Η συγκλονιστική ανάρτηση 21χρονης κοπέλας που έσωσε την καντίνα του πατέρα της

Κοινοποίηση:
taqueria-575x367

Η Ζιζέλ Άβιλες από το Τέξας, όταν έμαθε ότι η καντίνα του μπαμπά της κινδύνευε να κλείσει έκανε μια συγκινητική έκκληση στο Twitter ζητώντας βοήθεια.

«Δεν θα το έκανα κανονικά, αλλά η καντίνα του μπαμπά μου δυσκολεύεται, έβγαλε μόνο 6 $ σήμερα», έγραψε η Ζιζέλ Άβιλες, 21 ετών, σε ένα tweet της για την καντίνα με τάκος του πατέρα της, Taqueria El Torito. «Αν μπορούσατε να κάνετε retweet, θα το εκτιμούσα πάρα πολύ!» ανέφερε το ποστ.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hi everyone!! We are at a new location now, please help support our small business during these difficult times!! We appreciate all the support!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ taqueriaeltoritoofficial στις


Η ιδέα της ήρθε μετά από συζήτηση με τον πατέρα της Ελίας Άβιλες, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Χαμπλ του Τέξας τα τελευταία έξι χρόνια. Σύμφωνα με το CNN, η έκκληση της Ζιζέλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λειτούργησε. Σε λίγες ώρες η ανάρτηση είχε συγκεντρώσει περίπου 2.000 retweets. Μάλιστα, από την επόμενη μέρα όταν έφτασε στην καντίνα ο Ελίας στις 8 το πρωί, μια σειρά πελατών περίμενε και κάποιοι από αυτούς από τις 6 π.μ.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Tortas Cubanas made FRESH to order

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ taqueriaeltoritoofficial στις

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καποιες φορες ειναι πολυ απλο να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον, αρκει να μην μας καταβαλλει ο τομαρισμος! Αν κοιταμε και λιγο παρα διπλα θα γινουν ολα εστω λιγο πιο ευκολα…

Comments are closed.