ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ; Παραιτήθηκε του δικαιώματος διαδοχής ο πρωτότοκος πρίγκιπας Πέτρος Καραγιώργεβιτς

Κοινοποίηση:
petros-servia

Ο πρίγκιπας Πέτρος Καραγιώργιεβιτς παραιτήθηκε του δικαιώματος διαδοχής στον σερβικό βασιλικό θρόνο προς όφελος του αδελφού του Φίλιππου.

Στην απόφαση παραίτησης που υπέγραψε ο πρίγκιπας Πέτρος αναφέρεται ότι αποποιείται όλων των δικαιωμάτων που του ανήκουν βάσει πρωτοτοκίας και μεταβιβάζει το δικαίωμα διαδοχής στον δευτερότοκο αδελφό του πρίγκιπα Φίλιππο.

Όπως ανακοινώθηκε, η παραίτηση υπεγράφη από τον πρίγκιπα Πέτρο στην Σεβίλλη της Ισπανίας, όπου ζει μόνιμα, ενώπιον μαρτύρων και γνωστοποιήθηκε στο πατέρα του διάδοχο του σερβικού θρόνου πρίγκιπα Αλέξανδρο και στον Πατριάρχη των Σέρβων Πορφύριο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τι λέτε μωρέ, από τι να παραιτηθεί; Κατέχουν κάποιον θρόνο οι Γλυξμπουργκ ή διεκδικούν κάποιο βασιλικό αξίωμα; Ο οποίος Κωνσταντίνος ο τέως δηλαδή, είναι ευγενεστατος και γλυκύτατος ειρήσθω εν παρόδω.

  2. Ξεφτυλισμενοι βασιλιαδες…αεργα σκουπιδια χωρις σταγονα ελληνικου αιματος μεσα τους…μονο προδοσιες,αλητειες και εκμεταλλευση εις βαρος του λαου…

Comments are closed.