ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ : “Δεν υπάρχει τζάμπα σχέδιο” λέει για τον “μεγάλο περίπατο”ο Μπακογιάννης – Το έχουμε καταλάβει από την τιμή στα παγκάκια και στις ζαρντινιέρες ρε μεγάλε..

Κοινοποίηση:
16s1bakogiannis-thumb-large

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, στη συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» δηλώνει, παρά τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί και τις οποίες αποδίδει στην έκπληξη όσων πίστευαν ότι το έργο δεν θα ξεκινούσε, αποφασισμένος να το ολοκληρώσει.

Λέει ότι κατανοεί την οργή των οδηγών, ωστόσο στέλνει το μήνυμα ότι «δεν υπάρχει τζάμπα σχέδιο» και ότι η κατάσταση σε ενάμιση μήνα θα είναι πολύ καλύτερη.

Ο κ. Μπακογιάννης επιστρέφει τα βέλη που δέχθηκε από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ καλώντας τα δύο κόμματα να βρουν άλλο πεδίο αντιπαράθεσης, τονίζοντας ότι έχει τη στήριξη των παρατάξεων του Νάσου Ηλιόπουλου και του Παύλου Γερουλάνου. Χαρακτηρίζει, τέλος, «παραμύθι χωρίς δράκο» τα περί υπερβολικού κόστους του εγχειρήματος.

Δηλαδή ρε Κωστάκη, αν είχε “δράκο το παραμύθι” πόσο θα κόστιζε η πουτ@ν@ η ζαρντινιέρα;;;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Να επαναλάβω και το, δανεικό από άλλον σχολιαστή, σωστό όνομα του έργου: “Ο Μεγάλος Περίδρομος”, ή περιττεύει;;;

  2. Σας χάλαγε ο Ηλίας μ@λάκες. Λουστείτε τα τώρα…

    1. Βρε βλάκα, τσουτσέκια με τατουάζ σβάστικες ο ελληνικός λαός ούτε ψήφισε ούτε θα ψηφίσει ποτέ. ΠΟΤΕ. Τι δεν καταλαβαίνεις; Εκεί 5-10% είστε όλοι μαζί οι γερμανοτσολιάδες, τα ρατσισταριά, οι σκατόψυχοι και οι αμόρφωτοι απόφοιτοι δημοτικού, 5-10% θα μείνετε μια ζωή.

Comments are closed.