Η υποτιθέμενη ερωμένη του Πούτιν, Alina Kabaeva εμφανίστηκε στο κοινό, σε μια εκδήλωση με φόντο το σήμα Ζ

Κοινοποίηση:
Alina Kabaeva

Η Alina Kabaeva εμφανίσθηκε επίσημα  (μετά τις φήμες που την ήθελαν να έχει φυγαδευτεί σε σαλέ της Σιβηρίας) στην Μόσχα, σε εκδήλωση για τον εορτασμό της νίκης επί των Ναζί στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Στην εκδήλωση προς τιμή των  βετεράνων του Ανατολικού Μετώπου ακούστηκαν πατριωτικά τραγούδια και η Kabaeva  μίλησε για τον  β ‘ παγκόσμιο πόλεμο δηλώνοντας πως: “Κάθε οικογένεια έχει μια ιστορία πολέμου΄΄.

Alina Kabaeva-1

Στο φεστιβάλ “Aline”, που ονομάσθηκε προς τιμήν της, η 38χρονη ολυμπιονίκης στην ερώτηση γιατί επιλέχθηκε το θέμα του Μεγάλου Πατριωτικού πολέμου, απάντησε:

΄΄Ξέρετε, αυτή η ιστορία δεν πάει μακριά στο παρελθόν. Παραμένει μαζί μας. Είναι μια γιορτή όχι μόνο για τη χώρα, είναι μια γιορτή για κάθε οικογένεια. Κάθε οικογένεια έχει μια ιστορία πολέμου. Και εμείς σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το ξεχνάμε και πρέπει να το υπενθυμίζουμε από γενιά σε γενιά΄΄.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. 1.Το φεστιβαλ αυτο γινεται καθε χρονο με μια παυση 3 χρονων λογω κορονοιου και δεν ειναι η 1η φορα που εχει σαν θεμα του τον Μεγαλο Πατριωτικο πολεμο.
    2.Τα εξοδα και η διοργανωση ειναι της ιδιας της Καμπαεβα απο το φιλανθρωπικο της ιδρυμα και δεν ονομαστηκε “Αλινα” προς τιμην της αλλα επειδη ειναι 100% δικο της.
    3.Δεν εχει καμια σχεση με τον Ρωσο προεδρο.Ειναι με εναν νεαρο επιχειρηματια(εθεαθησαν μαλιστα σε διακοπες σε θερετρο σκι στην Ιταλια πριν απο την πανδημια.Λενε οτι εχουν ηδη παντρευτει ομως η Αλινα δεν θελει να σχολιαζει την προσωπικη της ζωη μετα τον χωρισμο της απο μια σχεση το 2006 που τα ΜΜΕ επαιξαν πολυ κακο ρολο σε αυτην,)οπως βεβαιως και ο προεδρος ειναι σε σχεση με μια αλλη κοπελα αφ οτου χωρισε με την γυναικα του (για εντελως διαφορετικους λογους απ αυτους που γραφουν τα ΜΜΕ) πολλα χρονια τωρα.
    Αλλα, καλυτερα λενε να σου βγει το ματι παρα το ονομα γιατι μετα, αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.

  2. Το πορνίδιο αυτό θυμήθηκε καθόλου τις Ουκρανές μητέρες και συζύγους; Εχουν βλέπω επιλεκτική μνήμη τα κόκκινα φασιστόμουτρα.

    1. Να φανταστώ ότι τα δικά σου ”φασιστόμουτρα” έχουν καλύτερη μνήμη:: Όσο για το ποιος έχει παράδοση στα πορνίδια, ρώτα στην πιθάτσα και θα μάθεις……. Και μην ξεχνάς να παίρνεις τα φάρμακά σου. Εκτίθεσαι!

      1. Είμαι πεπεισμένος, κύριε NOTIOS, ότι είστε άρρωστοι με χαμηλό πνευματικό επίπεδο – IQ κάτω από 80, με ορολογία που δεν υπάρχει στην Ελληνική γλώσσα. Δεν φοβόμαστε κανένα φασίστα και δη της κατηγορίας της δικής σου.

    2. Τα ουκρανικά κρέατα έχουν μεγαλύτερη ζήτηση στο χρηματιστήριο λευκής σαρκός.

Comments are closed.