ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΤΥΡΙ! Οι Τούρκοι καθέλκυσαν το ελικοπτεροφόρο τους – «Στόχος σκοποβολής» για το ελληνικό ΠΝ (BINTEO & EIKONEΣ)

Κοινοποίηση:
casus-belli-tourkia-ellada

Στην καθέλκυση του αμφίβιου επιθετικού πλοίου (amphibious assault ship) «Anadolu» προχώρησε η Άγκυρα, το οποίο από μίνι αεροπλανοφόρο που το παρουσίαζαν οι γείτονες είναι στην πραγματικότητα ένα απλό ελικοπτεροφόρο. Το πλοίο αναμένεται να παραδοθεί το 2021.

Ένα πλοίο επιθέσεων όπως το «Anadolu» είναι χρήσιμο μόνο ως ελικοπτεροφόρο, το οποίο έτσι κι εάν βγει στο Αιγαίο θα είναι ένας εξαιρετικός στόχος για το ελληνικό πολεμικό ναυτικό αλλά και τα παράκτια πυροβολεία μας.

Να συγχαρούμε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που ξόδεψε τα λεφτά του τουρκικού λαού σε ένα εντελώς άχρηστο πλοίο.

anadolu-elikopteroforo-630x400

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Φυσικά και αποτελεί ένα γιγάντιο στόχο για βολές.
    Θέλω όμως να προειδοποιήσω για κάτι.
    Προς τι η ράμπα , άν όχι για αεροπλάνα τύπου STOVL ? Οι Αμερικάνοι έχουν πολλά μεταχειρισμένα Sea Hurrier που τους περισσεύουν…
    Ο τίτλος ελικοπτεροφόρο είναι Τούρκικη παραπλάνηση.
    Προσέξτε το αυτό.

  2. Πρώτα τους αφήσαμε να μάθουν να πιλοτάρουν με τις νατοϊκές ασκήσεις και τώρα μας καυχιώνται ότι οι ουρανοί είναι δικοί τους..Σε ποιούς, στους 3ους καλύτερους αετούς παγκοσμίως , που όταν πετούν είναι λες και πέφτουν οι κεραυνοί του Δία στη γη!!!

    Τώρα ονειρεύονται γαλάζιες πατρίδες και προσπαθούν να δαμάσουν και να βρωμίσουν τις θάλασσες μας που κανείς ποτέ στα χρονικά δεν μπόρεσε και όποιοι το τόλμησαν τιμωρήθηκαν είτε από ανθρώπινη, είτε από κάποια πανήσχυρη φυσική ενέργεια.. Η ΣΗΜΑΙΑ μας που χλευάζουν και τόλμησαν να βεβηλώσουν και δεν έχουν τιμωρηθεί ακόμα και τώρα που μιλάμε (προδότες/ανθέλληνες και ξένοι εισβολείς) εκτός από την έννοια του συμβολισμού της δεν έχει κάποιον άκυρο συνδιασμό χρωμάτων. Τα χρώματα της απεικονίζουν τον ουρανό με τα λευκά σύννεφα, ή την αγριεμένη θάλασσα με τα κύματα παλίρροιας που ταιριάζει γάντι με τα γεγονότα του έθνους. Τιμή και αιώνια Δόξα σε όσους χύσαν το αίμα τους για την πατρίδα μας την πίστη μας και την ελευθερία μας.

    Τώρα όσον αφορά αυτό το κινητό δρομάκι του ταψιού ερτοκλαν θα πάρει την θέση που του αξίζει και θα βαφτεί σκούρο μπλε.. Αν αυτοί έχουν οικονομία και καλά πάρε δώσε με τους Αμερικανούς και Γερμανούς και φτιάχνουν πυρηνικά η προσπαθούν τουλάχιστον, εμείς χρόνια τώρα τους έχουμε δείξει πως η θάλασσα δεν είναι μόνο καλή και ειρηνική μονάχα πάνω απ’ την επιφάνεια της και αν αυτοί θέλουνε απελπισμένα γαλάζια πατρίδα εμείς γιατί να τους χαλάσουμε το χατηρι θα τους της δώσουμε ΟΧΙ, όμως έτσι όπως αυτοί το εννοούν.

Comments are closed.