Η συγκλονιστική αποκάλυψη γιατρού που τσακίζει κόκαλα! Δείτε το πριν το κατεβάσουν φασιστικά(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
im_giatros

ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ  δεν υιοθετεί – Απλά οφείλει σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα που -υποτίθεται – έχουμε, να τα προβάλλει όλα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. μου αρεσουν τιτλοι το στυλ δειτε το πριν το κατεβασουν…λες και ασχολειται κανεις με τις ηλιθιοτητες των covidiots.
    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ πλεον τους διαψευδουν πανηγυρικά. ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ COVID θα βαλουν μυαλο τα ζωα

  2. Για να δω πόσοι σχολιάζουν. 1,2 ,3 4, 5 10 15 ανεβαίνω τα σκαλιά. Επί 10 ευρώ το σχόλιο. χμχμχμχ έχουμε και λέμε…..150 ευρώ. Μια χαρά τα πρακτοράκια τα πήγανε και σήμερα!!

  3. ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΜΟΥΛΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ..ΜΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ.ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΙΟ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΙ ΤΟ ΚΑΠΕΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ. ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

  4. Ψαξτε και διαβαστε λιγακι ποια ειναι η μανταμ Stella Immanuel…Γιατρος μεν,με πτυχιο απο τη χωρα της τo Καμερουν(!),ασκει ιατρικη σε εμπορικο κεντρο mall οχι σε νοσοκομειο,παστορας παραθρησκευτικων πνευματιστικων οργανωσεων με αποψεις για θεραπεια ασθενειων μεσω πνευματων και εξωγηινων!!!Δηλαδη σε ολα της τερας αξιοπιστιας!

  5. Δεν σου πέθανε κανένας μεσα στο νοσοκομείο. Βεβαια γιατί πας να σκοτωσεις κοτοπουλο με άρμα μαχης. Νεφρική, ηπατική και καρδιακή λειτουργία έχεις ελεγξει κατά τη έξοδο των ασθενών, σε σύγκριση με την προτέρα κατάστασή τους, μετά από αγωγή με plaquenil και zithromax? Ειδικά το zithromax είναι αντιβίοση δεν πιάνει ιούς. Το δινεις λοιπόν χημειοπροφυκακτικά για να πιάσει ΜΙΚΡΟΒΙΟ!!! Δηλαδή έκανες αντιβιόγραμμα και μόνο το zithromax πιάνει κι όχι ας πούμε μια ημισυνθετική πενικιλλίνη ή μια κεφαλοσπορίνη πρώτης ή δεύτερης γενιάς δεν πιάνει;; Δηλαδή η phizer πουλά και το αντιβιοτικό και το εμβόλιο; Βρε τι μας λες!!! Σαν τον προεδρο του ΠΟΥ κι εσυ πεινασμενη λιγδωσες.
    Το θεμα δεν ειναι μόνο να ζήσει ο ασθενής. Το θεμα είναι ποσο θα τον βλαψει η αγωγή που του δίνεις για να θεραπευτεί απο την ίωση. Κι αυτό μετράει, γιατί αν παρει εξιτηριο με μια κρεατινίνη οριακή και τρανσαμινάσες μπεκρή με μονιμη βλαβη χεστα. Μηπως λοιπον πηγενεις επιθετικά πολύ, ενώ δεν χρειαζεται;
    Αλλα τι τα γραφω. Θα με κοψετε…

    1. Εισαι απολυτα σωστος,και φαινεται οτι εισαι στν τομεα υγειας.

      1. Η αζιθρομυκίνη πιάνει και ιούς, απλώς δεν έχουν διαλευκάνει ακόμη πλήρως το γιατί. Αυτή τα λέει πολύ καλά, ανεξαρτήτως του τι είναι και τι πρεσβεύει. Δες και επίσημες έρευνες και παλαιότερες και νεότερες στο IHT Marseille, για όποιον ξέρει καλά αγγλικά ή γαλλικά και μπορεί να τα διαβάσει. Δες και το documentaire το Hold up retour sur le chaos, αν ξέρεις γαλλικά, για να δεις Γάλλους γιατρούς, αν σου ξυνίζει η μαύρη. Και τέλος, δεν πα να θεραπεύει και σε παράπηγμα στη Νιγηρία, αν είναι σωστή γιατρός.

  6. Μάλιστα..βλέπουμε δέκα τύπους με άσπρες μπλούζες κ μια γυναίκα η οποία μιλά μπροστά από ένα μόνο μικροφωνο, με ένταση, προσπαθώντας να πείσει, έχοντας ως φόντο εγκαταστάσεις που θυμίζουν κλινική, χωρίς όμως να φαίνεται ποια είναι αυτή. Μάλιστα μια γυναίκα με λευκή μπλούζα από το πλήθος χαμογελα κιόλας..ποιος γιατρός μιλά έτσι πλην του Φικιωρη. Τι ψεύτικα βίντεο είναι αυτά..

  7. Η Υδροξυχλωροκίνη προκαλεί αρρύθμιες και δεν πρέπει να χορηγείται σε καρδιακούς, αλλα ούτε και σε όσους έχουν στίγμα μεσογειακής ανεμίας γιατι έτσι κι αλλιώς αυτοί έχουν ανοσία στην ελονοσία και στον κορονοιό.

  8. Μας ανοιγουν τα ματια και εμεις παλι κοιμομαστε….κριμα σε αυτην την χωρα που γεννηθηκε η Δημοκρατια, η ιδια η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ!!!!!

    1. Τα τρολ σαν του λογου σου δεν την πιστευουν μακακα.

    2. Ρε γελοίο τρόλ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗάντε τσακίσου από δω.

      1. ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ ΣΥΡΙΖΟΑΔΕΛΦΕΣ.
        ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΡΟΑΡΠΑΧΤΡΕΣ? ΣΑΣ ΘΙΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ?

  9. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΑΣΧΕΤΗ;
    ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ, ΤΟ ΡΩΤΗΣΕ
    ΕΚΕΙΝΟ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ.

  10. ευχαριστω το γιατρο μου,που μου εδωσε ζιθρομαξ,για τον κορονοιο κατι ηξερε,α …με σοβαρο ασθμα

Comments are closed.