ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ τρελάδικο! Νεαρός δικηγόρος έπαθε αμόκ και έβριζε Κούλη – Χατζηδάκη!

Κοινοποίηση:
crazy

Με όλα αυτά που συμβαίνουν καθημερινά δεν θέλει και πολύ να πάθει αμοκ ένας άνθρωπος. Πόσω μάλλον όταν βλέπει τα εξωφρενικά νομοσχέδια του άεργου Χατζηδάκη και του Μητσοτάκη.

Αυτό έπαθε και νεαρός δικηγόρος, ο οποίος έχει γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Πήγε ο άνθρωπος στο χωριό του, σύμφωνα με τις πηγές μας, στο χωριό του και έκατσε να πιει έναν καφέ. Εκεί, ξαφνικά έπαθε αμόκ.  Έβγαζε κραυγές, φώναζε, έβριζε, μίλαγε μόνος του και τα “έχωνε” στον Μητσοτάκη και τον Χατζηδάκη για το νέο φορολογικό των ελευθέρων επαγγελματιών.

Ήταν σε τόσο έξαλλη κατάσταση, που οι θαμώνες φοβήθηκαν για το τι μπορεί να συμβεί…

Θα μας στείλουν όλους στο τρελάδικο!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. δεν πρεπει να ψηφισουμε τσιριζα γιατι ο κατρο ειπε οτι θα φορολογησει τους Ε Επαγγελματιες… το νου σας μη πατε και ψηφισετε τπτ χαζο.

  2. Δεν είπαν να πάτε να κάνετε ντελιβερι; Δικογραφίες με μηχανάκι όπως στηρίζουν.. Όσο και να βρίζεις το σάλιο χαλάς..

  3. Κι εγω το ιδιο εκανα και εφυγε ολο το κακο του τοπου απο μεσα μου. και με λιγο νερακι του Αστεριου αντι να τρωω, ενιωθα να πεταω! Υπερδυναμη διοτι ειχα ανακουφιστει απ’ολα.
    αλλα με μπαγλαρωσαν & με ξυλοφορτωσαν τα ντουβαρια του νομου, που δεν καταλαβαν οτι δεν ημουν τρελος & οτι δε θα εκανα κακο σε κανεναν. δηλαδη δε σε αφηνουν ουτε στο χωριο σου να εκτονωθεις οπως νιωθεις κι οπως χρειαζεται για να εισαι καλα. Γραικο-τοπος.

    καλο Αστρογαληνεμα λοιπον… να δουμε εαν θα δουμε ποτέ αληθινη ΑστροαναφΛΕξη… και δε χρειαζεται να ειναι 21 Ιουνιου.

  4. ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΨΥΦΙΣΑΜΕ ΕΣΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΨΥΦΗΣΕΣ

  5. Καλά σας κάνουν! Είμαι σίγουρος ότι ψήφισε ΚΟΥΛΑ ο χασοδίκης!

Comments are closed.