ΘΕΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ : Μετανάστης βίασε 3χρονο κοριτσάκι στη Σουηδία – Το κόλλησε και μεταδιδόμενο νόσημα !

Κοινοποίηση:
Screen-Shot-2020-05-23-at-5.23.32-PM-702x459

Ένας μετανάστης από την Ερυθραία κατηγορήθηκε για βιασμό ενός 3χρονου κοριτσιού στη Σουηδία. Την ίδια στιγμή ένα ιατρικό κέντρο έχει αποφασίσει ότι το κορίτσι έχει επίσης μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια .

Ο 32χρονος μετανάστης, του οποίου το όνομα δεν δημοσιέυεται λόγω της σουηδικής νομοθεσίας περί απορρήτου, κατηγορήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Ατόντα, σύμφωνα με το Samhällsnytt. Διαμένει στο δήμο Sundbyberg, βόρεια της Στοκχόλμης. Τα σουηδικά φορολογικά αρχεία δείχνουν ότι είναι υπήκοος της Ερυθραίας ο οποίος πρωτοεγγράφει στη Σουηδία τον Φεβρουάριο του 2010.

Η κατηγορία δείχνει ότι ο βιασμός πραγματοποιήθηκε σε μια κατοικία στο Δήμο Sollentuna, επίσης βόρεια της Στοκχόλμης, είτε τον Ιανουάριο είτε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. Μετά την επίθεση, η μητέρα άρχισε να υποψιάζεται ότι το κορίτσι πάσχει από ασθένεια και την πήγε σε ιατρικό κέντρο στο Tureberg, όπου αποφασίστηκε ότι είχε μολυνθεί με ΣΜΝ. Στη συνέχεια, οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία και οι δοκιμές έδειξαν ότι ο ύποπτος της Ερυθραίας έχει την ίδια μόλυνση.

Η αστυνομία ανακρίνει τον μετανάστη. Παρόλο που ζούσε στη Σουηδία από το 2010, χρειάζεται ακόμα μεταφραστή για να επικοινωνήσει με αξιωματικούς. Αρνείται ότι διέπραξε το έγκλημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Δεν με ενδιαφερει το χρωμα, η εθνικοτητα και γενικα η προελευση και το προφιλ του δραστη. Στον κοσμο που θελω να ζω, αυτοι δεν εχουν θεση.

  2. Μην λυπάστε τους Σουηδούς γιατί αν πας στην Σουηδία και πεις “Α τον ανώμαλο τι έκανε στο κοριτσάκι” οι ίδιοι οι Σουηδοί θα χυμήξουν να σε φάνε και θα σε βρίζουν φασίστα, ρατσιστή και νεοναζί. Τους έχουν κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου που το θεωρούν φυσιολογικό να έχει η Σουηδία χιλιάδες λαθρομετανάστες, να δουλεύουν οι Σουηδοί σαν τα ζώα και οι λάθρο να ξύνονται και να παίρνουν δεκάδες επιδόματα, να έχουν περάσει 10 χρόνια όπως εδώ και ο λάθρο να μην έχει μάθει λέξη Σουηδικά γιατί δεν γουστάρει να ενσωματωθεί, κλπ. Έχει μαλάκες Σουηδούς. Θα μου πεις γιατί και οι Έλληνες δεν είναι μαλάκες που ανέχονται τόσους λάθρο, τους Σουηδούς βλέπεις? Σωστό κι αυτό.

  3. Οχι κρεμασμα θελουν αυτοι που τον αφησαν να σουλατσαρει ελευθερος στην χωρα,οπως συμβαινει και εδω,με τα δικα μας πουληταρια.

  4. Τα ζώα αυτά μαθαίνουν και διοικούνται με το παράδειγμα.
    Αν δεν τιμωρηθεί ΔΗΜΟΣΙΑ με απάνθρωπα σαδιστικό τρόπο (αυτούς που γνωρίζουν και σέβονται) δεν θα υπάρξει παραδειγματισμός για τους άλλους.
    Πρέπει να καταλάβουμε ότι εδώ συγκρούονται 2 πολιτισμοί. Αυτός της Δύσης, με την βαρβαρότητα του Ισλάμ.
    Στο Ισλάμ αυτό που έκανε, επισύρρει Δημόσιο μαστίγωμα ή ραβδισμούς και εν συνεχεία παλούκωμα.
    Οποιαδήποτε άλλη ποινή του επιβάλουν θα είναι ελαφρύτερη οπότε δεν θα είναι ικανή να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή και συνετισμό για τους άλλους. Αντιθέτως θα αποτελέσει πρόσκληση σε περισσότερες τέτοιες πράξεις, αφού στα μάτια τους οι Δυτικοί θα δείξουν ότι δεν τις παίρνουν σοβαρά, άρα τις εμέσως τις επιτρέπουν.

  5. Πυθικος υπάνθρωπος βρωμερό υποπιθικοειδες ον

Comments are closed.