“ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ Τ’ ΑΡΧ@Δ@Α”, κραύγασε αλυχτώντας ο “λυσσασμένος σκύλος” της κυβέρνησης. Ως “φρούραρχος της Βέρμαχτ” επελαύνει σε καταστήματα και σκηνοθετεί απόπειρες ξυλοδαρμού του, κάνοντας ελέγχους εμβολιασμένων. ΒΟΥΤΗΞΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΑΠ’ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΝΙΞΕΙ ΜΕ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ. 500 ευρώ ντερλίκωμα, τζάμπα πεντάστερα, τζάμπα όλα, ο “δόκτωρ τρόμος” με λεφτά της GlaxoSmithKline. Όλη η αλήθεια, μόνον στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Κοινοποίηση:
exofillo1-11

teaser1-11

Tεύχος 2040, 6 χρόνια και 10 μήνες αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ της  1-11-2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7 σχεδόν χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

opisthofyllo1-11

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. 

 Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων. 

Ας έχουν υπόψιν τους τα κυβερνητικά ανδρείκελα και τα έναντι αμοιβής παρελκόμενά τους ότι η αναγνωσιμότητα του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” δεν ανακόπτεται με εφήμερες και μαφιόζικες κυβερνητικές πρακτικές ούτε και με βαλτούς πληρωμένους εντολοδόχους του συστήματος της σαπίλας που παραβαίνουν το Σύνταγμα και την κείμενη νομοθεσία περί υγειούς ανταγωνισμού . Τα αδικήματα αυτά, όταν διαπιστώνονται και καταγγέλλονται, τιμωρούνται με πολυετείς ποινές κάθειρξης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Άρχων οφικιάλιε, σήμερα μπήκα στο μετρό μετά από μήνες. Στις σαρδέλλες κολλάει ο κορονοιός ή μόνο στην παρέλαση και τις εκκλησίες; Κηρύξατε τον πόλεμο στον ελληνικό λαό και στην πίστη μας αλλά τώρα που σας πήρανν χαμπάρι και οι μπολιασμένοι, δεν σς βλέπω ούτε σε ταβερνάκι. Και ξέρεις τι είναι να είναι όλα πληρωμένα σπό τος φσρμακευτικές;

  2. Οσους και όσες έχει επιλέξει τζακ ποτ. Να τον φωνάξουμε να μας σπάσει το ρόδι.

  3. Ο Κούγιας είναι παλικάρι και δεν μασάει από τις απειλές των γιουφτων.
    Κυκλοφορεί χωρίς φουσκωτους γιατί το λέει η ψυχή του ρε.

  4. ΤΟ ΣΚΥΒΑΛΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ…. ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ….Ο ΑΥΓΟΥΛΟ ΜΑΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑΝΑΙ #ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ#…. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ….

  5. Ισα ρε με το μουνοπανο! Αν αυτος ειναι καθηγητης πανεπιστημιου εγω ειμαι αστροναυτης! Λουλη να διαλεγεις τους συνεργατες σου ουτε γιδαρηδες, ουτε μπαλατσινους ουτε καντηλαναφτες! Γι αυτο απετυχες και στη προωθηση του μπολιου! Υπαρχουνε καθηγηταδες και καθηγηταδες που θα σε βοηθουσανε!
    Ο καλος ο αρχηγος χρειαζεται πρωτα απ ολα καλο επιτελειο!

  6. τα μμε ειναι υπευθυνα για την καταντια αυτου του τυπακου..τον τρελλανε η δημοσιοτητα…

  7. Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ έπρεπε ήδη να είναι στο κρατητήριο και να του ‘χει αφαιρεθεί η ιατρική άδεια. Μεγάλο σκάνδαλο που δεν του έχει ασκηθεί δίωξη ακόμα για εξύβριση και βιαιοπραγία κατά γυναίκας.

  8. ☆ 2018

    Η GlaxoSmithKline αγοράζει τη Novartis για 13 δισεκατομμύρια δολάρια!

    https://new-economy.gr/2018/03/27/i-glaxosmithkline-agorazei-ti-novartis-gia-13-dis-dolaria/

    ☆ Πρόστιμο 380 εκατ. ευρώ στη GlaxoSmithKline για μίζες στην Κίνα!

    https://www.lawspot.gr/nomika-nea/prostimo-380-ekat-eyro-sti-glaxosmithkline-gia-mizes-stin-kina?lspt_context=gdpr

    ☆ 2009: Ολα αυτα που μας εκαναν εντυπωση…

    Αποσπασματα

    ☆ 3,5 δισ. δολάρια είναι το κέρδος για την GlaxoshithKline από τις παραγγελίες που είχε για 440 εκατομμύρια εμβόλια!
    Το υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ άλλαξε την ονομασία της νόσου ΑΠΟ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΣΕ H1N1!

    ☆ Η διαπλοκή περνάει και στις εθνικές επιτροπές υγείας. Στη Βρετανία αποκαλύφθηκε ότι ο ειδικός σύμβουλος της κυβέρνησης για τους εμβολιασμούς, ο Ρόι Αντερσον, είναι υψηλόμισθος σύμβουλος και της GSK, που πήρε τη «μερίδα του λέοντος» απ’ τις βρετανικές παραγγελίες για εμβόλια!

    ☆ Η γρίπη των πτηνών πλούτισε τον Ράμσφελντ!
    Ηταν η πρώτη χρυσή εποχή του Tamiflu και ο υπουργός του Μπους ήταν μέτοχος στην εταιρεία που είχε την πατέντα του φαρμάκου.

    Υ.γ. Μην εχετε καμμια αμφιβολια, οτι τα ιδια γινονται και τωρα, με τον “Κοροιδοιο”! Στοιχημα;;;

  9. εσείς οι δημοσιογράφοι (δηλαδή το συνάφι σας) κάνατε ήρωες κρατικοδίαιτους πσωλοβρόντηδες, σαν τον παλάβρα βασιλακόπουλο, μην ξεχνιόμαστε

  10. Τα αδικήματα που διέπραξαν εδώ και δύο χρόνια οι ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ ΤΟΥΣ θα είναι διαρκείας, ή θα παραγράφονται σαν τα δικά τους όταν αλλάζει η Βουλή ;
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

Comments are closed.