ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ΠΟΥΛ@ΚΙ ΤΟΥ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ! Μηχανοδηγός προς σταθμάρχη Λάρισας: «Είμαι στην κάθοδο, είμαι καλά εδώ;»

Κοινοποίηση:
tempi-nekroi-sygkrousi-trenwn-910x521

Λίγο πριν τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, το μοιραίο Intercity 62 μπήκε στο ρεύμα καθόδου. Τότε ο ένας μηχανοδηγός φαίνεται πως απευθύνθηκε στο σταθμαρχείο Λάρισας εκείνη τη στιγμή. Ο σταθμάρχης Λάρισας όμως φέρεται να μην έδωσε απάντηση…

Η μεγάλη έρευνα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη συνεχίζεται και η κάθε πληροφορία αξιολογείται με προσοχή. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται όλα όσα έγιναν τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου και κυρίως ό,τι ειπώθηκε τη στιγμή που το μοιραίο Intercity 62 άλλαξε σιδηροδρομική τροχιά και βρέθηκε στο ρεύμα καθόδου. Πληροφορίες του Alpha δίνουν νέα τροπή και αν επιβεβαιωθούν ο σταθμάρχης Λάρισας, θα έρθει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Καθώς ο μηχανοδηγός φέρεται να προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, εκείνα τα καθοριστικά δευτερόλεπτα, αλλά να μην πήρε απάντηση.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, ο ένας μηχανοδηγός του Intercity 62 του είπε χαρακτηριστικά: «είμαι στην κάθοδο, είμαι καλά εδώ;» Ο σταθμάρχης Λάρισας, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ δεν έδωσε απάντηση. Οι αδικοχαμένοι μηχανοδηγοί συνέχισαν και λίγα λεπτά αργότερα συγκρούστηκαν μετωπικά, με μεγάλη ταχύτητα, με την εμπορική αμαξοστοιχία, που κατευθυνόταν από Κατερίνη για Λάρισα.

O σταθμάρχης Λάρισας θα απολογηθεί το πρωί της Κυριακής 5 Μαρτίου, μετά τη νέα αναβολή που ζήτησε και πήρε το πρωί. Οι καταγγελίες σε βάρος του, τις τελευταίες μέρες διαδέχονται η μία την άλλη. Κάποιοι τον χαρακτηρίζουν άπειρο και ανεπαρκή που τοποθετήθηκε για να συμπληρώσει τα απαραίτητα ένσημα για τη σύνταξη, ενώ άλλοι έχουν κάνει καταγγελίες για αλκοόλ και δυνατή μουσική που ακουγόταν εκείνη τη νύχτα μέσα στο σταθμαρχείο του.

Το τι πραγματικά συνέβη και ειπώθηκε ανάμεσα στους μηχανοδηγούς που σκοτώθηκαν και τον σταθμάρχη Λάρισας που κατηγορείται, αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Ήδη όλες οι συνομιλίες βρίσκονται στα χέρια των Αρχών και αναλύονται. Είναι βέβαιο ότι θα δώσουν απαντήσεις και θα φωτίσουν τα θολά σημεία της εθνικής τραγωδίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Μπορεί να είχε στήσει ψησταριά εκτός του σταθμού και να έψηνε κοψίδια.Από τις φωτό του,φαίνεται πολύ μερακλής ο καδενάκιας κοιλαράς δημοσιοξύστης.

  2. Όταν μπείτε στο παραβάν των εκλογών σκεφτείτε καλά .
    Ποτέ ξανά Μητσοτάκης.

  3. Ο/Η οποιος μπαινει με 8μηνες συμβασεις μεσω οαεδ εχει δει τι γινεται ολα αυτα τα χρονια λέει:

    Σε ολο το ΚΩΛΟΔΗΜΟΣΙΟ της χωρας αυτο γινεται 10ετιες , τωρα θα αλλαξει ? οσο καθεστε και τους κοιτατε θα συνεχισουν να κανουν τα ιδια.
    Οποιος ειναι δημοσιος υπαλληλος ειναι κηφηνας , οι εξαιρέσεις ειναι ελαχιστες που υπαρχουν.

  4. Βλέπω να τα φορτώνουν όλα στον πεθαμένο μηχανοδηγό της επιβατικής..

  5. Ευθυς εξ’ αρχης οι Ε.β’ραιοΜα.σωνοι, εκαναν λογο για “Ανθρωπινο Λαθος”! Γιατι ετσι, τους συμφερει! Λογικο λοιπον, να ενισχυουν την ενοχη του σταθμαρχη, δινοντας στην δημοσιοτητα τετοιου ειδους δημοσιευματα! Αποπροσανατολισμος!

  6. ουτε ενας ουτε δυο τρεις μηχανοδηγοι ηταν στο μοιραιο επιβατικο intercity τρενο δεν καταλαβαν στο πρωτο πενταλεπτο απο τον σταθμο Λαρισης που βρισκοταν και που πηγαιναν;;;;;;;;;;;;;;;;;

  7. Μήπως είχε πάει η γιούσεφ , γιασούφ, πως σκ@τά τη λένε αυτή τη τσουλάρα, να τους χορέψει στο σταθμό και δε βρίσκονταν στη θέση τους;

  8. Κρέμασμα σε δημόσια θέα αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο.Δολοφονίες αθώων παιδιών απο πρόθεση κατά συρροή.

  9. ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ… ΑΛΚΟΟΛ…ΚΛΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ

  10. Σταθμάρχης προς μηχανοδηγό: Συνέχισε, χικ χικ

Comments are closed.