ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ…και μετά θα «φταίνε» οι Έλληνες! Γκρέμισαν (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) και έκλεψαν τον Άγιο Ιωάννη στην Μόρια ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Κοινοποίηση:
1

Απίστευτες εικόνες στον λεηλατημένο Άγιο Ιωάννη της Μόριας.

Με κλωτσιές γκρέμισαν την αγία τράπεζα αλλά και κομμάτι της ίδιας της αψίδας του ιερού, ενώ από τον τοίχο της πρόσοψης κάποιοι έσκαψαν και άρπαξαν παλαιοχριστιανικό αμφικιονίσκο ηλικίας 1.500 ετών (!)
Η Μόρια ζει τα δικά της Σεπτεμβριανά

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ποιες καραμπίνες; Οι Έλληνες;ν το πολύ πολύ να κατεβάσουν το ροζ κυλοτακι τόσα χρόνια μας πηδάνε και τσακώνονται για τη μάσκα…θα μας τα πάρουν όλα γιατί είμαστε ηλίθιοι δειλοί και του βολεματος..αφού δεν είμαστε ικανοί να υπερασπιστούμε τον τόπο μας θα μας τον πάρουν έτσι είναι ο νόμος μακάρι να γινόταν κάτι και τους καιγαμε ζωντανούς αλλά η ροζ κυλοτα αρέσει…

  2. Δέν είναι η πρώτη φορά που σημβαίνει αυτό το πράγμα, δεκάδες εκκλησάκια και προσκυνήματα έχουν καταστραφεί και αφανιστεί στην κυριολεξία στην ευρύτερη περιοχή της Μόριας.
    Δεν είναι τωρινό φαινόμενο αυτοί έχουν μάθει να μισούν τον Χριστό και την πίστη μας είναι φανατικοί και επικίνδυνοι.
    Αυτό που με εκπλήσσει είναι η θανάσιμη αδιαφορία των κατοίκων του νησιού.
    Πρέπει να καταλάβουν ότι το πρόβλημα αυτό πρέπει να λυθεί από τους ίδιους.
    Δέν λύνεται με το να παρακαλούν να μεταφερθούν στην ηπειρωτική χώρα, οι ροές είναι τέτοιες που δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ.
    Η πίστη τους κακοποιείται και βανδαλίζεται τα κτήματά τους με ελαιόδενδρα γίνονται καυσόξυλα τα κοπάδια τους τροφή για τους βανδάλους και τα σπίτια τους και τα νοικοκυριά τους βορά στην κλεπτομανία τους.
    Μήπως οι στοίχοι του τραγουδιού.
    Στα άρματα στα άρματα εμπρός στον αγώνα…..
    Θα πρέπει να τους θυμίζει κάτι.???

  3. Μόνο γιά να μήν γίνουνε κλειστέ δομές ξεσηκωθήκαν στό νησί γιά αυτά τα αίσχη πού κάνουν οι λάθρο τίποτα, χώρια τα ζώα πού έχουνε κλέψει και τις ελιές πού τις έχουνε κατακόψει καταπατώντας ξένες περιουσίες.

  4. ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΚΑΙ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΜΕΣΑ

  5. ερχεται η ωρα ολων να πληρωσουν το μισος τους κατα τησ ορθοδοξιας, και συντομα μαλιστα..

  6. Καταρα στα λαθρορκ και στα κυβερνητικα σκ@τα που τους φερανε.
    ΑΠΑΙΤΩ με βαση το Συνταγμα ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΟΙΝΗ σε πασης φυσης ανθρωπομορφο πολιτικοειδες, ξεφτιλισμενο εισαγγελεα/δικηγορο/καναλαρχη/μπατσο/τραγοπαπα που συνωμοτησαν στην ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Ελλας

Comments are closed.