ΘΑ ΚΑΕΙ Η ΗΛΕΙΑ! Φέρνουν τη Μόρια στον Πύργο – “Μόνο πάνω από το πτώμα μας”, λένε οι κάτοικοι και ετοιμάζονται…

Κοινοποίηση:
kitsamou_v_191219

Παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαν λάβει οι κάτοικοι, ο Δήμος Πύργου επιλέχθηκε για την κατασκευή Κλειστής Δομής Εγκατάστασης Παρανόμων Μεταναστών. Η νέα Μόρια δημοπρατήθηκε για να κατασκευαστεί στο συγκρότημα του «ΑΙΓΑΙΟ». Σύμφωνα με πληροφορίες από την περιοχή, θα δαπανηθούν 2.300.000 ευρώ για την κατασκευή έργου που θα περιλαμβάνει μέχρι και ψυχολόγους για να κανακεύουν τους Λάθρο που θα εγκατασταθούν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση ομάδας πολιτών προς τον Δήμαρχο, τον Περιφερειάρχη και τους Βουλευτές, αν προχωρήσει το έργο, πλέον η σιωπή θα είναι συνενοχή και ετοιμάζουν κινητοποιήσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο λαθρολάγνος πολυπολιτισμικός ο Ψευτοκούλης γεμίζει τήν Ελλάδα μέ μουσουλμάνους,γιά νά τήν κάνει τουρκική- ισλαμιστική χώρα.Πάνω από 5 εκατομμύρια μουσουλμάνοι πρόκειται νά μπουκάρουν στήν Ελλάδα.Είναι σχεδια τής ΕΕ.Οι ευρωπαίοι δέν θέλουν άλλους λάθρους γιά αυτό αποφάσισαν ότι όλα τά αποβράσματα όλες οι σαβούρες πρέπει νά μείνουν μόνιμα στήν
    Ελλάδα.Ο Κούλης εκτελεί τυφλά διαταγές από τά αφεντηκά του.Αν θέλουν οί κάτοικοι τής Ηλείας
    τά παιδιά τουςνά μιλάνε ελληνικά καί όχι τούρκικα πρέπει νά εμποδίσουν πάση θυσία τήν είσοδο
    τών λάθρομουσουλμάνων στόν Πύργο.”Υπεράνω όλων η Ελλάς”.”Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι
    περί πάτρης”.
    Γιάννης Λάκων πατριώτης.Εξω οί μουσουλμάνοι από τήν Ελλάδα.

  2. Ειναι απορίας άξιον,η υποδοχή,η υποστήριξη,και η νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών.Μεχρι σήμερα κανείς δεν μάς έπεισε,γιατί επιτρέπεται η είσοδος των λαθρομεταναστών.Εκτος τούτου εχω την εντύπωση,ό,τι οι πολιτικοί και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι ειναι με το μέρος των λαθρομεταναστών,αγνοώντας την βούληση των Ελλήνων.Ας ακούσουμε επιτέλους μια τεκμηριωμένη απαντηση.

Comments are closed.