ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ, ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΛΟΥΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ερτερτετεε

Προκλητικό μήνυμα ανέβασε ο Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας, λίγη ώρα μετά την σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε μία λουόμενη στην Αγία Μαρίνα από Πακιστανούς. Οι Πακιστανοί της έσκισαν την μπλούζα και προσπάθησαν να την βιάσουν, ενώ μετέδιδαν και live την επίθεση!… Ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας «ενότητα» αντί να καταδικάσει την αποτρόπαια πράξη τους αναρτούσε μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με πληροφορίες αποφυγής σύλληψης για τους πακιστανούς που δεν διαθέτουν χαρτιά! 


Και οι συγκεκριμένοι Πακιστανοι, όπως παραδέχτηκε και η υφυπουργός μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη, όχι μόνο δεν διέθεταν χαρτιά, αλλά ο ένας από τους δύο συλληφθέντες ήταν τελείως αχαρτογράφητος.  Καθίσταται σαφές ότι η συγκεκριμένη ενέργεια του Πακιστανού δεν μπορεί να είναι τυχαία. Αλλά προφανώς συνδέεται με την αναζήτηση της εγκληματικής συμμορίας, που διέπραξε την προμελετημένη, αποτρόπαια πράξη από τις διωκτικές αρχές. Το μήνυμα του Πακιστανού στο facebook:   Δείτε όλο το βίντεο       :

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Αυτόν τόν υπάνθρωπο τόν έχει σιγουρα στήν ατζέντα του ό γουρλομάτης ώς υπουργό τών λάθρων.
    Γιάννης Λάκων

  2. ….ηρθαν οι μαρδονιοι σε λιγο θα ερθει και ο Ξερξης …..θα τον δειτε…..

  3. Μας φτυνουν και εμεις νομιζουμε βρεχει …….ερε γλεντια που θα μας κανουν ….

  4. Εξω τούς βρωμιάριδες και δολοφόνους από τη Χώρα. Στο εξωτερικό εάν θέλει κάποιος να σε αποκαλέσει βρωμιάρη σε αποκαλεί Paky.Έξω οι φιλότουρκοι απο τη Χώρα υπάρχει κυβέρνηση;

  5. κοιταξτε κατι μουτσουνια που θελουν απο το πουθενα να εχουν και δικαιοματα!!

  6. Αυτός ο άνθρωπος, που αυτοαποκαλείται πρόεδρος πακιστανικής κοινότητας, είναι καταζητούμενος απο την ιντερπόλ. Και φυσικά η Ελλάδα του παρέχει πλήρη ασυλία.

  7. καλα η αλλη λεει οτι ο πακιστανος ειναι αχαρτογραφητος και δεν παραιτειται ποσο ξεφτιλα οσο για τον προεδρο της πακιστανικης κοινοτητας υπαρχει διεθνες ενταλμα απο την interpol για την συλληψη του τι περιμενει λοιπον ο χρυσοχοιδης και δεν το πιανει

  8. Κανενας απο αυτους που ηταν εκει δεν αντεδρασε Αρα καλα μας κανουν και οι κυβερνωντες και οι λαθρο Αφου βλεπουν με τι μα……… και τι βρωμολαο εχουν να κανουν

  9. Οι φασίστες είναι φυλακή όλα τα προβλήματα μας λύθηκαν. Φάτε δημοκρατία σουργελα,φάτε Χαρδαλιαδες και πρόστιμα, φάτε λαθρομεταναστες και μια χώρα φαρ ουεστ.

  10. Κριμα ,κριμα,κριμα κανενας εισαγγελεας δεν υπαρχει,πατριδα μου χαθηκες!!!!!!!!!!!!!!1

  11. H Κωνσταντίνου η κεερφατζου πάει ΜΠΡΑΤΣΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ… ΓΝΩΣΤΆ ΑΥΤΆ

    1. Τους έχουν απόλυτη ανάγκη για ψήφους, αυτοί θα τους κρατήσουν στην πολιτική ζωή.
      Έχουμε ακούσει και πως αναφέρονται σε αυτούς πολιτικά πρόσωπα, αδέλφια τους μουσουλμάνους τους αποκαλούν.
      Δεν τους ενδιαφέρει αν είναι κατάζητουμενοι, βιαστές, εγκληματίες η ότι άλλο, αρκεί όταν έρθει η στιγμή να πάρουν ψήφους.
      Σαν τα περισσότερα Ρομα ένα πράγμα μια ζωή επιδόματα, παρανομίες κλεψιες και δεν τους ακουμπάει κανένας. Δίπλωμα οδήγησης έχουν όλοι αλλά οι μισοί γνωρίζουν ούτε να διαβάζουν και να οδηγούν. Κάνουν ντου σε αστυνομικά τμήματα τα κάνουν ρημαδιο, αλλά δεν πείραζει γιατί τους ψηφίζουν.

  12. Τελικά,εσείς οι αθηναίοι είστε για τον λούτσο.(ψάρι μακρύ με μαυρο-ασπρο-γκρί χρώμα) Πρίν δυό τρείς μέρες κατηγορούσατε τους Κρητικούς ,πως μόνο 150 άτομα (!)αντέδρασαν και κυνήγησαν τους παλαιστίνιους που πείραξαν μιά κοπελιά.Στην παρούσα φάση και κατά δήλωση της κοπέλας,κανένας δεν πήγε να βοηθήσει, αν και η παραλία ήταν γεμάτη κόσμο….

    1. Αφού λέει πως έφυγε από την παραλία και περίμενε τον άντρα της στο αυτοκίνητο ενώ αυτός πήγε περίπτερο.
      Δεν ξέρω αν γνωρίζεις αλλά στη παραλία δεν παρκάρουν αυτοκίνητα γιατί κολλάνε στην άμμο αλλά ούτε και περίπτερο παίζει να είναι στην παραλία.
      Τώρα το ότι ο περισσότερος κόσμος είναι στα @ρχιδι@του για τον συνάνθρωπο γενικά είναι μια μεγάλη αλήθεια.

  13. Μονο αυτος ο Πακιστανος ειναι αχαρτογραφητος, εκατονταδες ειναι αχαρτογραφητοι, αφου συνεχεια εισβαλουν καινουργιοι στο ξεφραγο αμπελι!!!!!!!! Αυτον τον θρασυτατο τον προεδρο τους πρεπει να τον απελασουν αμεσως , γιατι δεν σεβεται τιποτα στην χωρα που τον φιλοξενει!!!!!! Αλλα βρηκε και τα κανει, γιατι κυβερνουν Ανθελληνες λαθρολαγνοι!!!!!!!!!

  14. Οταν εμείς φωνάζαμε ειμασταν οι κακοί φασίστες. Φάτε Δημοπρατια…… παιδιά να χορτασετε!!!!

  15. Βαλτε υποτιτλους να καταλαβαινουμε τι λεει ο γυφτος! Που θελετε να καταλαβουμ τα αχτσα καμπελρε σουρικατ σαμλε …

    Δεν ξερουμε πακιστανικα δεν γεννηθηκαμε στο Πακισταν!!!!

  16. Μην υπερβάλετε και ανήσυχειτε τόσο, όταν γίνουν εκλογές και επανέλθει στα πράγματα η ΝΔ θα πάνε όλα καλά, τι; πως είπατε;;;

  17. Ανεπιθύμητο πρόσωπο και απέλασε, αυτό πρέπει να κάνει η χώρα για τον Πακιστανοί παραβάτη του ποινικού δικαίου.

  18. Ο τουρκοκύπριος πράκτορας του Πακισταν (ο Κωνσταντίνου με την γαμψή μύτη) πρέπει να απελαθεί μαζί με τον Τζαβέντ! Ο άλλος ο Σομαλός ισλαμιστής βγάζει και γλώσσα! Όσο για τον τούρκο τον Ακίμ είναι κι αυτός πρακτοράκι του Ερντογάν!

  19. Τούρκοι κ Εβραίοι έχουν κοινό αντιπρόσωπο τον μαλ@κα
    που μας ζάλισε τα μεζέα με τους φασίστες

  20. κανονικά οποιος παίρνει άτομα χωρίς χαρτιά άδεια παραμονής για οποιαδήποτε δουλειά πρέπει να συλλαμβάνεται

  21. πρεπει να ξεσηκωθουν οι ελληνες τωρα και να τους καψουμε τα μαγαζια ολα απο ομονοια μεχρι οπου ναναι να φανε κυνηγι και ματσουκι και πουλο στη θαλασσα. οπως μας εκαναν στη μικρασιατικη καταστροφη ετσι να κανουμε στ αδερφακια τους

  22. Έχει καλό μέντορα ο προεδρος… τον Πέτρο Κ. που βγαίνει παντού μπροστά υπέρ των δικαιωμάτων των λαθρεποίκων… Γιατί να κρύφτηκε άραγε από αυτή τη φιέστα ? Τι φοβήθηκε και άφησε ανυπεράσπιστα τα αδερφάκια του ?

  23. Πάτε τους στην κηφια Εκάλη ερυθραια να δείτε για ποτέ θα λυθεί το πρόβλημα με τους λαθραιους.

    1. Αφου υπαρχουν αυτα τα προαστεια που ειναι και για τους κοινους θνητους «θνητους» μονο για θεαση αλλα οχι αγγιγμα…. καντε μια προσπαθεια…. «αλλα τον αραπη κιαν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας»….και ο «αραπης» δεν εναι οι κατοικοι των προαστιων.

Comments are closed.