Η συγκλονιστική ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στον ΟΗΕ – Για αυτό τον φοβούνται όσο τίποτα άλλο(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Ντόναλντ Τραμπ


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ηταν πράγματι μία πολύ καλή ομιλία πρίν χρόνια,απο τότε όμως ο Τράμπ έκανε πολλά σοβαρά λάθη, δεν άκουγε τους συμβούλους που ήθελαν το καλό του και ξενυκτούσε να γράφει στο twitter υποτιμητικά για το αξίωμα του σχόλια.Τον έφαγε η διαχείριση του κορονοιού και των Black lives matter και πάνω απο όλα η εμμονή του ότι κέρδισε τις εκλογές.

  2. Τι κρίμα να βλέπεις μόνο ένα άτομο (Ο/Η) να ανταποκρίνεται στα λόγια του Ντόναλτ Τράμπ!

    Είναι λυπηρό όμως το γεγονός, πως μόνο ελάχιστοι έχουν συνειδητοποιήσει το σκοτεινό σχέδιο των “εκλεκτών”! Επίσης είναι κρίμα, γιατί το τίμημα θα είναι βαρύ για τα παιδιά μας και τους υπόλοιπους που θ’ακολουθήσουν!
    Ας ελπίσουμε σύντομα να αφυπνιστούν όσοι έχουν πατριωτικά αισθήματα και σεβασμό για την χώρα τους (εννοώ παγκοσμίως) και καταβάλουν την ύστατη προσπάθεια περισσόζωντας ότι πολύτιμο έχει απομείνει σε αυτόν τον πλανήτη: Την απόλυτη ελευθερία του ατόμου!

  3. Σας Θύμισε τον Χουνταίο πρωθυπουργό σας του πουλιου της 21ης?

  4. Καταπληκτικος!!! ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ με ολη τη σημασια της λεξης!!!

  5. Φοβερός!!!! άνετος χωρίς να διαβάζει τα σκονάκια για τον υπέροχο λόγο του. Είπε τα αυτονόητα στους λοβοτομημένους μισούς πουλημένους εκεί μέσα, εύχομαι ο Αμερικανικός λαός να τον επαναφέρει σύντομα στην εξουσία.

  6. Ο μεγάλος καί σπουδαίος πρόεδρος Ντόναλτ Τράμπ βγάζει σπουδαίο λόγο στόν ΟΗΕ.
    Κατακρίνει τήν παγκοσμιοποίηση τόν πολυπολιτισμό καί τήν παγκόσμια κυβέρνηση.
    “Απορρίπτουμε τήν ιδεολογία τής παγκοσμιοποίησης καί αγκαλιάζουμε τόν πατριωτισμό”.Αυτή τήν φράση πρέπει νά μάθει αναγκαστικά ο γουρλομάτης καί νά τήν επαναλαμβάνει κάθε μέρα.
    Ενας υπέροχος Ντόναλτ Τράμπ:”Γιορτάζουμε τούς ήρωες μας.αγαπάμε τίς παραδόσεις μας,καί πάνω από όλα αγαπάμε τήν πατρίδα μας”.
    Αρετές πού θέλει νά εξορίσει από τήν Ελλάδα ή τουρκολάγνα τό ζόμπι ή Γιάννα Αγγελοπούλου.
    Επίσης απορρίπτει τήν παγκόσμια συμφωνία μετανάστευσης τήν οποίαν υπόγραψε τό κάθαρμα ό Τσίπρας μαζί μέ τόν τότε υπουργό μετανάστευσης Δημήτρη Βίτσα στό Μαρακές τόν Δεκέμβριο τού 2018 γιά νά πλημμυρίσει τήν Ελλάδα μέ λαθροπίθηκους.
    Γιάννης Λάκων

    1. PURE NATIONALISM ( REINCARNATION of ADOLF HITLER )
      Που βρισκεται το συγκλονιστικο σημειο της ομιλιας του ???

  7. Δεν άκουσα κάτι παράλογο στις δηλώσεις του, συμφωνώ. Για να δούμε τι θα κάνει ο BIden και έπειτα ας κρίνουμε τον Trump.

  8. Τα λόγια είναι περιττά..
    .άψογος και πατριωτικός λόγος…..
    Γι αυτό λύσσαξαν να τον φάνε τα liberals κατακάθια

Comments are closed.