ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ! Πώς η κυρία Σταμούλη ερωτεύτηκε τον Τσίπρα…

Κοινοποίηση:
1

Δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό και να μη σας περιγράψω τη μεγαλύτερη και ίσως προκλητικότερη κολακεία προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Ενα άρθρο δημοσιευμένο στην «Εφημερίδα των Συντακτών» που υπογράφει η Κέλλυ Σταμούλη (φωτογραφία), δικηγόρος και κόρη του πρώην ευρωβουλευτή του ΠαΣοΚ Γιάννη Σταμούλη,ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Περιγράφει τον Τσίπρα ως… ερωτεύσιμο και αναλύει (άκουσον-άκουσον) ακόμη και την ερωτική του πλευρά. Διαβάζοντας αυτό το άρθρο μένει κανείς με ανοικτό το στόμα για το γεγονός ότι χρειάστηκε να ξοδευτεί τόση μελάνη και μάλιστα από γόνο ενός ιστορικού στελέχους του ΠαΣοΚ για να υμνήσει τον «ερωτεύσιμο» Τσίπρα αλλά και τον επίσης  «ερωτεύσιμο» υποψήφιο δήμαρχο Νάσο Ηλιόπουλο. Ιδού μερικά δείγματα:

 

«Ο τρόπος που σε κοιτάει σου δίνει την εντύπωση ότι απελευθερώνονται μέσα από τις κόρες των εκφραστικών ματιών του χιλιάδες μικροσκοπικά βέλη οικειότητος, ερωτισμού και συμπάθειας, κατευθυνόμενα προς το πρόσωπό σου. Αυτό προκαλεί αίσθηση τονώσεως της αυτοπεποιθήσεώς σου, καθώς αυξάνεται το Εγώ σου με έναν γλυκό και απαράμιλλο τρόπο». Θέλετε κι άλλο μνημείο κολακείας για τον… ερωτεύσιμο Τσίπρα;

 

«Αυτό το πρωθυπουργικό χαμόγελο είναι ένα κατ’ εξοχήν «ερωτικό» χαμόγελο. Ερωτικό, αναγνώστη μου, με την έννοια του «έρωτα». Δηλαδή της ερωτήσεως. Και εξηγούμαι: Γιατί «ερωτευόμαστε», αλήθεια, τον δυνατό δημόσιο άνδρα; Επειδή με την παρουσία του «συν-κινεί» και κατά έναν τρόπο μάς προκαλεί εσωτερικά μια διεργασία «ερωτήσεων», απέναντι στον εαυτό μας και στα τεκταινόμενα».

 

Το χαμόγελο του κ. Τσίπρα φαίνεται πως έχει συνεπάρει την αρθρογράφο και σημειώνει: «Ετσι ατένισα… το ερωτικό πρωθυπουργικό χαμόγελο, που με γέμισε δύναμη και με εφοδίασε με ορμή και δίψα για τις μέρες που θα ‘ρθουν…».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΖΕΙΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΝΑΖΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΟΙΤΩΝ?? ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ …………………………ΑΛΛΑ ΠΟΙΑΣΑΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΙΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΤΕ ΓΛΥΨΤΕ ΓΛΥΨΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ…..

  2. Χαχαχα, ερωτεύσιμος ο χαπάκιας με το βλέμμα της αγελάδας να πλανάται στον χώρο, πέρα απο την σκατόφατσα του και το σώμα του είναι απαίσιο, έχει γυναικομαστία, περιφέρεια και είναι πλαδαρός σαν μπούλης. Η γυναίκα έχει μαλάκινση δεν εξηγείται αλλιώς.

  3. Τρέμε Περιστέρα, Η Σταμούλη θα στον φάει..

    Δεν θα έπρεπε όμως να χαλιέσαι, εσείς οι αριστεροί δεν έχετε θέμα με τις σεξουαλικές σχέσεις, αδέσμευτοι και ελεύθεροι είστε, έτσι δεν είναι ?

Comments are closed.