ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΣΑΠΑΚΙΑ!!!! “Bόμβα” Γεωργιάδη: «Μάλλον θα πάρουμε τις αμερικανικές “φρεγάτες” LCS»

Κοινοποίηση:
130222-N-DR144-174 
PACIFIC OCEAN (Feb. 22, 2013) The littoral combat ship USS Freedom (LCS 1) is underway conducting sea trials off the coast of Southern California. Freedom, the lead ship of the Freedom variant of LCS, is expected to deploy to Southeast Asia this spring. (U.S. Navy photo by Mass Communication Specialist 1st Class James R. Evans/Released)

Όπως όλα δείχνουν στην τελική ευθεία έχει μπει ο εξοπλισμός του Πολεμικού Ναυτικού με τα παντελώς ακατάλληλα σκάφη παράκτιας άμυνας MMSC γνωστά και ως «φρεγάτες» FREEDOM LCS, καθώς ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε χθες πως «μάλλον» αυτά θα είναι τα σκάφη που θα επιλέξει το Πολεμικό Ναυτικό.

«Η μεγάλη απόφαση για τις φρεγάτες και το πρόγραμμα των πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού βρίσκεται σε εξέλιξη, το πιο πιθανό είναι ότι η επιλογή θα είναι από τις ΗΠΑ κι αυτό έχει να κάνει και με το (αμερικανικό) ενδιαφέρον μέσω της ΟΝΕΧ για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας και την προσφορά για τις εγκαταστάσεις του Σκαραμαγκά», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης σε ομιλία του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Εκτός του ότι η φρεγάτες LCS είναι παντελώς ακατάλληλες για τις ανάγκες του Αιγαίου και διαθέτουν τα ίδια όπλα με τις MEKO του… 1980 βγάζουν και πάρα πολλά προβλήματα.

Μόλις χθες το Ναυτικό των ΗΠΑ παραδέχθηκε ότι τα πλοία λόγω μηχανικών προβλημάτων δεν πηγαίνουν με πάνω από 10 κόμβους. Γι’αυτά τα παντελώς ακατάλληλα σκάφη η Ελλάδα θα κληθεί να δώσει σύντομα στις ΗΠΑ τουλάχιστον 4,3 δισ. δολάρια!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Άδωνη, πήγαινε κάνε κανένα πάρτυ γενεθλίων σου στο σπίτι του μπαμπά σου του Πάιατ. Για τα γενέθλια της γυναίκας σου προτείνω το σπίτι του Γερμανού πρέσβη για να σπάει η μονοτονία. Τώρα για επενδύσεις και ανάπτυξη, εγώ δεν θα έβαζα έναν βιβλιοπώλη να ασχολείται με επενδύσεις!!!!Αλλά θα μου πει κανείς εδώ πήγατε να βάλετε στο ΥΠΕΞ τον κτηματομεσίτη τον Διαμαντάρη και μετά βάλατε τον ορθοπεδικό Βλάση!!! Επιτελικό κράτος μεταξύ πιθήκου και μπαμπουίνου. Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ!!!!!

  2. Μεγάλη ξεφτίλα αν αγοράσουμε τις αλουμινότρατες.

  3. Ειναι σκανδαλο και δεν θα εχουν καμμια δικαιολογια …ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ….Οι Ολλανδοι μας εχουν κανει πολυ καλυτερη προσφορα ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΛΑΡΑ που ειναι απειρως καλυτερες και πολλαπλων ρολων σε αντιθεση τις αμερικανικες MMSC που ουσιαστικα ειναι παρακτια πλοια με πολλα προβληματα (οπως εχουν παραδεχτει και οι ιδιοι οι Αμερικανοι)

  4. Υπουργός ανάπτυξης και μιλάει για αγορές πολεμικού στρατιωτικού υλικού φανταστείτε δηλαδή σε τι μπουρδέλο κράτος ζούμε και τι μίζες πέφτουν από πίσω.

  5. Βασικη προϋποθεση για να παρει το ΠΝ αυτα τα οντως σαπακια ειναι να παρει ως πλοια εναλλακτικης λυσης τα Arleigh Burg.
    Αν δεν δεν μας τα δωσουν οι ΗΠΑ τοτε δεν συμφωνει το ΠΝ.
    Αλλα ο Κουλης σαν γεμανοτσολιας και φυσικα σαν αμερικανοτσολιας που ειναι θα παρει τα σαπακια…ασχετα με το τι λενε οι επιτελεις μας.

  6. …are dουλεμα που μας κανουν οι γυφτοι της ανατολης με τους ντοπιους γυφτους….τους πολιτικους.

  7. Αυτή η βρ@μα και προδότης ότι του πει ο Σ@ρος θα κάνει.

    Τι δουλειά έχει υπουργός Ανάπτυξης να μιλάει για εξοπλιστικά θέματα;

    Eίναι πολλά τα λεφτά παλιοβρ@μα ε;

  8. Για αυτό στραβωσε ο Μακρόν στη σύνοδο Κορυφής???

Comments are closed.