EKTAKTO – ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ! ΡΩΣΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ DRONE!

Κοινοποίηση:
rosia

Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη προκάλεσαν την κατάρριψη drone ΜQ-9 Reaper των ΗΠΑ πάνω από την Μαύρη Θάλασσα, είτε με «άδειασμα καυσίμων» επάνω του, είτε με «κάψιμο» του αμερικανικού αεροσκάφους από τον κινητήρα ενός από τα δύο ρωσικά μαχητικά που είχε προηγηθεί του drone μερικά μέτρα.

Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος Reaper και δύο αεροσκάφη SU-27 Flanker επιχειρούσαν πάνω από διεθνή ύδατα πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, όταν ένα από τα ρωσικά αεροσκάφη πέταξε σκόπιμα μπροστά από το μη επανδρωμένο αεροσκάφος και έριξε καύσιμα μπροστά του, σύμφωνα με τον αξιωματούχο.

Ένα από τα αεριωθούμενα αεροσκάφη προκάλεσε στη συνέχεια ζημιά στην έλικα του Reaper, η οποία είναι τοποθετημένη στο πίσω μέρος του μη επανδρωμένου αεροσκάφους, δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος σε μία άλλη εκδοχή που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο εξαπόλυσης βολών.

Το Reaper κατέπεσε σε διεθνή ύδατα, στην Μαύρη Θάλασσα.

«Το αεροσκάφος μας, MQ-9, εκτελούσε επιχειρήσεις ρουτίνας στον διεθνή εναέριο χώρο όταν αναχαιτίστηκε και χτυπήθηκε από ρωσικό αεροσκάφος με αποτέλεσμα να συντριβεί», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Αμερικανός πτέραρχος Τζέιμς Χέκερ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έχει ήδη ενημερωθεί για το συμβάν, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι.

Τα χαρακτηριστικά των πανίσχυρων UAV
Το UAV τύπου MQ-9 Reaper έχει αυτονομία πτήσης  πάνω από 27 ώρες, μπορεί να αναπτύσσει ταχύτητες έως και 44 χιλιόμετρα την ώρα και μπορεί να επιχειρεί μέχρι και τα 0.000 πόδια. Μπορεί να εξοπλιστεί με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 1,7 τόνων, ενώ ακόμα διαθέτει σύγχρονα συστήματα ελέγχου πτήσης, avionics, αισθητήρες, ραντάρ και ικανές αμυντικές δυνατότητες απέναντι σε εχθρικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου. Το MQ-9 Reaper μπορεί να οπλιστεί και έχει άνοιγμα φτερών περίπου 66 πόδια. Μπορεί να μείνει στον αέρα για περισσότερες από 24 ώρες.

Το MQ-9 Reaper μπορεί βέβαια να πραγματοποιήσει και πλήγματα ακριβείας και αεροπορικές επιδρομές. Στο πλαίσιο αυτό, αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει επίσης εμβέλεια 1.150 μίλια, ενώ πρόκειται για ένα πολύ πιο ευέλικτο και ικανό drone, ειδικά με την προσθήκη του πολυφασματικού συστήματος στόχευσης (Multi-Spectral Targeting System).

Η γκάμα των αισθητήρων που διαθέτει είναι μεγάλη επιτρέποντας την παρακολούθηση πολλαπλών χερσαίων στόχων και μπορεί να φέρει αφενός 4 πυραύλους τύπου αέρος – εδάφους Hellfire, οι οποίοι μπορούν να εξοπλιστούν με κεφαλές υψηλής εκρηκτικότητας για χρήση κατά θωρακισμένων στόχων και αφετέρου κατευθυνόμενες βόμβες GBU-12 Paveway II και GBU-38 Joint Direct Attack.

Προηγουμενη ενημέρωση:

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, με ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος να συγκρούεται με drone των ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε ο αμερικανικός στρατός.

Όπως δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος Άμυνας στο Fox News, ένα ρωσικό Su-27 συγκρούστηκε με μη επανδρωμένο MQ-9 Reaper.

Το επεισόδιο καταγράφηκε πάνω από τα διεθνή ύδατα, σε διεθνή εναέριο χώρο.

Τη στιγμή της σύγκρουσης πετούσαν στον διεθνή χώρο δύο ρωσικά μαχητικά.

Ζημιά υπέστη η προπέλα του drone που τελικά προσγειώθηκε δυτικά της Κριμαίας.

Το ρωσικό Su-27 κατευθύνθηκε, επίσης, προς την Κριμαία όπου και προσγειώθηκε μετά το συμβάν

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. Τσακίστε τους ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.Να μη μείνει ούτε DNA ρώσικο πάνω στο πλανήτη.Ο καρκίνος της ανθρωπότητας πρέπει να αφανιστεί.

  2. πολλές νεοδημοκρατισσες λουγκρες στα σχόλια.
    Η Ρωσία έχει πολλά περισσότερα και πιο εξελιγμένα πυρηνικά.υστερει στα συμβατικά αλλά τα συμβατικά σε περίπτωση Γ παγκοσμίου δεν θα παίξουν κανένα ρόλο.
    Ο Αδόλφος Χιτλερ ειχε δικιο σε όλα εβραιοδουλοι ραγιάδες.
    τουρκοσποροι ψηφοφόροι του λοατκι βόθρου

  3. Καιρός οι νταβατζίδες του πλανήτη να φάνε άμεσα και μια σφαλιάρα.
    Πρώτα εξαϋλώνονται οι αξιωματικοί των ΗΠΑ στο υπόγειο αρχηγείο του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία και μετά το drone.
    GOD BLESS RUSSIA 🇷🇺🇷🇺🇷🇺

    1. Ρε σύντροφε αφού είσαι τόσο υπέρ της Ρωσίας μάθε μα γράφεις και στα ΡΏΣΙΚΑ! Τι God bless δηλαδή και παπαριες μας τσαμπουνας. Θα, έπρεπε να ξέρεις ότι στην Ρωσία ο Καγκεμπιτης έχει απαγορεύσει σε όλους τους δημόσιους λειτουργους να χρησιμοποιούν Αγγλικές λέξεις. Και πρέπει να χρησιμοποιούν μόνο Ρώσικες.

  4. Όπως σου είπα είσαι τελείως άσχετος! Οι Αμερικάνοι είναι πιο μπροστά στα Drones απο όλους τους υπόλοιπους. Το ότι το S-70 υπάρχει μόνο σε 2-3 προτοτυπα και είναι σε φάση δοκιμών το λένε οι ίδιοι οι Ρώσοι μεθυστακες όχι εγώ. Φυσικά οι Αμερικάνοι ΑΚΌΜΗ πετάνε τα πιο πολλά και σύγχρονο Drones δεν έχει αλλάξει αυτό Για το ναυτικό που λες πάλι δεν υπάρχει σύγκριση αφού οι Αμερικάνοι έχουν 12 πανίσχυρα πυρινοκινητα αεροπλανοφορα που κυριολεκτικά οργώνουν τους ωκεανούς. Ενώ οι Ρώσοι έχουν ένα συμβατικό αρχαίο σαράβαλο/σαπάκι που χαλάει συνέχεια το Admiral Kuznetsov. Γενικά όσο και να σε πονάει τα Αμερικάνικα οπλικά συστήματα είναι ανώτερα όλων. Επίσης πυρηνικα όπλα ΔΕΝ έχουν μόνο οι Ρώσοι μεθυστακες. Πυρηνικά όπλα έχουν ΚΑΙ οι ΗΠΑ, Γαλλία και Μ. Βρετανία ΚΑΙ μπορούν να κάνουν την φτωχή και παγωμένη Ρωσία ΣΚΌΝΗ! Όσο για την οικονομία και εκεί είσαι άσχετος. Αφού η Αμερική εκτός απο πρώτη στρατιωτική υπερδύναμη είναι και πρώτη οικονομική υπερδύναμη με ετήσιο ΑΕΠ 22 τρις. Η δεύτερη Κίνα έχει ετήσιο ΑΕΠ 12 τρις. Η Ρωσία είναι πολύ πιο κάτω με ΑΕΠ μόλις ισο με αυτό της Ισπανίας αλλά με τριπλάσιο πληθυσμο απο την Ισπανία. Δηλαδή αδύναμη οικονομία σχεδόν της πλάκας.

    1. Απο το μενος που εχεις για την Ρωσια καταλαβαινουμε ολοι μας τι παπαριες γραφεις . Εφοσον ομως αγαπας τοσο πολυ τους Αγγλοσαξονες κ αλλο τοσο μισεις τους Ρωσους , γιατι δεν πηγαινεις στην Ουκρανια να τους πολεμησεις παρα μονο γραφεις εκθεσεις υβρεων καθημερινα εδω μεσα ρε ηρωα του πληκτρολογιου ;;;

      1. Εγώ λέω απλά την γνώμη μου. Και ναι είμαι κατά Κίνας και Ρωσίας αφού δεν μου αρέσουν τα, απολυταρχικα και τυραννικο καθεστώτα τους. Όταν βρίζουν Αμερική και Ευρώπη άλλοι στα σχόλια δεν είδα πάντως να σε πιάνει ο πόνος. Επίσης αν και εσύ είσαι τόσο υπέρ της Ρωσίας τραβά να πολεμήσεις στην Ουκρανία. Και ασε τα σχόλια στο Μακελειό. Κορόιδα εθελοντές ψάχνει ο Καγκεμπιτης να σκοτωθουν τζάμπα για αυτόν στον ΠΌΛΕΜΟ της Ουκρανίας.

    2. Η Κίνα έχει 19 τρις ΑΕΠ. Ψευτράκο, τιμωρία στο ένα πόδι.

      1. Εσύ λες ψέματα και κάνεις τον χαζό. Εννοείται ότι το ετήσιο ΑΕΠ της Κίνας ΔΕΝ είναι 19 τρς. Πολύ σωστά το έγραψα ότι είναι 12 τρις. Κάνε και ένα ρημαδο Google για να δεις ποιος έχει δίκιο.

        1. Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει…

        2. Main data source: CIA World Fact Book
          All values, unless otherwise stated, are in US dollars.
          China has an upper middle income developing mixed socialist market economy that incorporates industrial policies and strategic five-year plans.[29] It has the world’s second largest economy by nominal GDP, totaling around US$18.321 trillion in 2022, and the world’s largest economy since 2016 when measured by purchasing power parity (PPP).

  5. Μας τάραξαν στις συγκεντρώσεις και πορείες για τους φονιάδες των λαών Ρώσους το κκε ο σύριζα καί οι αριστεροί.Ελπιζουμε ο πουτιν να έχει την τύχη του Χίτλερ και οι ρωσικές πόλεις την τύχη τών γερμανικών στο τέλος του πολέμου.

    1. Πανηλιθιε εαν οι Ρωσοι δεν ειχαν σταματησει τους Ναζι , τωρα δεν προκειται να ζουσες καθως οι γονεις σου δεν θα ειχαν γεννηθει διοτι οι Ναζι θα ειχαν σκοτωσει τους παππουδες σου παλιομαλακα που χρησιμοποιες κ το ΕΛΛΑΣ !!

      1. Αν δεν είχε μπει η Αμερική στον πόλεμο να ενισχύσει την Ρωσία με την υπέρ-πολύτιμη βοήθεια Lend Lease. Τότε η Βέρμαχτ θα είχε φτάσει στην Μόσχα και θα είχε ξυρίσει την μουστακα του σφαγεα Στάλιν. Χωρίς τις ΗΠΑ και τους συμμάχους δεν θα είχε νικήσει μόνη η άθλια Σοβιετική Ενωση.

        1. Ναι δεν ειδες τι χρησιμα ειναι τα οπλα των Αμερικλανων στους Ουκρανους ,,,,, αυριο μπαινουν Μοσχα !!!!! Δεν ξερω αν εχεις καταλαβει αλλα οι Αμερικλανοι εχουν χασει ολους τους πολεμους με αντιπαλους Καμηλες , Κατσικες κ Καλασνικοφ . Αν ηταν στην θεση των Ρωσων , θα ειχαν τελειωσει μεσα σε 2 μηνες μαξιμουμ , μην σου πω σε 2 εβδομαδες .

      2. Μην ασχολείσαι με τα τσόλια του Μαξίμου, αυτά τα φρόκαλα μπαίνουν σαν κομπλεξικές πόρνες να αμολύσουν το μακρύ και το κοντό τους για να πάρουν 80 λεπτά τη δημοσίευση – Μητσοτάκη, αγαπιέσαι σε όλες τις στάσεις του Κάμα Σούτρα και θα τα πούμε στις κάλπες, σάπιε, όση νοθεία και να κάνεις!

  6. Ανακοινώθηκε από το υπουργείο ότι στο τέλος του μήνα ξεκινούν τα δρομολόγια των τρένων, με δύο μηχανοδηγούς ,,,και επειδή ακόμα δεν έχει γίνει κάποιο έργο για την ασφάλεια των επιβατών,,, από εδώ και στο εξής θα είναι χωρίς επιβάτες και δεν θα σταματούν στους σταθμούς,,,,θα πηγαίνουν λέει σιγά σιγά και θα προσέχουνε.
    Οι μοναδικοί επιβάτες θα είναι κασκαντέρ που θα κάνουν την πρακτική τους.

  7. “Το UAV τύπου MQ-9 Reaper έχει αυτονομία πτήσης πάνω από 27 ώρες”, παρακάτω αναφέρετε “Μπορεί να μείνει στον αέρα για περισσότερες από 24 ώρες.”
    Τελικά ποσο μπορει να πετάει 27 ή 24 ωρες!??
    ——
    “μπορεί να αναπτύσσει ταχύτητες έως και 44 χιλιόμετρα την ώρα και μπορεί να επιχειρεί μέχρι και τα 0.000 πόδια”.
    Ωραία 44 χιλιομετρα και 0.000 ποδια!!
    Μια χαρα ο χαρταετος που πεταξα την καθ. Δευτερα με τον μικρό, ειναι καλυτερο drone απο το MQ-9 Reaper πετάει ψηλότερα και με μεγαλύτερη ταχύτητα!

    Παιδια σοβαρευτείτε, διαβαστε το αρθρο πριν το δημοσιεύσετε!!!!
    Μερικοι τα μελεταμε τα άρθρα, δεν ειναι σαν να διαβαζουμε περιοδικο ξεφυλιζοντας!

  8. Οχι η προπέλα ρε άχρηστε, ο έλικας του χτυπηθηκε. Propeller = έλικας.

  9. Ρε άντε γ@ μηθειτε όλο μαγικές από το κινητό σας ντενεκεδες μπλα μπλα μπλα

  10. Ο πυρηνικος πολεμος ειναι το ζητουμενο της ΝΤΠ για το great restart της γεροντοπουστρας Σβαμπ! Τοσο το σαψαλο των ΗΠΑ οσο και τα πιονακια ηγετισκοι της ΝΤΠ εχουν κανει τα κουμαντα τους για καταφυγια! Ο κοσμακης τι?
    Βλαδιμηρε συνεχα το συμβατικο μακελειο οπως κανανε κι οι προγονοι σου οταν ισοπεδωσανε τους Ναζι! Τριτη και φαρμακερη για το Ουνναριο!

    1. Πρσυα ρε φίλε γιατί διαβάζω κάτι γραικυλους εδώ μέσα και μου έρχεται να κάνω εμετό.
      Ο Θεός ευλογεί την Ρωσία και τους ήρωες μαχητές της στον πόλεμο εναντίον της Νέας Τάξης πραγμάτων και των τραπεζών.
      Ένας παραπάνω έγραφε ότι η ΗΠΑ έχουν την ισχυρότερη οικονομία. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΟΛΚΗΣ. Από πού και ως που μεγαλύτερη οικονομία της γης που το νόμισμα της ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΊΚΡΙΣΜΑ αλλά είναι ένα τυπωμένο χαρτί?

      1. Η Ρωσία λέει είναι κατά των τραπεζών! Μιλάμε για τελείως βλακα δηλαδή. Στην Ρωσία κάνουν κουμάντο στις τράπεζες (μαζί με τον κοντό Καγκεμπιτη) οι Ρώσοι μαφιόζοι ολιγαρχες. Και φυσικά οι Ρωσικές τράπεζες ΔΑΝΕΊΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΌΚΟ. Αν ξέρεις έστω μια Ρωσική τράπεζα που να ΔΑΝΕΊΖΕΙ ΧΩΡΊΣ ΤΌΚΟ να μας το πεις και εμάς.

  11. MQ-9 REAPER το καλύτερο Drone στον κόσμο! Ούτε σε 40 χρόνια δεν θα φτιάξουν οι Ρώσοι μεθυστακες τέτοιο εξελιγμένο Drone. Αφού οι αλκοολικοι ούτε ένα αμάξι της προκοπής δεν μπορούν να φτιαξουν. Τα σαπάκια LADA ούτε στην Ρωσία δεν τα, αγοράζουν.

    1. Ήδη έχουν πολύ καλύτερα drone οι Ρώσοι όπως το Okotnik S-70 Stealth UAV. Αμερικανοί στρατηγοί σε έκθεση τους έχουν επισημάνει οτι τεχνολογικά είναι πίσω απο Ρωσία και Κίνα και πως απο το 2030 και μετά θα μπορέσουν να ξαναέχουν προβάδισμα εφόσον χρηματοδοτηθούν τα εξοπλιστικά που πρέπει ειδικά στα υπερηχητικά συστήματα οι αμερικλανοί σου είναι δεκαετίες πίσω. Ας σώσουν καμιά τράπεζα πρώτα που την τρέχουν ανώμαλοι τραβεστί και λέσβιες, έλειπαν απο το risk assesment της SVB για 1 μήνα σε φεστιβάλ LGBT.

      ~ΙCXC NIKA~

      1. Είσαι λίγο άσχετος αφού το Drone S-70 είναι σε φάση δοκιμών και σε καμία περίπτωση δεν είναι ετοιμοπόλεμο όπως το MQ-9. Το S-70 είναι άγνωστο πότε και αν θα μπει σε κανονική παραγωγή. Οι Αμερικάνοι εννοείται ότι είναι πολύ πιο μπροστά απο Ρωσία και Κίνα ειδικά στον αέρα. Αφού πετάνε Drones ήδη απο τις αρχές του 2000. Όταν τότε οι Ρώσοι πραγματικά δεν είχαν ιδέα τι σημαίνει Drone. Φυσικά μην ξεχάσουμε και τα Stealth μαχητικά που οι Αμερικάνοι έχουν σαφές προβάδισμα με τα F-22, F-35 ενώ το Ρωσικό Su-57 είναι μια αποτυχία! Βέβαια υπάρχει και το Stealth βομβαρδιστικο B-2 και το ολοκαίνουριο B-21 Raider Που πηγαίνει την Stealth τεχνολογία στο επόμενο επίπεδο. Ενώ φυσικά οι Ρώσοι δεν έχουν καν Stealth βομβαρδιστικο. Τέλος πάρα το ότι οι Αμερικάνοι έχουν το προβάδισμα δεν κάθονται με, σταυρωμένα τα χέρια. Και ήδη φτιάχνουν το υπερμαχητικο Stealth 6ης γενιάς NGAD. Που θα είναι και ο αντικατάστασης του F-22.

        1. Λογικά θα σου πούνε οι Ρώσοι αν είναι ετοιμοπόλεμο ή οχι προφάνως έχεις μάυρα μεσάνυχτα και μου λες ότι είχαν UAV απο το 2000 λέξη κλείδι ΕΙΧΑΝ. Τα πράγματα έχουν αλλάξει οι χώρες ξεφορτώνονται τα δολάρια που σημαίνει πλέον η ισχύς της Αμερικής έχει πέσει και δε μπορεί να επιβληθεί όπως πριν απο 20 χρόνια πλέον Ρωσια +Κίνα θα ισοπέδωναν τις ΗΠΑ σε έναν παγκόσμιο πόλεμο. Τα οπλικά συστήματα πολλών χωρών έχουν ξεπεράσει τα αμερικάνικα που έχουν μείνει στάσιμα. Η Κίνα πλέον έχει περισσότερες ναυτικές μονάδες απο την Αμερική και κυριαρχεί στην ασφάλεια ακτών παγκοσμίως ενώ η Αμερική στους ωκεάνους το οποίο πλέον είναι άχρηστο αφού η πλειοψηφία τον τανκερς πλέον χρησιμοποιούν οδούς ακτών στα οποία έχει το πάνω χέρι η Κίνα. Ας τρέξει η Αμερική να μαζέψει τα ασυμάζευτα στο εσωτερικό της. Οι Άγιοί μας τα είχαν πει αυτά ”Η Αμερική θα παύσει να είναι υπερδύναμη” υπηρετεί τον αντίχριστο και θα φάει το κεφάλι της. Απορώ που υποτίθεται είσαι ορθόδοξος και στηρίζεις αυτό το έκτρωμα.

          1. Μας λες ότι δήθεν είσαι Ορθόδοξος και κατά της ΝΤΠ. Και όμως υποστηρίζεις την Κίνα που είναι ο ΟΡΙΣΜΌΣ της ΝΤΠ. ΤΟ κομμουνιστικο καθεστώς της Κίνας είναι απάνθρωπο, τυραννικο και μοχθηρό. Που παρακολουθώ τους πάντες και τα πάντα. Και όποιος τολμήσει να σηκώσει κεφάλι απλά θανατώνεται η πηγαίνει για μόνιμες *διακοπές” σε κάποιο στρατόπεδο συγκέντρωσης.

  12. Το pronews έγραψε ότι το αμερικανικό ντρον απογειώθηκε από τη Λάρισα και αν είναι αλήθεια αυτό σημαίνει ότι συμμετέχουμε σε αυτό τον ηλίθιο πόλεμο του σιωνισμού, που θέλει να μας καταστρέψει για να γλυτώσει το Ισραήλ. Στόχος τους η Ορθοδοξία. Αν είναι αλήθεια αυτό, να πως η Λάρισα εμπλέκεται στον ρωσοουκρανικό πόλεμο με το ηλίιθιο στρατηγείο του ΝΑΤΟ και ίσως είναι μια εξήγηση του γιατί το εμπορικό τρένο δεν διερευνήθηκε ποτέ και τα περισσότερ βαγόνια του εξαφανίστηκαν. Ο Αθανάσιος Στριγγάς στα βιβλία του για το Πολυτεχνείο γράφει ότι είχαν πάσει στην Αθήνα Αμερικανοί πεζοναυτες που φορούσαν στολές παραλλαγής και δρουσαν ενεξέλεγκτοι στην Αθήνα. Αποκλείεται τα 45 ασθενοφόρα και ο στρατος να προήλθαν από τη βάση του ΝΑΤΟ και μετά ψάξε εσύ Ελλάδα να βρεις τους εξαφανισμένους. Ο Θεός να μας ελεήσει. Μόνο το Θεό έχουμε. Αυτό πρέπει να καταλάβουμε. Να είμαστε ενωμένοι με το Θεό. Μετάνοια, νηστεία, ορισετχλγ

    1. Μας λες για Ορθοδοξία και πόλεμο στην Ουκρανία ενώ ο Καγκεμπιτης έχει βάλει κανονικά και τους κατσαπλιαδες Ισλαμοφασιστες Τσετσενους να σφάξουν κόσμο στην Ουκρανία. Είσαι άσχετη και δεν μπορείς να καταλάβεις ότι τους Ρώσους δεν τους νοιάζει η θρησκεία της κάθε χώρας. Το χρήμα και τα συμφέροντα τους μόνο κοιτάνε. Για αυτό πλέον είναι σύμμαχοι και με την Τουρκία.

  13. ΒΑΛΕ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΘΕΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΑΜΕΣΩΣ

    1. Εσύ είσαι μεγάλο βλήμα. Τον Χριστό μη τον επικαλείσαι στις ανώμαλες ορέξεις σου ψυχάκι.

      1. ΣΟΔΟΜΟΓΟΜΟΡΙΤΗ ΣΟΥΡΧΕΤΑΙ

    2. Του πρότεινα να πληρώσω ψυχίατρο να τον εξετάσει και δεν πήρα καμία απάντηση.

      1. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΛΩΤΣΕΣ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΡΟΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ

Comments are closed.