Η συγκλονιστική μεταθανάτια εμπειρία: «Πέθανα, πήγα στην κόλαση και ο Χριστός με γύρισε πίσω· είδα ολοζώντανο τον Άγιο Παΐσιο να μου μιλά μετά το 2ο χειρουργείο..»

Κοινοποίηση:
maxresdefault (13)

Η συγκλονιστική μεταθανάτια εμπειρία – ομολογιακή μαρτυρία του κυρίου Αργύρη Μήτση από το Κιλκίς: «Πέθανα, πήγα στην κόλαση και ο Χριστός με γύρισε πίσω· είδα ολοζώντανο τον Άγιο Παΐσιο να μου μιλά μετά το 2ο χειρουργείο..»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

40 Σχόλια

  1. Αν δεν ήταν από πάνω του οι γιατροί αμφιβάλλω αν θα είχε σωθεί.

  2. Δεν πίστευα ούτε σέ θεό ούτε σέ κερατά ούτε σέ Όλυμπο ούτε πουθενά. Για όλους οι οποίοι είναι γραμμένο έρχεται η ώρα που γίνεται το θαύμα τό αποκαλούμενο. Γεννήθηκα από θαύμα έζησα από θαύμα χωρίς να καταλάβω τίποτα. Μέχρι που πήρα τίς αποδείξεις γιατί και εγώ ανηκα σε αυτούς που ήθελαν αποδείξεις. Από την πρώτη αφύπνιση μου εννοώ κάτι υπερφυσικό το οποίο δεν γίνεται όχι απλά πίστεψα ζήτησα συγνώμη από τον κύριο Ιησού Χριστό, ταπεινώθηκα, δεν αμφιβάλλω δευτερόλεπτα διά την ύπαρξη του και από τότε έχω δει τόσα θαύματα πού δεν το βάζει ο νους σας. Αυτά βέβαια θα τά μοιραστώ με τον αδελφό μου εν Χριστώ Αργύριο Μήτση σε λίγες ημέρες αφού επιστρέψω από εκεί που βρίσκομαι. Εξωτερικό φυσικά. Το ποίο ψυχοφθόρο πράγμα είναι να μεταλαμπαδεύσεις το ΦΩΣ στους άπιστους οι οποίοι είναι και αυτοί παιδιά του. Για αυτό έδωσε ελεύθερη βούληση. Αργυριε θα τα πούμε από κοντά.
    Θεόδωρος

  3. Δεν υπάρχει “κόλαση” ρε καθυστερημένε, η κόλαση και
    ο παράδεισος είναι επί της γης, αυτή την κόλαση ζεις και δεν
    θα την βγάλεις από το σκουριασμένο μυαλό σου ποτέ, ζουρλέ.

  4. Χελλο και σορρυ για την εκτροπή!
    Δεν βρίζω, δεν λέω μλκίες, είμαι ελευθερος σκεπτόμενος άνθρωπος,
    λέω τα πιστευω μου τα οποία πάντα μπορώ να τα υπερασπισθώ με στηχεία.
    .
    Οι χριστιανοί, στην ανωνυμία, μη έχοντας γνώσεις να επιχειρηματολογήσουν,
    το ρίχνουν στην χυδαιότητα, οκ, κανένα πρόβλημα αυτοί χάνουν, αλλά ρε φιλάρα,
    θα πρέπει να έχω και εγώ το δικαίωμα να ανταπαντήσω χωρίς ύβρεις! Δε νομίζεις?

    1. Μιλάει ο Zagklos για γνώσεις που πιστεύει σε Ολύμπιους ουαχαχαχχα γελαει και πισωκουνα Αφροδίτη

  5. Ρε φιλάρα, μακάρι να ήξερα τα σημεία απόριψης/έγκρισης των σχολίων,
    βασικά αυτό που διαπίστωσα και με επιφύλαξη να είστε διάφοροι
    κριτές σχολίων, είναι ότι νοητικά είστε ζούλα μπινέκλες.

    1. ΡΕ ΤΡΑΓΙ ΜΠΟΥΡΝΤΙΖΜΕΝΟ σε ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΣΙΧΑΘΕΙ

  6. Ο Θεός μαζί σου αδελφέ μου.. εκείνος ξέρει..

  7. Μπράβο για την ομολογία πίστεως ο θεός είναι μεγάλος ο Ιησούς Χριστος μας και τα θαύματα αμέτρητα και αναρίθμητα ο άνθρωπος σώθηκε μπράβο που βγήκε και το είπε είπε δημόσια

  8. Κανένας δεν πάει κόλαση ακόμα και να πεθάνει πραγματικά, παράδεισο κόλαση θα πάμε μετά τη Δευτέρα Παρουσία και την τελική κρίση

  9. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ!!!!!!!!!!

  10. Και εγώ πέθανα πέντε φορές και ξαναγύρισα 13 δευτερόλεπτα να κοπεί η κάθε φορά και έχει καταγραφεί και σε Holder αριθμό και μου έλεγε ο γιατρός ότι ήτανε πάρα πολύ εγώ παιδιά δεν κατάλαβα τίποτα ένιωσα ότι φεύγω και άλλες φορές μπαμ και κάτω χωρίς να με προειδοποιήσει καθόλου Απλώς μετά ξανά σηκώνω μουνα και την πρώτη φορά έξω από ένα γραφείο τελετών Δεν κατάλαβα τίποτα δεν είδα τίποτα και απλώς σηκωθήκαμε ιδρώτες τίποτα άλλο Πάντως ο καρδιολόγος μου λέει ότι ήτανε σοβαρό για αυτό και έπαθε κολποκοιλιακό αποκλεισμό δευτέρου βαθμού με συγκοπή και έβαλα βηματοδότη για αυτό με έσωσε που έκανα πολύ ποδήλατο που πήγαινα πολύ με τα πόδια και πίστευα στο Θεό

  11. @ ΓΙΑΓΚΟΣ20
    Τι αφασία και μπούρδες μας λες???
    Ο άνθρωπος πέθανε και γύρισε!! Αφού μας λέει ότι το διαβεβαιώνει και ο γιατρός του!!
    -Προφανώς ο καλός χριστός μας τον γύρισε για να καθαρίσει την ψυχή του, πριν τον πάρει οριστικά!!
    -Και για τους άλλους που κοροϊδεύουν φτου και ντροπή σας, δεν σέβονται μερική άνθρωπη τίποτα. Δικαιώμα σας, να είστε άθεη, δικαίωμα μας να είμαστε πιστή!!!
    Θα έρθει η ώρα για όλους μας…… και μετά τι…. θα ειναι αργά! Ο ανθρωπάκος μας προειδοποιεί, λέει ότι είχε άσχημη ζωή, και ότι ήταν άθεος, μέχρι που του συνέβησαν αυτά! Όποιος έχει αφτιά ας ακούσει και μυαλό να σκεφτεί!

    1. έτσι Μαρία έκανες εξαιρετική τοποθέτηση του λόγου σου , συμφωνώ μαζί σου . όσο για τους άλλους που χλευάζουν , κάποια μέρα θα καταλάβουν και αυτοί ότι δεν πρέπει να μιλάνε έτσι . ο θεός στέλνει μηνύματα σε όλους με πολλούς και διάφορους τρόπους οποίος έχει αυτιά ας ακούει.

  12. Ειλικρινά ακούγοντας την περιγράφει ανατρίχιασα. Αλλά περισσότερο διαβάζοντας τα σχόλια σας από κάτω. Όλοι επιτελους πρεπει να καταλάβουμε .ότι σε θέματα πίστης αλλα και πρωσοπικων τραυματικον βιωμάτων πρεπει να το βουλωνουμε και να δείχνουμε σεβασμό προς το άτομο που πρώτα από όλα βρήκε την δυνάμη να μας το εκμιστηρευτη οποίος και να είναι αυτός.

  13. Αφού είπε ότι δεν είχε χέρια, πόδια, πώς ο Σατανάς τον χτύπησε και του έκαψε το χέρι;

  14. Ρε κακομοίρηδες όλοι οι αρχαίοι Έλληνες πίστεψαν στο Χριστό με πρώτους τα μεγαλύτερα πνεύματα της εποχής που ήταν ο Άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης και ο Άγιος Ιερόθεος. Είστε τόσο γίδια που επιμένετε να πιστεύετε στα είδωλα;;;

    1. Δεν πίστεψαν όλοι στο Χριστό. Ο χριστιανισμός επιβλήθηκε δια της βίας, όχι μόνο εναντίον των Ελλήνων εθνικών αλλά και εναντίον άλλων χριστιανικών ομάδων.

      1. Πίπη!!! Κατάλαβα καλά; Εκτός από την ειδωλοτρεία υποστηρίζεις και τις σιχαμερές αιρέσεις που σαν σήμερα κατατρόπωσε η Ορθοδοξία (Κυριακή της Ορθοδοξίας);

  15. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι έχουν ζήσει προηγούμενες ζωές. Υπάρχουν άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι επικοινωνούν με πνεύματα. Υπάρχουν πιστοί άλλων θρησκειών που ισχυρίζονται ότι έχουν ζήσει θαύματα. Όλα βασίζονται στην πίστη του καθενός ξεχωριστά και επίσης έχουν να κάνουν με το υποσυνείδητο του.

  16. ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΑΡΓΥΡΙΕ…..

  17. Δε θα πας ούτε στην κόλαση ούτε στον παράδεισο. Θα μετενσαρκωθείς σε άλλο σώμα.

  18. …..sιγουρα ασιατικο σωμα με ”’πληρη ασιατικο πνευμα”’.

  19. Δεν ήταν μεταθανάτια εμπειρία, απλώς ήταν σε αφασία ο άνθρωπος και είδε όλα αυτά. Ο πεθερός του ξαδέρφου μου έπαθε ανακοπή καρδιάς μέσα στο νοσοκομείο και τον έβαλαν στον απινιδωτή. Κατά τη διάρκεια που ήταν σε αφασία είδε τον κουμπάρο του που είχε πεθάνει πριν λίγα χρόνια και μίλησε μαζί του. Δεν ήταν όμως μεταθανάτια εμπειρία. Το τι πραγματικά συμβαίνει μετά το θάνατο θα το μάθουμ μόνο όταν πεθάνουμε.

  20. Αργυρη το αρειανάκι ο ζαγορας σε ψαχνει…
    Για μεταμεσονυκτια εκπομπη στη ζουγκλα!

    1. Δώσε πόνο Αργύρη στα δουλακια του Δία δύο χιλιάδες χρόνια Ορθοδοξία και Ελληνισμος σας πάει πίπα κωλο ανθελληνικά σκουπίδια φάτε σκατα τώρα!

      1. Ανθέλληνες είστε εσείς εβραιοχριστιανέ.

      2. Τράβα προσκύνα παντόφλες και βρασμένα κάστανα.

    2. Ουγκανε τρέχα στο Σείριο μήπως έχει το φάρμακο για το κορονοιο ο Δίας…

Comments are closed.