟΥΝ! ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΑΝΤΕ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΙΣΛΑΜΟΛΑΤΡΕΣ, ΛΟΥΓΚΡΕΣ, ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

  6. Ο Βελοπουλος ειναι ενας Ισλαμοφοβικος Φασιστας.Ντροπη σε ολα τα δεξια-ακροδεξια καθαρματα.Αφηστε τους ανθρωπους ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ζησουν ρε φασισταρια. Ο ρατσισμος στην Ελλαδα εχει χτυπησει κοκκινο. Ντροπη σε ολους σας. Φυλακη στους φασιστες, αμεση απελαση σε οσους εναντιονονται στους Μεταναστες !!!

  7. ΑΝ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΣ ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.ΑΝ ΕΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ

  8. Το πραγμα ειναι απλο.. οταν πας καπου σεβεσαι για να σε σεβαστουν και εναρμονιζεσαι με κοσμο εκει. ΟΧΙ στους λαθρο με τα IPHONE! ΝΑΙ σε αυτους που θελουν πραγματικα βοηθεια ( δλδ το 1% που προσφυγων και των ελληνων που ζουν κατω απο το οριο της φτωχειας ).

    Ειναι γνωστο οτι ο ελληνας ειναι αγαθο-μαλακας κ νομιζει οτι με το χαλαρα ολα θα γινουν… εδω μιλαμε ομως γιατι κατι το οποιο οι επομενες γενιες θα μας βριζουν αν υπαρχουν κ αυτες… Κανενας κουλης, γκουφης, ψωρας, φραγκατος κτλ δε θα σωσει αυτο το τοπο!

    Αν ο καθενας μας βοηθουσε απο λιγο το διπλανο μας δε θα ειχαμε αυτο εδω τωρα. Ο κοσμος κοιταξε το ευκολο χρημα (αιματοβαμμενο) με το να κουναει σημαιακια κ ψηφοδελτια απο το να δουλεψει σκληρα για τον εαυτο του, την οικογεννια του κ τη χωρα του. Ας τους φαμε τωρα στη μαπα τους 300 μαλακες.

    κυριοι των ΒΠ κτλ… μια χωρα, ενα κρατος δεν αποτελειτε μονο απο την κατηγορια σας αλλα υπαρχουν κ αλλοι, μια χωρα ειναι ενα συνολο ομαδων, δε παιζετε μπαλα μονοι σας!

    ΥΓ:
    Ας μαθουμε 1 πραγμα απο τα γεγονοτα…. ψαχτε τι εκαναν τα κοκκαλα των ελληνων της Μ.Ασιας….

    https://www.mixanitouxronou.gr/poulisan-ta-kokkala-ellinon-kai-armenion-pou-skotothikan-stin-tourkia-i-metafora-400-tonon-oston-sti-gallia-gia-viomixaniki-xrisi-i-sygklonistiki-afigisi-tou-ilia-venezi-gia-ti-perisyllogi-tous/

    http://users.sch.gr/gkelesidis/images/PDF/Meionotika/Katara%20tis%20Asias%20tzortz%20Horton.pdf

  9. Ο Μεγαλος υπερασπιστης των ‘Ελληνων¨ ειναι μπασταρδος εχει αιμα κατσιβελου. Αυτο θα σας σωσει? Αναρωτιεστε γιατι σαν χωρα παμε απο το κακο στο χειροτερο? Η απαντηση ειναι οτι ενα μεγαλο ποσοστο ειναι μπασταρδοι και απαξ μπασταρδευθεις τελειωνεις απο την Αδαμικη φυλη που ειναι η λευκη φυλη

  10. ….η τσακαλωτου φοβαται μην θιχτουν οι επιβητορες της!!….του τον εχουν ξεχειλωσει τον πατο!!!…που θα βρει ξανα τετοιους αν φυγουν!!!

  11. Καποιοι δεν αντιλαμβανονται οτι πανε να μας ισλαμοποιησουν, ο Βελοπουλος τους φταιει!!!!!!!!! Εχει πλημμυρισει η χωρα με ισλαμιστες, γινεται κανονικος ισλαμοεποικισμος και οι πολιτικαντηδες μιλουν για διεθνες δικαιο, ενω η χωρα καταστρεφεται απο καθε καρυδιας καρυδι που εισβαλει μεσα ανεξελενκτο!!!!!!!!!!

  12. Η αλήθεια είναι ότι ο χριστιανισμός στις αρχές του ήταν ολοκληρωτικός και απόλυτος όπως και το Ισλάμ. Αναγκάστηκε όμως να συμβιβασθή με τον ελληνόπνευστο (ανθρωπισμός,αναγέννησι, διαφωτισμός) δυτικό πολιτισμό, απορρίψας τις ακραίες ζηλωτικές εκδοχές της πρωτοεμφανίσεώς του. Και μόνο έτσι έγινε αποδεκτός.
    Το Ισλάμ όμως είναι ασύμβατο με τον δυτικό πολιτισμό, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, διότι οι αφροασιατκές κοινωνίες όπου επικρατεί δεν ξεπέρασαν ποτέ το καθυστερημένο μεσαιωνικό επίπεδο της εποχής κατά την οποία ανδρώθηκε αυτή η θρησκεία.

  13. ειναι ψεμματα οτι το χαλιφατο οποιον gay εβρισκε τον πετουσε απο τις ταρατσες?
    ειναι ψεμματα οι αποκεφαλισμοι αλλοθρησκων σε αυτες τις χωρες?
    ειναι ψεμματα οτι καλυτερα να γεννηθεις αλογο παρα γυναικα σε αυτες τις χωρες?
    ειναι ψεμματα?
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΡΕ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΙΑΣ ΑΚΡΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ?????

  14. καλα τα λεει ο βελοπουλος η αλλη η κραγμενη τι πευαγοτανε σαν τον πορδο απο το βρακι?

    1. αν γινει κατι τυποι σαν τον Βελοπουλο πρωτοι θα την κανουν για εξω.. Ο Τυπος ειναι ενας πολιτικος απατεωνας..

  15. Ένας περιθωριακός που προσπαθεί να αλιεύσει ψήφους από ακραία στοιχεία για αυτό η ζωή του στο Κοινοβούλιο θα είναι σύντομη.

  16. Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΛΑΝΙΕΣ!

  17. Η Τσακαλωτινα τι πεταγεται σαν το καροτο,οταν θα του κοψουν μια ωραια μερα τα μουσλιμια την κεφαλα επειδη ειναι κραγμενη θαναι αργα.

  18. Μόνον ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός εστίν ΜΟΝΑΔΙΚΑ,ΑΠΟΛΥΤΑ καί ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΑ Αγιωτάτη Πίστη διότι έχουμε αποκάλυψη Αυτοπρόσωπη Τού Αληθινού Θεού,Τού Κυρίου Ιησού Χριστού,όπως ήτο καί εστί προφητευόμενο περί τής Πρώτης Παρουσίας Του,περί τής Σταυρώσεως,Αναστάσεως καί Αναλήψεως καί περί τής Δευτέρας Του Μεγαλοπρεπούς ως Φοβερός Κριτής.Όλα τά άλλα εισί παραμύθια καί κατασκευάσματα τού νοσηρού καί εμπαθούς κρανίου ανθρωποειδών οι οποίοι μέ κατευθύνων σύμβουλο τόν πλάνο διάβολο επινοούν ανάλογα μέ τάς εμπαθείς ορέξεις των, ψευδοθεούς, όπως τόν ανύπαρκτο αλάχ όπισθεν τού οποίου λατρεύεται καί προσκυνήται ο διάβολος.Οι προδόται καί δειλοί Αγιωτάτης Πίστεως καί Πατρίδος (κυβερνώντες πολιτικοί από τήν απελευθέρωση καί εντεύθεν) ομού μετά τών (τής τελευταίας 50ετίας) δικαστικών, εκπαιδευτικών, στρατιωτικών καί (κυρίως) παναιρετικών μισθωτών καλοπαιρασάκηδων οικουμενιστών (οι οποίοι συμφύροντε καί συμπροψευδοπροσεύχοντε μέ όλους τούς αλλοπίστους, αλλοθρήσκους, αιρετικούς, αθέους, ειδωλολάτρας καί αντίχριστους καί καταπροδίδουν τήν Χριστιανοσύνη). Ακούσατε ανόητοι παντός είδους προδόται. Ανύπαρκτος εστίν ο αλάχ, αλλά όπισθεν αυτού κρύπτεται καί λατρεύεται ο χριστιανομάχος διάβολος, διά τούτο καί ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι μουσουλμάνοι, οι οποίοι έχουν εντός των τόν διάβολο, μισούν τόν Χριστιανισμόν καί τούς Χριστιανούς καί όταν γίνοντε πολλοί καί αποκτούν δύναμη καταφέροντε ανοικτά εναντίον τών Χριστιανών (έως βασανιστηρίων καί θανάτου) διότι, επαναλαμβάνω, έχουν εντός των τόν διάβολο καί αυτός τούς κατευθύνει.

  19. Μπορεί να του έχουμε σούρει πόσα για τη διαχείριση του κόμματος του ,αλλά εδώ αξίζει συγχαρητήρια….!!!

  20. Ας τα “βάλει” και με κανένα ΓΥΦΤΟ ο φτεροπουλος

  21. ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΤΟΝ ΜΠΙΡΑΛΛΑΧ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΤΟΝ ΜΟΥΦΤΗ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΥΓΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΑΤΟΛΛΑΧ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΛΑΧ ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ

  22. είδαμε και τους συμπαθητικούς που μας κατάντησαν ….

  23. Όσο αντιπαθητικός είναι, τόσο δίκιο έχει αυτή τη φορά.

Comments are closed.