Θα γίνει κανονικός “πόλεμος”! Δείτε τι κατεβάζει ο Κούλης στα νησιά για να επιβάλλει την επίταξη και τους λ@θρο

Κοινοποίηση:
metanastes

Στα άκρα οδηγεί η κυβέρνηση της κατάσταση στα νησιά του βορείου Αιγαίου και ιδιαίτερα σε Λέσβο και Χίο. Σκοπός η με κάθε κόστος επιβολή της επιλογής της δημιουργίας της υπερδομής για 7.000 πρόσφυγες και μετανάστες στην περιοχή Καβακλή – Καράβα. Σε έκταση 261 στρεμμάτων την οποία ήδη έχει επιτάξει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το  stonisi.gr τις επόμενες μέρες φτάνουν στη Λέσβο επτά διμοιρίες μονάδων αποκατάστασης τάξης και μέτρων τάξης. Μάλιστα επικεφαλής θα είναι ο Διοικητής των ΜΑΤ υπό τον κωδικό Α300. Αντίστοιχες δυνάμεις στέλνονται στη Χίο υπό τον Υποδιοικητή των ΜΑΤ.

Δείτε ΤΩΡΑ τι φορτώνουν στα καράβια στον Πειραιά και τα στέλνουν στα νησιά μας!

Η κυβέρνηση πάντως είναι αποφασισμένη να «καθαρίσει» πολύ σύντομα τις όποιες αντιδράσεις υπάρξουν αφού επιλέγεται η σύγκρουση να είναι μικρής χρονικής διάρκειας μια και η αποχώρηση από Αθήνα και Θεσσαλονίκη 14 διμοιριών επίλεκτων δυνάμεως αστυνόμευσης προβληματίζει τις αρχές.

Ας σημειωθεί ότι αύριο Δευτέρα ανοίγουν οι προσφορές της απευθείας ανάθεσης του έργου της περίφραξης του επιταγμένου χώρου και της δημιουργίας υποδομών. Γεγονός που σημαίνει ότι μέσα στην εβδομάδα μπορούν να αρχίσουν οι εργασίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Επιτέλους ήρθαμε στην κανονικότητα πολύ ωραία

  2. αληταρά κούλη…
    αντί να εμποδίζουν τα μάτ κ οι ΜΠΑΤΣΟΙ τούς λαθρομετανάστες να ΜΗΝ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ στη χώρα μας …
    τούς δίνεις εντολές για να ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ …
    φτού σου ΑΛΗΤΑΡΑ – ΠΡΟΔΟΤΗ

  3. Και πολύ καλά κάνει.Του έδωσε δικαίωμα το 40% του Ελληνικού λαού να κάνει ότι γουστάρει.

  4. Τα ματ Έλληνες δεν είναι; δεν έχουν πάρει μόνο αυτοί όρκο να εκτελούν εντολές ανωτέρων τους. Έχουν ορκιστεί και οι πολιτικοί και κυβερνώντες να κάνουν το καλύτερο για την χώρα και τον λαό. Γιατί δηλ. Αυτοί μπορούν και κατάπατούν τον όρκο χωρίς κυρώσεις ενώ οι ένστολοι όχι;

  5. Έλληνες ενωθείτε και ξεσηκωθείτε.
    Ψηφίζεται τους εχθρούς σας και σας οδηγούν στα σφαγεία σαν τα μοσχάρια και δεν το καταλαβαίνετε. Ξυπνήστεεεεεεεεεεεε

Comments are closed.