“ΑΘΩΑ” ΜΕ 1.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΑΚΙ! Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΪΛΗ

Κοινοποίηση:
kaili-eurokinissi

Νέα στοιχεία για το σκάνδαλο του Qatargate δίνουν στη δημοσιότητας οι αρχές του Βελγίου. Σύμφωνα με την βελγική Le Soir τα χρήματα που εντόπισαν οι αρχές, κατά τη διάρκεια των ερευνών στα σπίτια των κατηγορούμενων ξεπερνούν τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η βελγική Le Soir κατά τις έρευνες στο σπίτι της Εύας Καϊλή και του συντρόφου της, στη βαλίτσα του πατέρα της, αλλά και στο σπίτι του Ιταλού, πρώην ευρωβουλευτή, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι εντοπίστηκαν πάνω από 1.500.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του Pier Antonio Panzeri στις Βρυξέλλες, ερευνητές της Ομοσπονδιακής Δικαστικής Αστυνομίας ανακάλυψαν περίπου 600.000 ευρώ. Σε αυτό προστίθενται τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του πατέρα της Εύας Καϊλή και στο σπίτι της Ευρωβουλευτού και του συντρόφου της Φραντζέσκο Τζιόρτζι στις Βρυξέλλες.

xrimata

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

50 Σχόλια

  1. ΜΑ ΤΟΣΟ ΧΑΖΗ ΚΡΑΤΑΤΑΓΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ???ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕ ΚΑΤΙ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑ ???

  2. Σιγά το ποσό, εμείς αυτά τα δίνουμε χαρτζιλίκι στο παιδί όταν μας φέρνει ντελίβερι τσιγάρα στον Κορυδαλλό..

  3. Αυτά ρε παιδιά είναι για να περάσει τον μήνα τα υπόλοιπα σε offshore και ποιος ξέρει που αλλού μπορεί να τα έχωσε , καλή τύχη και αν τα βρείτε γράψτε μου

  4. Γιατί ρε πού__η να μην είμαι φύλακας στις Βέλγικες φυλακές;

  5. ΚΑΙ 10ΑΡΙΚΑ??? ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 10ΑΡΙΚΑ ΚΑΙ 20ΑΡΙΚΑ

  6. Αυτη την στιγμη ο περουκακιας δικηγορος τα ριχνει ολα στον Ιταλο ζιγκολο ! Ε ρε γελια που θα κανουμε !

  7. Ρε γι αυτό φοράνε τις κελεμπίες για να της τον πετάνε εύκολα έξω χαχα

  8. Παει,ακριβεινε κ η βιζιτα, πόσο πιο ακριβή θα γίνει ε Φαίη ? Δεν θα μας πεις?

  9. Της προτείνω να έρθει στην εταιρεία μας να χει πρώτο ρόλο σε gangbang και bukkake..μονο για τέτοια κόλπα μπορεί..λεω μπορεί να είναι καλή..μεχρι εκει

    1. Ψήνομαι ψήνομαι..σσς γράφω μέσα από μπουζου τώρα..αλλα θέλω να με ξεφτυλιζουν μόνο καταριανοι..κ φινάλε με bukkake από Ιάπωνες!!

  10. Ενοχή..ποινη..θανατικη..μην πιστεύετε λέξη απ αυτή τη θρασοπο@τανα..ειναι ένα θρασυδειλη αρπακτικό κ τπτ άλλο..προτεινω bukkake απ όλη την κομισιον δημόσια πριν την δημόσια εκτέλεση της

  11. Τι 1.5 δεν παίζει.Δεν πήγε με τις τραπέζοκελεμπιες για 1.5 αυτή έχει σπρώξει έξω χοντρό χρήμα.Θα πέσουν οι τηλεφωνίες θα βγει λάδι κ θα εξαφανιστεί για Λατινική Αμερική.(αν πέσουν ) κ δεν την πέταξαν στον τακο σαν τον ακη.

  12. Θα τα μοιραζε σε φτωχούς. Πως κανετε ετσι; Χα, χα

  13. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Μα καλά.
    Για τα ΠΑΜΠΕΡΣ δεν είχε ακούσει ποτέ οι εβραιοτουρκάλα;;;;;;;;;;;;;;

  14. Όλο το οικοδόμημα είναι σάπιο. Και μόνο οι μισθοί τους είναι πρόκληση,
    25.000 το μήνα. Από την πρώτη μέρα που πατούν το πόδι τους εκεί είναι υποψήφιοι για παραβατικες πράξεις με τη χλιδή που αντικρυζουν.Μας εξαθλιωσαν,μας φυωχυναν ,μας πετάνε από τα σπίτια μας προς χάρη των αφεντικων που συναλλάσσονται, αλωνουν τις χώρες μας με παράνομους μετανάστες με τη μάσκα του ανθρωπισμού για να χορεύουν πάνω στα δις των ΜΚΟ. Νομοθετούν αντεθνικά και ψηφίζουν κατ’εντολην. Έξυπνος λαος οι Άγγλοι που την κοπάνησαν. Η καυλη είναι ένα ελάχιστο δείγμα μπροστά στην διαφθορά και τη δολοπλοκη του ιερατείου.

    1. Για ποια Αγγλία μιλάς? Την Αγγλία που έχει Πακιστανο δήμαρχο στο Λονδίνο και Πρωθυπουργό Ινδό! Οι Άγγλοι δεν έφυγαν απο την ΕΕ για τους Λαθρο. Οι Άγγλοι σαν πρώην αποικιοκρατες θα είναι πάντα υπέρ των Λαθρο. Έφυγαν γιατί απλά ήθελαν να τους πληρώνουν σαν κορόιδα οι Γάλλοι και οι Γερμανοί. Αλλά αυτοί να απολαμβάνουν όλα τα προνόμια της ΕΕ χωρίς υποχρεώσεις!

  15. Εχουν ρημαξει τσεπες και τσεπες.Ολοι τους να παρουν σειρα παγκοσμιως.Ντροπη και αισχως !!!

  16. Όλα τα λ@μογι@ δουλευουν για την….Ε.Ε (εβραιο-παικη ενωση) ….με το αζημίωτο…

  17. Κοιταμε το ενα εκατομμυριο της κυριας Καιλη και χανουμε τα….δισεκατομυρια ! Ας σοβαρευτουμε λιγακι! Εδω η Ελλαδα εχει ξεπουληθει ολοκληρη απο τζιτζιφιογκους δοσιλογους στυλ Μητσοτακη και Τσιπρα! Ο σανος αλλου! Ευχαριστω πολυ αλλα ενα γραμμαριο φαια ουσια μου εχει μεινει Δοξα τω Θεω!

  18. η παλιοσαπια θα το επαιζε και επιχειρηματίας με το πλυντήριο στο κολωνακι

  19. Ω ρε τούβλα αυτά είναι αλλά δεν τα βλέπει κ ούτε πρόκειται

  20. Ρωτάνε γιατί αφήσανε τον πάτερα;;;; δεν ήτανε δικά του λεφτά ήτανε κουβαλητής…. μετά από τηλέφωνο της καιλη του είπε μάζεψε τα και φύγε αλλά δεν πρόλαβε στην πόρτα περίμεναν αστυνομικοί….
    Τα τηλεφωνά της παρακολουθούνται εδω και καιρό

  21. Και αλά πολλά γεγονότα σαν αυτό της καιλή που έχουν γίνει και θα γίνουν που εμείς δεν ξέρουμε και δεν θα ξέρουμε

  22. Το πασοκ ειναι εδώ μέσα στον κορυδαλλό!!Η πραγματική εγκληματική οργάνωση όπως και όλο το δημοκρατικό τόξο!!

  23. Αυτό που δε μπορώ να εμπεδωσω είναι γιατί οι ποδιτσες καψανε-δώσανε τη ταμία του εξωτερικού του ΠΑΣΟΚ?
    Για να δικαιολογήσουν τη μετακίνηση ψηφοφόρων στον ΣΥΡΙΖΑ η στη Νέα Δημοκρατία?

  24. Είχε τα χρήματα στο σπίτι της για φύλαξη. Τώρα που το Μούτρο Δημητρακόπουλος είναι ο δικηγόρος της, θα ακούσουμε ότι ήταν για να αγοράσει δώρα Χριστουγέννων για άστεγους.

  25. Ο πατέρας της, που πιο επαυτοφωρο πεθαίνεις, γτ αφέθηκε ελεύθερος;
    Έψαξαν μάνα και αδελφή;

  26. Εντωμεταξύ τα πράσινα οι 9/10 παίζει να μην ταχουμε δει ποτέ

  27. Όταν μια γυναίκα πουλάει το κορμί τής και τη δίνουν στεγνά μετά αν όντως τη πουλήσανε τότε πρέπει να σκεφτεί και η ίδια τις συνέπειες…Ανέκαθεν η ομορφιά πάντα περνάγε παντού και αγράμματος να είσαι θα σου δωθουν πολλές ευκαιρίες στη ζωή και πόσο μάλλον στη προσωπική σου ζωή γιατί όταν θα μεγαλώσεις θα καταλάβεις ότι η ζωή τελειώνει αν ζήσεις φυσιολογικα και μένει μόνο τα ωραία χρόνια να θυμάσαι.Noμιζεις αν ήταν καμιά άσχημη θα έκανε καριέρα η θα της έδιναν χρήματα?

    1. Δεν εχεις δει ομορφες γυναικες.Οι ασχημες γυναικες και οι μετριες και οι γκει οι γυναικωτοι ειναι παντου και προκαλουν προβληματα και κοινωνικο φρενο στις ομορφες γυναικες.Δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα.Η Βουλη ειναι γεματη γκει αντρες.Δε θα αφηναν μια φυσικη κουκλαρα με μυαλο και κορμαρα να τη βλεπει ο αντρικος πληθυσμος και ιδιως οι πλουσιοι και να χαζευουν…

  28. Παιδιά όλα στημένα.Και να κοιμήθηκε με τους Άραβες δικαίωμα της είναι ωραια γυναίκα είναι λεφτά θέλει.Τωρα εδώ τη γίνεται διαλύεται το πασοκ και πάει στο ΣΥΡΙΖΑ όλο?Εδώ έρχονται τρομερές εξελίξεις και έξω ο Κασιδιάρης γιατί θέλουν την τυραννία θα δεσμεύσουν την επόμενη τετραετία τα πάντα.
    Και φυλακή άμα θέλουνε δεν μπαίνει παίρνει ο Άραβας τηλέφωνο και τελειώνουν όλα τα λεφτά που έχουν κάνουν ότι γουστάρουν.ποιος θα τους πει τι?αλλά εδώ τα λαμόγια οι δικοί μας έχουνε ρίξει όλο το βαρος στην Εύα ενώ κανένας από αυτούς δεν πηγε φυλακή..ο ένας κοροϊδεύει τον άλλον και όλοι το λαό.Το μαγαζάκι τλπου λέγεται ελλαδα γιατί η πλειοψηφία δεν θέλουν τη πατρίδα τους αλλά μόνο δόξα θα γίνει τυραννικό τόσο πολύ που δεν φαντάζεστε ξεχνάτε πόσοι λάθρο είν στη χώρα….τρομερές εξελίξεις οποίος επιβίωση πραγματικά την επόμενη τετραετία οι μισοί αν δεν πεθάνουμε από εμβόλια άλλοι από φτώχεια.

    1. Δεν συνελήφθη για πορνεία, φίλε, αλλά για διαφθορά. Και επειδή εκπροσωπεί την Ελλάδα, όχι, ΔΕΝ είναι δικαίωμά της να μας κάνει ρεζίλι διεθνώς.

      1. Αν περιμέναμε από την Καϊλή να ξευτιλιστούμε…όλοι τα παίρνουν από μεγάλα συμφέροντα, Siemens, φαρμακευτικές, βιομηχανία όπλων, μεγάλα δημόσια έργα, drugs κτλ χρόοοοοοονια τώρα, η Καϊλή το έκανε χοντροκομμένα και που και που κάποιος πληρώνει τη νύφη, οι μεγάλες οι μπάζες δεν πιάνονται…

  29. Αυτα ηταν τα πρόχειρα,για τα μικροέξοδα. Τα πολλά θα ειναι μαλλον σε οφσορ,κρυφους λογαριασμους ,κλπ ( τι “κρυφους” λεω και γω ο μπανταβός,δεν υπαρχει πια τιποτε κρυφό, ο κεντρικος εγκεφαλος τα ξερει ολα,οταν και αν κρινουν θα της τα βγαλουν και της Καριολη και των υπολοιπων και οποιουδηποτε. Γι αυτο εχουν κρυφτει ολοι και λουμώνουνε,δεν ξερουνε τι τους ξημερωνει … Ο μονος που ειναι καθαρος ειναι ο Αβραμοπουλος ,φτωχο αλλά τιμιο το παλικαρι. Για βγαλε κυριε Χιο τα περιουσιακα τους (τα φανερα εστω,τα κρυφα πού να τα βρεις?), να δουμε τι προκομενα παιδια βγανει ο τοπος … (αλλα και τι ειχανε πριν μπουν στην μπουρδελοβουλη)

  30. Εχει μεχρι να αποφανθει η βελγικη δικαιοσινη το τεκμηριο της αΘωοτητας …
    Της κανω οστοσο επαγγελματκη προταση αποξαταστασης μετα απο την προφυλακιση της … να παιξει σε ταινιες πορνο … με τεταια φυσικη ομορφια και πισω κινηση … μπορει να κερδισει τιμια εκαττομυρια ευρω … ειναι κριμα ενα τεταιο ταλεντο να παει … εναλλακτικα ο Κουλης να την βαλει Προεδρο στην Κιβωτο του Κοσμου … να διαχειριστει τα εκατομμυρια. Ολοι στο ΠΑΣΟΚ ειναι κρυπτολαμογια … το ιδιο το κομμα ΠΑΣΟΚ χρωσταει 300 εκατ. ΕΥΡΩ σε τραπεζες. Ελληνες και Ελληνες τρωτε μπαγιατικο σανο απο τους πολιτικους που εχετε…περαστικα σας.

  31. Καλά Στέφανε, κάτσε να πάρουν την υπόθεση τίποτα Ντογιακοι και λοιπό δικαστές και εισαγγελείς από τον χώρο της δήθεν δικαιοσύνης στην Ελλάδα και όχι μόνο αθώα αλλά επίδομα και αποζημίωση θα της κόψουν! Εντάξει δεν θα μείνουν ατόφια τα λεφτά γιατί οι αποφάσεις κάλυψης καί συγκάλυψης των πολιτικών από την δικαιοσύνη στην Ελλάδα στοιχίζουν κάτι παρακάνω αλλά ευχαριστημένη θα είναι.

  32. Και ο πατέρας της ΠΑΣΟΚόφατσα από τις λίγες. Λαδοπόντικας κοπρίτης ΔΥ φυσικά !! Φαντάσου τι ρεμούλες έκανε στο Ελληνικό δημόσιο !! Εμετός !! Και η αδελφή της Καϊλή στο κόλπο. Περιμένετε λίγο και θα τρίβετε τα μάτια σας !!!

  33. Αν ΔΕΝ διαλυθεί αυτό το μόρφωμα που το λένε Ε.Ε(Εβραιοπαικη Ενωση) ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να σωθούν τόσο η Ελλάδα όσο και τα υπόλοιπα Ευρωπαικά κράτη

  34. Κακούργα όσο και να θέλω να σε δικαιολογήσω τα έχεις κάνει μαντάρα. Πόσα ήθελες να χορτάσεις;

  35. Φαντάζομαι τι άλλο θα βρήκαν στις ντουλάπες….

  36. Οτιδήποτε ειναι πχ πόρνη αναφτρα πλεονέκτης καργιολα προδότης αλλα αθωα οχι με τίποτα

    1. Ειχε προβλημα στον υπνο γιαυτο τα εβαλε στο στρωμα της για να κοιμαται σε ορθοπεδικο στρωμα…
      Αμεσως να την κατηγορησετε

Comments are closed.