ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ! Συριζαία βουλευτίνα λέει να πάρουμε όλους τους ΛΑΘΡΟ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
agathopoulou

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου: Όχι στις κλειστές δομές, να ανοίξουμε τα μυαλά μας και τα σύνορά μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Δεν λεω εχετε δικιο που βριζετε ν.δ. συριζα ,κιν αλ κτλ αλλα και η ακροδεξια δεν είναι καλυτερη!! ΛΑ Ο Σ μετα Χ.Α. τωρα κηραλοιφες……ολοι για σουτια είναι , δεν υπαρχει κανενας σωτηρας .

  2. Πάρτους όλους μώρή…. ξέρεις που….. χωράνε!

  3. AfroditiManou1 (καταραμένη γενιά πολυπορνείου)
    Να μού λείπει αυτή η “πολυπολιτισμικότητα”.
    Να μού λείπει μια πλατεία γεμάτη πηγαία, μεγάλα
    αντρικά χαμόγελα που φωτογραφίζονται και φωτογραφίζουν
    την παντελή γυναικεία απουσία απ’ τη Γιορτή,
    απ’ τη Χαρά και τη Ζωή.
    Βυζάκια έξω, κορίτσια!
    Μην αφήσετε να σάς εξορίσουν απ’ τη χαρά!

  4. Τετοια ανθελληνικα νουμερα πληρωνουμε δυστυχως, διοτι καποιοι ανεγκεφαλοι τα εστειλαν στην Βουλη!!!!!! Παρε τους λαθρο πατσαβουρα και τραβα στο Ισλαμαμπατ, στην Καμπουλ, στο Καρατσι , μακρυα απο δω, και ανοιξε οτι θελεις, μπουτια κλπ. , θα περασεις καλα!!!!!!

  5. Ν.Δ = ΤΕΛΟΠΟΝ – ΚΥΡΑΛΟΙΦΕΣ = $ΥΡΙΖΑ
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

  6. Οι κλειστες δομες ειναι μια παγιδα της κυβερνησης Μητσοτακη. Μετα θα πουν,οτι δεν μπορουμε να τους εχουμε κλειστους και οτι προσπαθησαμε.
    Αυτη ας ανοιξει οτι θελει και να παρει οσους θελει .Παντως εαν ημουν απο Κιλκις και ηξερα που μενει,θα ελεγα στον καθε ισλαμοκαλικατζαρο να παει απο εκει..Μετα θα γελουσα με την υποκρισια της ,οπου θα καλουσε την αστυνομια για να τους διωξει.Open societys αυτοι open your houses to immigrants εμεις .

  7. Να ανοιξης το κωλο σου μωρη, μαζι με το μαλακα που εχεις διπλα σου, αυτό το γιδι τον Αρβανιτη, και να σας πηγενουν πιπα κωλο τα σκατοισλαμια, οι φιλοι σου.Εεεε .Ρεεε γλεντια.

  8. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΜΠΟΥΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΡΙΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΣΙΠΡΑΚΟΥ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΑΣ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

  9. Να γιατί δεν λυπόμαστε όταν καταπατούνται τα χωράφια και λεηλατούνται οι σοδειές και τα σπίτια των κατοίκων του Κιλκίς… κοιτάξτε τι ψηφίζουν ….τα ζώα!

  10. Μαλλον εννοουσε και ολες τις οπες που
    εχει, απλοχερα στους λαθρο.

  11. ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΣΥ ……ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ

  12. Για τα μπουρδέλα είσαι και συ και όλες οι συριζολεσβίες με τσατσά την κωλόγρια καθηγήτρια της πούτσας.

  13. ΤΙ ΛΥΣΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ , ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ! ΠΟΣΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΣΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ . ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Η΄ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ; ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ . ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ( ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΗ; Ή ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΑ ; )

  14. Οταν δεν εχει κριση ο Νεοελληνας και ψηφιζει τεοια σουργελα με καταστροφικες αποψεις καλα να παθαινουμε.
    Βρεγμενη σανιδα που θελουν μερικοι και μερικες αλλα πρωτα αυτους που την ψηφισανε

Comments are closed.