Η σφαγή των Ελλήνων. Έτσι παρέδωσαν οι πολιτικές “πόρνες” την πατρίδα στους πρωκτομετανάστες και τους λαθροεισβολείς. Τα 3/4 της χώρας υπό κατοχή. Ο χάρτης της αιχμαλωσίας ενός Έθνους. Έλληνες σηκωθείτε να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας,πριν να είναι πολύ αργά. Όλοι μια γροθιά, και πρώτοι στη γραμμή εμείς, μπροστά

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser-4-11

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Δευτέρας του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της τελευταίας εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό, δεν τα παίρνει από κανέναν και έσπασε το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου.

 -Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς, βρωμιάς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

-Στο μοναδικά ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 και με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα
-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού.

Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται.

Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες

@@@υποσημείωση

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Οποιος αποκαλει οποιον αγαπαει την πατριδα του
    και την υπερασπιζεται απο τους λαθροεισβολεις κλεπταποδοχους φασιστα και ρατσιστη,
    ετσι τον αποκαλουν συνηθως ολοι οι πολιτικοι.
    Επομενως και οποιον μπει στο σπιτια των πολιτικων και τα λυστεψει και κατακλυψει
    θα ειναι ρατσιστες και φασιστες αν τον αποκαλουν λυστη και κλεφτη
    και αγωνιζοντε πυρετοδως να τον συλλαβουν για τον τον κλεισουν στην φυλακη.
    Ρε δεν πανε να πνυγουνε τα πολιτικα βλακομουτρα ,οι μεγαλιτεροι κλεφτες οι αξιοι πασης τιμης
    που θα μας πουνε ρατσιστες.
    Ρατσιστες και φασιστες και δικτακτορες ειναι αυτοι που κοιτανε να φορτωσουν στο σβερκο μας τους λαθρο.
    Ο Παπαδοπουλος δεν ηταν δικτακτορας ηταν πατριωτης
    Οι Κουληδες και οι Τσιπρες ειναι δικτακτορες και ανθελληνες με ολη την κυριολεξια της λεξεως,που αποφασιζουν και πρατουν διχως να ρωτουν τον λαο,που δεν τον υπολογιζουν.
    Υπολογιζουν τους λαθρο και τους εντολοδοχους τους που τους τρεμουν , τα ρεταλια.

  2. Στεφανε ,εκει που θα διαμαρτυρωντε απο τα νησια γιατι δεν τους θελουμε στην ενδοχωρα.
    Δεν ειναι καλιτερα εκει που να τους εχουμε μπαλακι περα δωθε και να φαγωνομαστε οι Ελληνες αναμεταξυ ,δεν τους μεταφερουμε προς βοραν, Αλβανια ,Σκοπια και προς νοτον Αφρικη για να απαλαγουμε επιτελους απο τη μαστιγα ,για να δουμε τι θα κανουν και αγηαπημενοι μας γειτονες και οι πολυαγαπημενοι μας Ευρωπαιοι.
    Ειναι παρα πολλοι ,ειναι λαοι απο δυο Ηπειρους Ασια Και Αφρικη , η Ελλαδα δεν τους χωραει πλεον ειναι πολυ μικρη , γιαυτο καλα ειναι να ανοιξουν τα συνορα προς την Ευρωπη γιατι τοση επιμονη του Κουλη σωνη και καλα να τους κρατησει φυλακισμενους στην Ελλαδα.
    Αλλα θα πρεπει πρωτου τους μεταφερουμε εκτος Ελλαδος να μεταφερουμε λιγες χιλιαδες στο σπιτι του Κουλη και τα αγροτεμαχια των Μητσοτακηδων για να παρουν λιγα κονδυλια απο αυτα που πληρωνει για ενοικια των Λαθρο η Ευρωπη, οχι τιποα αλλο ,αλλα μην μας πεινασουν οι Μητσοτακηδες που καταβροχθηζουνν τον αγλεορα.

  3. Αντε ρε να σε διαβασει κανενας παπας, γιατι εχεις τρυκιμια στο κρανιο!!!!!!!!! Οι λαθρο που ερχονται ειναι φανατικοι ισλαμιστες, πως θα αφομειωθουν σε μια Χριστιανικη κοινωνια;;;;;;; Για να γινουμε 20 εκκατομμυρια πρεπει να εξισλαμισθουμε;;;;;;;; Αντε κανε ενα κρυο ντουζ να συνελθεις!!!!!!! Δεν νττεπεσθε και γραφετε αυτες τις μπουρδες!!!!!!!!!!

  4. ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ…………………….

  5. Σχέδιο δράσης ?
    Λύση ?
    Πρόταση ?
    Εγώ δυστυχώς δεν βλέπω άλλη από την Επανάσταση με όπλα.
    Αν ξέρετε εσεις άλλη καλύτερη, παρακαλώ να μας ενημερώσετε, πριν αρχίσουν ανά την Ελλάδα μεμονωμένα στην αρχή και μετά γενικευμένα φαινόμενα αυτοδικίας και σφαγών.

  6. Ο/Η Βλακόμουτρα μπατριώτες μια ζωή στη φτώχεια και την ξεφτίλα λέει:

    Μακάρι να έρθουν όσοι περισσότεροι γίνεται. Σε 15-20 χρόνια όλοι αυτοί θα έχουν κάνει παιδιά και τα παιδιά τους θα είναι 100% Έλληνες, όπως συμβαίνει τώρα με τους Αλβανούς 2ης και 3ης γενιάς που δεν ξέρουν ούτε που είναι στο χάρτη η Αλβανία. Όπως αντίστοιχα συμβαίνει με τους τάχα μου δήθεν ελληνάρες ομογενείς των τελευταίων γενεών που είναι 100% Αμερικάνοι και απλά το παίζουν Έλληνες για να κονομάνε από τίποτα οργανώσεις της ομογένειας και τρίχες κατσαρές.

    Μπατριώτες φτωχομπινέδες που δεν κάνετε παιδιά επειδή δεν έχετε ψιλά ούτε για καφέ, αν δεν έρθουν μετανάστες και πρόσφυγες σε 20 χρόνια θα είμαστε 7 εκατομμύρια. Συνέλθετε ΒΛΑΚΕΣ.

    1. Δεν ξέρεις τι λες. Που είδες βρε αθεόφοβο πλάσμα τους Αλβανούς δεύτερης και τρίτης γενιάς να ενσωματώνονται στην Ελληνικη κοινωνία;; Δεν είδες τα σκουπιδια δεύτερης και τρίτης γενιάς Αλβανακια να κανουν τον Αλβανικομαετο στον Ελληνκο στρατό;;; Πας καλα μωρε;;; Συγκρίνεις τους Ελληνες του εξωτερικού με αυτα τα σκουπιδια;;; Εισαι με τα σωςτα σου;;; Εμενα δεν με νοιάζει να γίνουμε εφτά εκατομμυρια, αρκεί να ειμαστε ολοι Ελληνες. Αν και το κράτος μπορει να δώσει κίνητρα στους Ελληνες να κανουν παιδια. Αυτοι αντιθέτως μας κυνηγάνε οταν γεννάμε. Δεν θελω να γίνουμε δεκαπέντε εκατομμυρια μαι οι περισσοτεροι να ει αι αλλοδαποί, γιατι τοτε η Ελλαδα δεν θα ειναι Ελλαδα πλεον. Τι σκ@τα κουβαλάτε μεσα στο κεφαλι σας ρε γαμω το!! Τι ειναι αυτα που λέτε;;; Εχετε τάσεις αυτοκτονίας;;; Κι εμεις τι σας φταίμε;;; Αντε αυτοκτονήσετε να ησυχάσουμε.

    2. ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΜΑΚΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΤΟΙΟΥΣ Μ…ΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΡΤΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ……………………

    3. βλακομουτρο εισαι εσυ φαινεται σε πηδανε οι βρωμιαρηδες και σου αρεσει. πριν ανοιξεις τον βοθρο σου να σκεπτεσαι τι θα πεις . αυτοι ειναι μουσουλμανοι εχεις διαβασει το κορανι τους? μην λες παπαριες και πεντε γενιες να κανουν το ισλαμ δεν το ξεχνανε στοκε ταχειας πηξεως. μπορει να ειμαστε αφραγκοι οπως λες και δεν εχουμε ψιλα ουτε για καφε αλλα δεν ειμαστε αναρχοαποβλητα και λατρεις των λαθρομεταναστων εσυ που τους θελεις παρε μερικους στο σπιτι σου να σας περνουν νουμεραδα ολη την οικογενεια και να κανετε λαθρομεταναστακια βλημα

  7. Νομίζω πως ολοι καταλαβαίνουμε πως για να ριζώσει καποιος ξένος σε εναν τόπο, πρεπει να αφανιστεί ο ντόπιος πληθυσμος. Ειναι ιστορικά αποδεδειγμένο. Ετςι γινεται παντα και ειναι λογικο. Οποτε, αφου θελουν να δωςουν την Ελλαδα σε αυτα τα παράσιτα που φέρνουν εδω, λογικο ειναι να εξαφανίσουν εμας. Ειτε με το καλο και σιγα σιγα ειτε με το άγριο και στα γρήγορα. Εξαρτάται απο τα σχεδια τους. Το ξέραμε εδω και πολυ καιρο. Δεν κάναμε τιποτα ομως να προστατέψουμε τις ζωές μας, τα παιδια μας και την πατριδα μας. Αντιθέτως ζητούσαμε συγνώμη και απολογούμασταν καθε φορά που λέγαμε πως δεν θελουμε να μας εκδιώξουν απο τον τόπο μας οι ξενοι. Τρέμουμε καθε φορά και διατυμπανίζουμε πως δεν ειμαστε φασιστες η ρατσιστές, λες και ειναι ρατσισμός το να μην θελω να με διώξουν οι ξενοι απο το σπιτι μου, την πατριδα μου, τον τόπο μου. Απο ποτε μωρεεε;;;; Ποιοι ειναι αυτοι που θα με πουνε ρατσιστή επειδη δεν θελω να με σφαξουν η να με διώξουν οι νεοφερμενοι κανίβαλοι;;; Εεεε;;;;; Και με ποιο δικαιωμα μιλάνε;;;; Με τους νομους που οι ιδιοι βγάζουν για να εξυπηρετήσουν τους προστυχους και βρώμικους σκοπούς τους;;;; Κι εγω πρεπει να υπάκουςω και να σκύψω το κεφαλι για την χατζάρα του αλλοδαπού;;;; Αργήσαμε πολυ να ξυπνήσουμε. Παρα πολυ.

  8. Οι μετανάστες πληρώνονται για κάθε παιδί που αποκτούν. Οι Έλληνες πληρώνουν (το κράτος) για κάθε παιδί που αποκτούν! Αυτή είναι η διαφορά! Έχουμε ανοίξει τις πύλες και υποδεχόμαστε τον εχθρό (αυτοί με την προβιά του κατατρεγμένου κι εμείς ενεργώντας ως ανθρωπιστές). Κι αν κανείς μιλήσει με την φωνή της λογικής, τον λένε φασίστα και ρατσιστή. Η Ελλάδα αυτοκτονεί με αυτή την τακτική που ακολουθεί. Οι Έλληνες πρέπει να αντισταθούν σε αυτή την εισβολή. Και πρέπει να κάνουν παιδιά και να τούς δώσουν ελληνική παιδεία. Είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί το έθνος μας.

  9. Καλημερα. Συνχαρτηρια χιο, σήμερα ακουμπατε το μεγαλυτερο προβλημα της χωρας μετα την επανασταση του εικοσι ενα… Ειμαι σιγουρος οτι σημερα η εφημεριδα θα ειναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΉ. Εγω θα ελεγα ο καθε ενας να αγορασει οσες μπορει, και να τις αφησεις σε διαφορα καφε, ωστε να ενημερωθουν, και να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ εμεις οι Ελληνες οτι εχουμε να κανουμε εναν Δουρειο ιππο, και ο νωο νοητό… Μπράβο στεφανε.

Comments are closed.