Η τελευταία ανάρτηση Τούρκου στρατιώτη που σκοτώθηκε στο Ιντλίμπ: “Mας έστειλαν κυριολεκτικά “κρέας”

Κοινοποίηση:
tourkos1

Η τελευταία ανάρτηση του Τούρκου στρατιώτη Ayub Gulashti, πριν σκοτωθεί στο μέτωπο του Ιντλίμπ: “Έχουμε εισέλθει σε ένα βάθος περίπου 100 χλμ στο εσωτερικό του Idlib. Κοιμηθήκαμε τρεις ημέρες στη φύση. Σήμερα βρήκαμε μόνο ένα ζώο σ’ ένα μαντρί.

Μας έστειλαν εδώ ως δόλωμα με την πλήρη έννοια της λέξης. Τα αεροπλάνα μας βομβάρδισαν πριν από τρεις μέρες, και είμαστε μες στη λάσπη ως το λαιμό. Αισθανόμαστε τόσο χάλια το ίδιο κι εγώ. Σήμερα θα κοιμηθούμε τελικά. Κοιμηθήκαμε τρεις νύχτες στην ύπαιθρο και είμαστε πολύ κουρασμένοι. Υπάρχουν εδώ Ρώσοι στρατιώτες και “λιοντάρια” (Σύριοι στρατιώτες). Ελπίζω να μπορέσουμε να επιστρέψουμε με ασφάλεια. Η μόνη ευχάριστη είδηση είναι ότι ο γιος του Dourty έχει γίνει πατέρας”.

tourkos

Πηγή: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Εντιμος και ενδοξος ο θανατος στον πολεμο ” υπερ βωμων και εστιων” !
    Αυτοι οι μισθοφοροι που πανε να κυριευσουν ξενη χωρα ας εχουν τον χειροτερο θανατο γιατι μονον αυτο τους αξιζει.

  2. η συρια ειναι αντιπερισπασμος. ξυπνατε. σε εμας θα χτυπησουν

  3. αυτοι ειν τα πιόνια των κυβερνήσεων ……….. αυτοι πεφτουν νεκροί για τις ορέξεις των απ πάνω … ειναι κι αυτοι φανατισμένοι και κτήνη . περνούν τα μαθηματα τους

  4. Αχ μωρε τι κριμα…και οχι τιποτα αλλο , δεν μπορεις να γυρισεις και πισω για να τους φερεις τα κακα μανταντα… οτι τελικα σας δουλευουν και για το τι θα βρειτε στον αλλο κοσμο…πηγες εκει και ματαια, ακομα περιμενεις να σου σερβιρουν ενα καλο ατζεμ πιλαφ…και απο μο@&*νι τιποτα!!!

  5. Ας φάει πιλάφια τώρα απο της 72 παρθένες που θα του τα σερβίρουν…

  6. Αλλα το κομαντικο μαχαιρι το κρατα με χαρα ..ε ας φαει τωρα τα πιλαφια του και αν του γουσταρει να το χωσει και στην κ@λ@ρ@ του διοτι τον κοροιδεψαν πως στο παραδεισο υπαρχουν παρθενες που τον περιμεναν αν ψοφησει…

  7. Στην Ελλαδα να δειτε τι θα παθεται αν ερθεται !

      1. Με ποια υπουργικη αποφαση τον θεωρεις ανορθογραφο;

  8. ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ ΑΛΛΑΧ ΣΟΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ 100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΦΑΕ ΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΕΚΡΟΙ Κ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ!

Comments are closed.