Η Creta Farms στα όρια της διάλυσης αλλά ο βασικός μέτοχος παίζει… βόλεϊ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
domazakis-manolis

Μπορεί η υπόθεση της διάσωσης της Creta Farms να έχει πάρει διαστάσεις θρίλερ, τόσο σε ό,τι αφορά το μέλλον της εταιρείας όσο και των εκατοντάδων εργαζομένων της, αλλά ο πρόεδρος και βασικός μέτοχος της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας δεν φαίνεται να… ιδρώνει. Όχι τουλάχιστον από τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει.

Γιατί, κατά τα άλλα, ο Μάνος Δομαζάκις απολαμβάνει, όπως κάθε κοινός θνητός που από τις αποφάσεις του δεν κρέμεται το μέλλον 800 και πλέον οικογενειών, το ηλιόλουστο ελληνικό καλοκαίρι.

Την ώρα, λοιπόν, που οι τράπεζες στέλνουν σαφές τελεσίγραφο στα δύο αδέρφια που κρατούν στα χέρια τους το μέλλον της Creta Farms, να ενεχυριάσουν τις μετοχές τους εάν θέλουν η εταιρεία να πάρει δάνειο-γέφυρα μέχρι να βρεθεί στρατηγικός επενδυτής, ο Μάνος Δομαζάκις , ο οποίος ήταν κι εκείνος που αρνήθηκε πρώτος την πρόταση, σύμφωνα με το mononews παίζει αμέριμνος (φαινομενικά τουλάχιστον) beach volley.

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχθεί έξω από το Ρέθυμνο, σε μια περιοχή που είναι γνωστή και για τα διεθνή τουρνουά soccer που φιλοξενεί.

Ο επικοινωνιακά απόμακρος, 59χρονος Εμμανουήλ Δομαζάκις (όπως ο ίδιος γράφει το όνομά του), απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, είναι γνωστό άλλωστε ότι έχει αδυναμία στον υγιεινό τρόπο ζωής. Ακόμη και σε ανθυγιεινές για την ίδια την Creta Farms εποχές…

 

cretafarmas

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δυστυχώς όταν τα αδέρφια δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους, αυτά συμβαίνουν.

Comments are closed.