Η hot Κατερίνα Στικούδη περνάει το δικό της μήνυμα και κολάζει με το κολάν της: Μαζεύει σκουπίδια στη γειτονιά της [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
720_730086_9336f00d47-b1fb193537aa38b0

Σκουπίδια στη γειτονιά της μάζεψε η Κατερίνα Στικούδη στέλνοντας το δικό της κοινωνικό μήνυμα στους ακολούθους της. “Νιώσε λίγο και φρόντισε όχι μόνο τον τόπο που μένεις αλλά και του άλλου κι ας μην είναι η δίκη σου γειτονιά , κι ας είσαι περαστικός .. δεν σου ανήκει , σε φιλοξενεί !!” έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει τα δύο βίντεο όπου η ίδια φορώντας ένα αθλητικό κολάν και ένα μπουστάκι, αμακιγιάριστη ενημερώνει για τη δράση της: “Έκανα το ζέσταμά μου αλλά δεν θα κάνω προπόνηση σήμερα”, ξεκαθάρισε η τραγουδίστρια, μοντέλο και παρουσιάστρια και πρόσθεσε “αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο με τη γειτονιά μου” και στη συνέχεια άρχισε να μαζεύει πέτρες και σκουπίδια.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλημέρα !!!!! Νιώσε λίγο και φρόντισε όχι μόνο τον τόπο που μένεις αλλά και του άλλου κι ας μην είναι η δίκη σου γειτονιά , κι ας είσαι περαστικός .. δεν σου ανήκει , σε φιλοξενεί !! #lovemyneibourghood❤️ #theBestNeibours ( τά μπάζα αυτά είναι 5 χρόνια εκεί , το οικόπεδο ανήκει στο Δήμο , ενημερώθηκαν και αύριο το πρωί θα περάσουν να τα μαζέψουν )

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. μην σηκωνεις τοσο βαρος κοπελια,πιασε κατι αλλο να σηκωσεις

Comments are closed.