Η χαρά του μακαρίτη: Τεθλιμμένη εγγονή φόρεσε σούπερ σέξι φόρεμα στην κηδεία του παππού [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
aaaa

Μια γυναίκα πήγε στην κηδεία του παππού της ντυμένη με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα κι έγινε viral στα social media.
Είναι δικαίωμα του καθενός να ντύνεται όπως επιθυμεί, αλλά κάποιες φορές οι ενδυματολογικές μας επιλογές πρέπει να συμβαδίζουν κάπως με την περίσταση.
Μια κοπέλα, ωστόσο, έγινε viral στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Reddit, όταν ανέβασε φωτογραφίες της με το φόρεμα που σκόπευε να φορέσει στην κηδεία του πολυαγαπημένου της παππού.
«Σήμερα είναι η κηδεία του παππού μου και ναι, πρόκειται να φορέσω αυτό το φόρεμα και δεν δίνω δεκάρα τι μπορεί να σκεφτεί ο κόσμος, γιατί στο τέλος της μέρας –έστω κι αν είναι μια θλιβερή μέρα– έχω το δικαίωμα να βάλω ό,τι νιώθω και για να είμαι ειλικρινής: εάν τα διαθέτεις, πρέπει να τα δείχνεις» γράφει η νεαρή κοπέλα στο σχόλιο της ανάρτησής της.

«Κι αν ο παππού μου μπορούσε να με δει, τότε θα χαιρόταν για την εγγονή του!» κατέληξε η νεαρή κοπέλα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το ποστ της νεαρή κοπέλας έγινε viral, προκαλώντας μεγάλη συζήτηση μεταξύ των χρηστών στα σχόλια.
Άλλοι πήραν το μέρος της γυναίκας, υπερασπίζοντας το δικαίωμά της να ντύνεται όπως επιθυμεί, ακόμη και στην κηδεία του παππού της.
Άλλοι πάλι ισχυρίστηκαν ότι η ιδιαιτερότητα της περίστασης επιβάλλει ένα πιο συμβατικό ντύσιμο, που να ταιριάζει με το θλιβερό γεγονός.
«Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, αλλά μερικές φορές πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας και τις γνώμες των άλλων και τα συναισθήματά τους» σχολίασε κάποιος.
«Οι άνθρωποι προσπαθούν να δείξουν τον σεβασμό τους στον παππού και στ’ αλήθεια θα νιώθεις καλά κάνοντάς τους να νιώθουν άβολα σε ένα τόσο άσχημο γεγονός;» ρώτησε κάποιος άλλος.
«Απλά είσαι ασεβής!» έγραψε ένας άλλος χρήστης για το προκλητικό ντύσιμο της νεαρής κοπέλας στην κηδεία.
«Ο ξάδερφός μου έβαλε ουρά αλεπούς και αυτιά για την κηδεία της μαμάς μου» σχολίασε ένας άλλος.
«Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα βρεις έναν κατάλληλο εργένη στην κηδεία του παππού σου. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένη» σχολίασε ένας άλλος.
Δείτε τη φωτογραφία:

ss

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μάλλον ο ’’παππούς’’ θα χαρεί που θα σε δει με τα ρούχα της ’’δουλειάς’’. Εξάλλου, οι γονείς σου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το χάλι σου! Φυσικά και ο κάθε ένας μπορεί να φοράει ότι θέλει και επιθυμεί όμως, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που, ο ενδυματολογικός κώδικας είναι πολύ συγκεκριμένος απλά λόγω σεβασμού. Εξάλλου ένας θάνατος είναι μία πολύ σοβαρή απώλεια, για αυτούς που μένουν πίσω! Μπορεί, για αυτόν που φεύγει να είναι λύτρωση αλλά, το δια ταύτα παραμένει. Ο θρήνος δεν εκφράζεται με μίνι και στρίγκο……..

Comments are closed.