ΘΕΙΤΣΕΣ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΕΡΩΤΑ στον ΔΟΛΟΦΟΝΟ. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ “ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ” ΕΝΟΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ. ΤΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ “ΡΙΞΟΥΝ”. Αποκαλύπτουμε το βρώμικο και ελεεινό σχέδιο. Πρώτες και καλύτερες , Νικολούλη- Χρηστίδου- Στεφανίδου- Ζαχαρέα. Εν ανάγκη θα… “ξάπλωναν” μαζί του για να του πάρουν συνέντευξη!

Κοινοποίηση:
exofyllo29-6

teaser29-6

Tεύχος 1934, 6μιση χρόνια αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Tρίτης 29-6-2021, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6μιση συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

opisthofyllo29-6Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

rdmakelarides-29-6

 

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Η Σισσυ μάλιστα…. Οι άλλες σιτεψαν….

  2. Που την βλέπετε την εκπομπή βρε παιδιά? Δεν μπορώ να το βρω πουθενά

  3. Που την βλέπετε την εκπομπή βρε παιδιά? Δεν μπορώ να τη βρω πουθενά

  4. Πόσο ευγενικό είναι το Μακελειό που αντί για πατσαβούρες χρησιμοποιεί τη λέξη θείτσες;

  5. Πως νομιζετε οτι βολευτηκαν ολες αυτες στα καναλια με το να ξαπλωνουν με τους καναλαρχες και οχι μονο

  6. ο μπαμπης ο πιλοτος της @ουτσας….
    ΑΓΟΡΑΣΕ ο ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑ@ ΟΙΚΟΠΕΔΟ με 55.000 ευρω για να χτισει ΣΠΙΤΙ …
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ????????
    και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ γιατί ειναι ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΡΕΜΑ ….
    πόσο ΜΑΛΑΚΑ@ εισαι ρε ΜΠΑΜΠΗ…
    και ο πατερας του μάλιστα ειναι ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ…

  7. Απίστευτα εμετικό το σαρκίο της Ζαχαρέα…! Μοιάζει με τις σακουλες γεμάτες ξερατα’ που αφήνουν οι άρρωστοι επιβάτες στα αεροπλάνα… Μπούρκα!!! Και πρόστιμο για προσβολή δημοσίως της εικόνας της γυναίκας .

    1. Οντως….μαλλον ο Ρουσσοπουλος το κανελωνει το ρυζογαλο

  8. Αίσχως αυτά που λέει ο γιατρός, σάν τόν πόυ ότι τα πλεονεκτήματα υπερτερούν των κινδύνων,τα συγκεκριμένα εμβόλια για τον covid είναι conditional, όσο για τους θανάτους πείτε στο covidγιατρο ότι πέθαναν το 0.1% από covid μικρότερο από άλλες ασθένειες η ατύχημα από τρακαρίσματα…
    Χίο ρώτατονε κι για τα νανοσωματίδια στο mRNA όπου κάνει τους ανθρώπους να κολλάνε κουτάλια νομήσματα….

  9. Ο Μπάμπης των Γλυκών Νερών δεν είναι μια ιδιάζουσα ειδεχθης προσωπικότητα. Αντιπροσωπεύει ένα μέρος της ψυχολογίας πολλών εμφανισιμων χωμένων σε σκοτεινές δουλειές του παρακράτους καθώς και σε σχέση με κομματικούς μηχανισμούς ανθρώπους , εξαιρετικά ναρκισσιστικές, ανίκανους να αισθανθούν και ν’ αγαπήσουν και φιλοχρήματους, που αν δουν ότι απειλείται ο κόσμος τους από οποιονδήποτε δε διστάζουν να τον εξοντώσουν, είτε φυσικά, είτε κοινωνικά, είτε οικονομικά.
    Η παγερή αντίδραση του χωρίς ένδειξη συναισθηματων που κάποιοι την ονομάζουν αδιαφορία και ένδειξη μη μεταμέλειας, υποδηλώνει για μένα ότι όλους αυτούς τους υποτιμά και ενδιαφέρεται μόνο για τη πάρτη του αφού ξέρει ότι δεν έχει ανάγκη για θεατρινισμούς αφού οι πολιτικές άκρες του θα του εξασφαλίσουν μια ούτως ή άλλως ευνοϊκή δίκη και μεταχείριση. Την τελευταία ήδη την απολαμβάνει. Οποιοσδήποτε άλλος απλός πολίτης στη θέση του θα είχε πέσει ως βορά στο πλήθος και θα ήταν σε κελί με θανατοποινίτες με ότι κι αν σημαίνει αυτό για την σωματική του ακεραιότητα και όχι σε VIP κελί για εγκληματίες «χαμηλού κινδυνου»!!

Comments are closed.