ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ! “ΑΓΡΙΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ” Πάρη Παπαδάκη στην Εξεταστική για ΤΕΜΠΗ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ φαγοπότι! Γιατί υπάρχει μεγάλος ΚΙΝΔΥΝΟΣ να θρηνήσουμε και ΠΑΛΙ θύματα! ΔΕΙΤΕ τι “πάρτι” γινόταν και κανείς ΔΕΝ μπήκε ΦΥΛΑΚΗ για απιστία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
παπαδακης 1

  • Λιανοκλαδι – Λαρισα 120 χλμ σήμερα χωρίς σηματοδότηση!!! Πάλι θα θρηνήσουμε θύματα; Πάλι θα σκοτωθεί κόσμος;
  • 11 παρατάσεις με υπαιτιότητα της ΕΡΓΟΣΕ!
  • Πληρώσαμε και αποζημίωση στον εργολάβο 3,5 εκατ. Και κανείς δεν πήγε φυλακή για απιστία!!!
  • Για σύμβαση που δεν μπορούσε να υλοποιηθεί από την αρχή γιατί τα ανταλλακτικά δεν υπήρχαν! ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
  • Α! ρε φαγοπότι εις βάρος του ελληνικού λαού!

Δείτε τα παρακάτω βίντεο:

Εξέταση κ. Τσοτσορού, διευθυντής έργων της ΕΡΓΟΣΕ

Εξέταση κ. Ακριτίδη, Πρώην πρόεδρος της ΕΡΓΟΣΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΣΠΊΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΙΣΟΒΙΑ…ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;;; ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;;; ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΥΟ…ΜΠΟϊΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ!!!

  2. * Συγνωμη! Αλλα το παρακατω, Δεν το δεχομαι με τιποτα! Πεταμε το μπαλλακι στην “ΕΡΓΟΣΕ” και καθαρισαμε; Βιαστικο συμπερασμα και ελλειπης γνωση! Ας ψαχτει καλυτερα, ποιοι αλλοι ειναι ΥΠΑΙΤΙΟΙ!
    Μην αποτρελλαθουμε, δηλαδης!

    * 11 παρατάσεις με υπαιτιότητα της ΕΡΓΟΣΕ!

  3. Θα το επαναλαβω, για πολλοστη φορα! Αυτο το “Μεγαλο Φαγοποτι” στον ΟΣΕ και οχι μονο, τον λογαριασμο του οποιου πληρωσε και εξακολουθει να πληρωνει ο Ελληνικος Λαος, συνετελεσε στην αλλοιωση του ελλειμματος, αφου προσετεθει παρανομως στα “Δημοσια Χρεη”! Εν γνωσει και της Ε.Ε! Κι’ ας κανουν, οτι δεν ξερουν τιποτα για τον “Φονο”!
    Τα επακολουθα, τα γνωριζετε! ΔΝΤ, μνημονια, κλπ.!

    Υ.γ. Για το θεμα της αλλοιωσης του ελλειμματος, ειχε εκδοθει Βουλευμα, αλλα ηταν ολοφανερο οτι δεν ηθελαν, να το προωθησουν και ετσι εβαλε το χερακι της η Πεδιαδιτη(Δεν θα το ξεχασω, ποτε) και η υποθεση κουκουλωθηκε! Τα παντα ειναι καταγεγραμμενα, στον σκληρο δισκο του εγκεφαλου μου! Ταξινομημενες ολες οι Εγκληματικες ενεργειες και το θεατρο, της Παγκοσμιας Ελιτ! Ουτε τα μισα δεν γνωριζει, ο μη ενεργος Πολιτης!

Comments are closed.