ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ! Ερωτευμένος ο Θέμης στο Big Brother: Η τολμηρή εικόνα με συμπαίκτη του που μας σάστισε

Κοινοποίηση:
eroteumenos_themis_big_brother

Λίγο πριν τον τελικό του Big Brother, ο Θέμης Κανέλλος έχει καταφέρει να διχάσει το κοινό με τη συμπεριφορά του εντός σπιτιού, καθώς πλέον μόνο ως «ήρεμη δύναμη» δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Μετά τον μεγάλο του καβγά με την Άννα – Μαρία Ψυχαράκη και την ευθεία επίθεση στη Σοφία Δανέζη, ο 18χρονος παίκτης απέδειξε πως η στρατηγική του ήταν σαφώς καλύτερη από των υπολοίπων, με τον ίδιο να μην διστάζει πλέον να δείξει τα συναισθήματά του σε συμπαίκτη του.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι χρήστες του διαδικτύου σχολιάζουν πως ο ίδιος έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται πολύ για τον Γρηγόρη, τον οποίο συχνά προσεγγίζει, θέλοντας να έρθει πιο κοντά του.

Το φλερτ του Θέμη είναι ξεκάθαρο, με το νέο βίvτεο των δυο τους να είναι το νέο viral.

Σε αυτό, ο Θέμης κάνει μασάζ στον Γρηγόρη, ο οποίος ακομπλεξάριστος δέχεται τη φροντίδα του νεαρού παίκτη!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αυτά είναι τηλεσκουπίδια και όσπι τα παρακολουθπύν ηλίθιοι.

  2. -Αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε κάποια βιντεάκια στο κανάλι του,το πραμα αυτό μιλάει τόσο βρώμικα ,τόσο πρόστυχα και ενώ αυτός έχει μια άνεση με όσα λέει εσύ θέλεις να ξερασεις στα μούτρα του

  3. Ωραία τα λες και συμφωνούμε φίλτατε. Αλλά εσύ είσαι έτοιμος τουλάχιστον να τους πετροβολήσεις όλους, αυτό δε μοιάζει και πολύ για χριστιανικό μάλλον, δε νομίζεις; Αν είσαι τόσο σωστός δίκαιος και πιστεύεις σε Χριστό όπως λες τότε θα έχεις διδάξει τα παιδιά σου έτσι ώστε να μην ανησυχείς για τους κίναιδους που έτσι κι αλλιώς είναι γύρω μας, ήταν και θα είναι υποθέτω. Αφού δε σε αφορά αδιαφόρησε, για τις πράξεις αλλά όχι για τους ανθρώπους γιατί κι αυτοί από μάνα βγήκαν και μόνο ο θεός ξέρει τι γίνεται μέσα στην καρδιά τους και πως βρέθηκαν εκεί που βρέθηκαν.
    Επίσης, έχε υπόψιν σου ότι η παροιμία λέει “ότι κοροϊδεύεις το λούζε σε”.

    1. Επειδή ο κάθε Θέμης έχει ορμονικό πρόβλημα, δε σημαίνει οτι ο Χριστιανός είναι υποχρεωμένος να τον ακούει και μάλιστα όταν πιστεύει οτι αυτό είναι σωστό, προσπαθόντας να το επιβάλλει μάλιστα. Ο νεοναζισμός είναι δικαίωμα; Σίγουρα Θα πεις όχι.

  4. Αυτοι τα πλασαρουν, εσεις γιατι τα προβαλετε αυτα τα σκουπιδια στο Μακελειο;;;;;;;;Ουτε καν επρεπε να αναφερεσθε στις π@υστοιστοριες του Big Brother, αυτη ειναι η γνωμη μου!!!!!!!!!

  5. Λες και σας επιβάλλει κάποιος Νόμος να τα βλέπετε…. ασχοληθείτε εσείς οι χριστιανοί ορθόδοξοι Ελληνεζοι με τα ρεζιλίκια της εκκλησίας ΑΕ και βγάλτε από τις τηλεοράσεις σας το κανάλι . Άντε ντε.. ! Θάρρος , ένα κουμπί είναι και εξαφανίστηκε από την ζωή σας το πουσταριο . Όσο για τα παιδιά σας , αφού τα έχετε καθοδηγήσει σωστά , θα γυρίσουν την πλάτη στις ανωμαλίες …. Η’ μήπως φοβάστε ότι δεν τα καθοδηγήσατε αρκετά πειστικά ;;;;;;;

  6. Ασχολούμαστε με την ντροπή των γκέι….Ένα μαλακισμενο πουσταριο…

  7. Ουστ πουσταρες . Ολοι οι ξεφωνημενοι ανώμαλοι έχουν τεράστια προβολή ,μαγαριζουν την πατρίδα μας και τα παιδιά μας . Οι Ελληνες πρέπει να γυρίσουν στα ορθά ήθη ,έθιμα και αξίες για να ορθοποδήσει ξανά ως Ορθόδοξο Εθνος ή Πατρίδα μας. Μαζέψτε τα παιδιά σας απο τούς κίναιδους που βρομίζουν την πατρίδα μας είναι ο χειρότερος ιός που υπάρχει!!!!!

Comments are closed.