ΘΑ ΤΡΙΒΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ! Αυτά είναι τα νέα περίεργα στέκια που συχνάζει ο Αντώνης Μυλωνάκης. (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
antonis-milonakis-2

Αυτό οι φανατικοί του οπαδοί, που κάποτε τον παρακολουθούσαν και τον καμάρωναν από το Εκρηκτικό Δελτίο δεν το περίμεναν με τίποτα από τον Αντώνη Μυλωνάκη.
Τέτοια υποκρισία….
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί…

Δείτε όλο το ρεπορτάζ με φωτογραφία ντοκουμέντο στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τρίτης που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μέχρι αργά το βραδύ.

Δείτε εδώ τα θέματα της πατριωτικής εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Λαγός της Δεξιάς ήταν και είναι ωρέ λεβέντες.Τον Κούλη προσκυνάει και αυτός.Να βλέπουν μερικοί που δεν ήθελαν Χ.Α. και ήθελαν Βελόπουλο.

    1. Τα καναν και αυτοι μανταρα γι αυτο πηραν το τριτο το μακρητερο η αλαζονεια τους εφαγε…Ας προσεχαν ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙΣ……………………….

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΒΛΑΧΑΝΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΥΚΩΛΙΕΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΙ ΧΩΡΙΣ ΕΚΑΛΗ ΚΛΑΜΠ ΚΑΒΑΝΤΖΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ…ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΣΤΡΑΤΟΓΚΑΒΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ…………….20.000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΓΙΑ ΤΟ 500ΑΡΙΚΟ ΕΣΥ ΤΟ ΜΗΝΑ…..

  3. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΕ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΡΩ Τ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟλΕΜΑΜΕ Γ Τ ΠΑΤΡΙΔΑ Τ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Κ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ Κ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΔΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ!

    1. Μα αυτά τα καθαρματα παντα βρισκουν ηλιθιους προθυμους να σκοτωθουν για εθνος και φυλη και κολοκυθια τουμπανο,σημασια εχει η εξουσια η καρεκλα και τα φραγκα…ποια πατριδα ποια σημαια και ποια θρησκεια τωρα μου λες;;;

  4. Καλά στα έλεγε ο κυρ Βασίλης από τον Άγιο Παντελεήμονα για τον Μυλωνάκη Στέφανε, θυμάσαι;

    1. Ελεγε καθε φορα στον Χιο, Στεφανε προσεχε τομ Γαμπρο, θα σε πουληση….!!!
      Αν το θυμαμαι ???? χαχαχαχα
      ποσο δικιο ειχε. νανε καλα ο κυρ Βασιλης οπου και να ειναι…

    2. Ελεγε καθε φορα στον Χιο, Στεφανε προσεχε τομ Γαμπρο, θα σε πουληση….!!!
      Αν το θυμαμαι ???? χαχαχαχα
      ποσο δικιο ειχε. νανε καλα ο κυρ Βασιλης οπου και να ειναι…..

    3. Όλοι τον θυμόμαστε τον κυρ.Βασίλη ο Στέφανος μας χρωστάει ένα αφιέρωμα στον σοφό αυτο άνθρωπο ,μακάρι να είναι καλά!έλεγε και ξανάλεγε…μείνε μακρυά του…δεν είναι αυτο που δείχνει ο μυλωνακης…

  5. Η πουτινίτσα μάς δουλεύει κανονικά … γιατι δεν έχει διαβάσει τον Παίσιο ακόμα ..

Comments are closed.