Η συγκλονιστική στιγμή που αρχίζει να “χτυπά” ο εγκέλαδος! Τα “είδε όλα” ο πιτσιρικάς – Δείτε την ένταση της σεισμικής δόνησης (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ο νεαρός από την Σμύρνη, βρίσκεται μπροστά στον υπολογιστή του, όταν αντιλαμβάνεται τη σεισμική δόνηση. Αρχίζει να φωνάζει “θεέ μου γίνεται σεισμός” και… εξαφανίζεται!

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Οk ο πιτσιρικας…
    Τ’αλλα δυο “πιτσιρικια”… Κουλης και Δενδιας…πηραν τηλ. ο πρωτος στον Ερντογαν, ο δευτερος στον Τσαβουσογλου για να ρωτησουν εκαστος αν χρειαζονται βοηθεια για να στειλει η χωρα μας ΕΜΑΚ.
    Τοσο μαλακες …αχρηστοι…
    Πολιτικο συστημα για τον π@@τσο!

  2. μα το επικεντρο δεν ηταν σαμο του σεισμου αλλα σμυρνη

  3. Αρχίζει να φωνάζει “θεέ μου γίνεται σεισμός” και… εξαφανίζεται!

    Δεν φωναξε θεέ μου.Αλλάχ φώναξε.Μηπως και εσεις…ειστε στο κόλπο??

    1. Αλλάχ σημαίνει θεός στα αραβικά και σε όλες τις γλώσσες των μουσουλμάνων ρε αμόρφωτε δεν είναι όνομα..

      1. Ρε καραγκιόζη αμορφοτε χωρίς άσχετες από θρησκεία και θεολογία κόψε την μαλάκια αυτή που πλασαρετε ότι αλαχ σημαίνει θεός για όλους τους λαούς, οι Ι διοι οι μουσουλμάνοι διαχωρίζουν τον δικό μας Θεό από τον δικό τους αφού πιστεύουν ότι ο Χριστός ήταν απλός προφήτης, δεν πιστεύουν στην τρισιποστατη ιδιότητα του Θεού, λέμε εμείς οι χριστιανοί… Πατήρ ιός και άγιο πνεύμα, τριαδα ομοουσιος και αδιαίρετος, άλλος ο θεος αλαχ των μουσουλμάνων που δεν σέβεται ελεύθερη βούληση του ανθρώπου να ζει και να πιστεύει όπου θέλει και διατάζει να σφάζουν στο όνομα του και άλλος ο δικός μας θεός ο μοναδικός αληθινός θεός. Κόψε λοιπόν την πρωινή και το παραμύθι ότι πρέπει να σεβόμαστε τον αλαχ επειδή σημαίνει θεός πράκτορα κι της πανθρησκειας

        1. Χειρότερος εχθρός από τις θρησκείες δεν έχει υπάρξει.

  4. Στην τελευταία σελίδα του άτλαντα ευρώπης και ηπείρων των εκδόσεων ΣΑΒΒΑΛΑΣ για τα παιδιά της 6ης δημοτικού, έχει όλες τις σημαίες του ΟΗΕ με σχόλια. Δίπλα στην τουρκική, υπάρχει το σχόλιο, “χώρα των δυνατών”. Των χέστηδων θα συμπλήρωνα

Comments are closed.