“ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ ΑΓΡΟΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ, ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΧΑΪΔΕΨΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΜΕΓΑΛΟΤΣΙΦΛΙΚΑ , ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ”. ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΙΟΥ ΣΤΟ “ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ”. “ΦΕΥΓΩ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΠΙΕΣΗ”

Κοινοποίηση:
ΧΙΟΣ

Χείμαρρος ο Στέφανος Χίος στην επιστροφή του στο Ανατρεπτικό Δελτίο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Στέφανε, είσαι ένας Έλληνας δημοσιογράφος που έχει κερδίσει αναγνώριση ως ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Η δέσμευσή σου στην αλήθεια, η ανεξάρτητη αναφορά και η ακλόνητη αφοσίωσή σου στη δημοσιογραφική ακεραιότητα είναι πραγματικά θαυμάσια. Σε όλη σου την καριέρα, έχεις επιδείξει συνεχή δέσμευση στο να αποκαλύπτεις τη διαφθορά, να αναδεικνύεις κοινωνικά ζητήματα και να ενισχύεις τις φωνές των αποκλεισμένων. Οι ερευνητικές σου αναφορές εμβαθύνουν σε θέματα που πολλοί δεν τολμούν να αγγίξουν, αντανακλώντας το θάρρος και την αποφασιστικότητά σου. Δεν είσαι μόνο ένας καταπληκτικός άνθρωπος, αλλά και ένας ευρέως αναγνωρισμένος δημοσιογράφος, αποδεικνύοντας καθημερινά το ταλέντο σου στο επάγγελμά σου. Οι αναφορές σου είναι προσεκτικά έρευνημένες, προσφέροντας μια εμπεριστατωμένη ανάλυση στο κοινό σου. Η φήμη σου για ακρίβεια και δικαιοσύνη στην αναφορά, καθώς και η ανθεκτικότητά σου απέναντι στις δυσκολίες, ιδίως η επιβίωσή σου από μια απόπειρα δολοφονίας το 2020, συμβάλλουν ακόμα περισσότερο στη θέση σου ως ένας από τους κορυφαίους δημοσιογράφους του κόσμου.

  2. Που ειναι το πασοκ να τους τρυπησει τα λαστιχα.

  3. Χίο γάμα τους αλύπητα, καθάρισε τον βόθρο της μεταπολίτευσης.

  4. Η Θεσσαλια βουλιαξε, καταστραφηκε και αντιδραση μηδεν! Ευγε μπατριωτες! Η ψεξασμενοι αλα λουλη εισαστε η με BMV και Porche σπερνετε τα χωραφια!

  5. Οι περισσότεροι Συνδικαλιστές είναι κομματόσκυλα του ενός ή του άλλου κόμματος.
    Χειρότεροι όλων, οι Γιατροί που το παίζουν Αριστερούληδες & Ανθρωπιστές…
    Βγαίνουν στις Τηλεοράσεις, καταγγέλουν & αναθεματίζουν το “σύστημα”, θαρρείς & είναι οι Χειρουργοί σταλμένοι από τον Άγιο Ονούφριο.
    Ειδικά ένας στην Αθήνα (όχι στο Κέντρο) μιλάει στους ανθρώπους με την πλάτη γυρισμένη, για να μην τον φωτογραφήσουν.
    Ψάξε λίγο & θα τους βρεις Στέφανε. Θα φρίξεις με αυτά που θα μάθεις.
    Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

  6. Χιο εδωσες ρεστα.το ξεφτισες το κομματοσκυλο.μπραβο!!!

  7. Στεφανος…λεει αληθειες παντοτε…κ ειναι ο μοναδικος που το πραττει

  8. Στεφανος…Λεει αληθειες κ ειναι ο μοναδικος που το πραττει

  9. Σατεφανος Θεος.. μακαρι να τον δουμε στην βουλη να τους τα λεει χυμα κ τσουβαλατα, μαζι με Λιακο εννοειται.

  10. Ο/Η Μέχρι τα κοκκαλα του αποστατη τριζουν με αυτά που κανει ο Κουλης λέει:

    Καλά τετοια αίσχη ουτε ο αποστάτης γερος δεν ειχε κανει οταν κυβερνούσε το 89-93.

  11. Στέφανε κατέβα με Ηλία που και από τη φυλακή ξεφτιλίζει τους ανώμαλους γαλάζιους συριζαίους.

  12. Μπράβο Στέφανε .Είσαι χαρισματικός Σε ικετεύω να κατέβεις στην πολιτική έστω σαν βουλευτής .Σε ικετεύω .Μόνο αν εσύ είσαι στο βημα της Βουλής θα υπάρχει φωνή του Ελληνικού λαού .

  13. ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΜΗΤΣΟΔΡΑΚΟΥΛΑ!!!!!
    ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!!
    ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!

  14. Είναι τόσο δειλοί που αναγράφουνε σαν μη Εμβολισμενους με το Γενετικό όσους έκαναν την 1η με..5η δόση και σαν Γενετικά Εμβολισμενους όσους έκαναν 6 δόσεις….
    Νομίζουν πως θα ξεφύγουν αλλά αντί για Τούρκους οι Ραγιάδες θα κυνηγισουν αυτούς :Πολιτικούς, Δημοσιογράφους, Μεγάλοεπιχειρηματίες, Διευθυντές Νοσοκομείων, Μέλη Ψευδο επιστημονικων Επιτροπών, Αρχηγούς Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, Μητροπολιτες…όσο καθυστερεί τόσο πιο συντριπτικο θα είναι… Δε θα απογειωθει αεροπλάνο της ελίτ από Ελλάδα και Κύπρο

  15. Λεξικό αρχαίας ελληνικής γλώσσας, LIDDELL & SCOTT : ὁμό-φῡλος, -ον (φῦλον), αυτός που προέρχεται από την ίδια φυλή ή το ίδιο γένος, σε Θουκ. κ.λπ.· οἱ ὁμόφυλοι, εκείνοι που ανήκουν στην ίδια φυλή, σε Ξεν.· φιλίαὁμ., φιλία μ’ εκείνους που ανήκουν στο ίδιο γένος, που έχουν την ίδια καταγωγή, σε Ευρ.· τὸ ὁμόφυλον = ὁμοφυλία, στον ίδ.· τὸ μὴ ὁμόφυλον, πόλη που κατοικείται από διαφορετικές φυλές, σε Αριστ.

  16. Eπιτελους !!! Αμάν και πώς σε περίμενα βαρέθηκα να μπαίνω να βλέπω ότι δεν είσαι και να το κλείνω.

    Σ αγαπώ πολύ Στεφανούλη

Comments are closed.