Η Bella Hadid στο κόκκινο χαλί των Καννών (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
kannesbella

Η Bella Hadid έκανε μία αποκαλυπτική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Καννών, στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης βιογραφικής ταινίας του Donald Trump «The Apprentice».

Το supermodel επέλεξε ένα sheer dress με σούρες -το οποίο φόρεσε χωρίς σουτιέν- όπου το πάνω μέρος του δένει στο λαιμό και έχει μήκος ως το γόνατο.

Η Bella Hadid επέλεξε το sheer dress από την συλλογή του Anthony Vaccarello για τη σεζόν Saint Laurent Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024.

Το sheer dress trend έχει γίνει το αγαπημένο των απανταχού celebrities, με τη νέα τάση στα φορέματα να απενοχοποιεί το γυμνό.

Το σύνολο ήταν σε nude απόχρωση και η Bella Hadid  το συνδύασε με strappy peep-toe γόβες. Για τα μαλλιά της επέλεξε ένα αριστοκρατικό χτένισμα με χολιγουντιανές μπούκλες και το μακιγιάζ της ήταν σε φυσικούς τόνους.

Το μοντέλο ολοκλήρωσε το look με ασημένια κοσμήματα.

Σημειώνουμε πως η ταινία «The Apprentice» δείχνει τον Σεμπάστιαν Σταν ο οποίος υποδύεται τον Donald Trump κατά τα πρώτα χρόνια της επιχειρηματικής του καριέρας, εστιάζοντας κυρίως στη σχέση εργασίας του με τον αμφιλεγόμενο δικηγόρο Ρόι Κον, ο οποίος ήταν ο μέντοράς του.

Το σενάριο του της ταινίας υπογράφει ο Gabriel Sherman, ο οποίος έγραψε το βιβλίο «The Loudest Voice in the Room: How the Brilliant, Bombastic Roger Ailes Built Fox News – and Divided a Country», το 2014, το οποίο προσαρμόστηκε στη μίνι σειρά Showtime «The Loudest Voice» του 2019.

Στο «The Apprentice» πρωταγωνιστεί η Maria Bakalova ως Ivana Trump και ο Martin Donovan ως Fred Trump.

Η daily mail σημειώνει πως ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ εξακολουθεί να μάχεται πολλές νομικές υποθέσεις σε πολλές πολιτείες, καθώς παραμένει το φαβορί για να κερδίσει την προεδρική υποψηφιότητα των Ρεπουμπλικάνων το επόμενο έτος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. στην δευτερη φωτο φαινεται καθαρα οτι εχει κανει πλαστικη στο στηθος (το αριστερο βυζι εχει καποια λακκούβα σημαδι επεμβασης και κακης πλαστικης αποκατάστασης)

  2. Χρυσοπληρωμένο βόδι, χωρίς αντικειμενικό αντίκρυσμα…

  3. Και μόνο επειδή είναι μουσουλμάνα, θα έπρεπε να μην συμμετείχε σε εκδηλώσεις χριστιανών δυτικών.

Comments are closed.