Η στιγμή του τροχαίου στην Πάτρα με τους δύο νεκρούς – Βίντεο ντοκουμέντο

Κοινοποίηση:
aretha

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος που έγινε στην Πάτρα, το βράδυ της Πέμπτης (22.02.2024), με αποτέλεσμα δύο νεαροί να χάσουν τη ζωή τους.

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, στην συμβολή με την Αρέθα. Οι δύο νέοι που σκοτώθηκαν ήταν αδελφικοί φίλοι. Λάτρευαν τις μηχανές και το μοιραίο εκείνο βράδυ βγήκαν για την καθιερωμένη τους βόλτα.

Η κηδεία του 20χρονου Γιάννη θα γίνει σήμερα στις 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης. Ο 18χρονος Γιώργος θα κηδευτεί επίσης σήμερα στις 3.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στα Καμίνια.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του IonianTv φαίνεται πως οι δύο νεαροί, ο 20χρονος Γιάννης και ο 18χρονος Γιώργος, οι οποίοι επέβαιναν στη μηχανή, πέρασαν με πράσινο. Η σύγκρουση με το αυτοκίνητο ήταν τόσο σφοδρή, που οι δύο νεαροί εκσφενδονίστηκαν με δύναμη στο οδόστρωμα και βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αν τα παιδια εχουν πατεραδες…..ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ…. αλλιως ας πανε να κρυφτουν σε κανενα λαγουμι…. γιατι τα @ρ ιδια τα εχουν κατα λαθος…. οφθαλμος αντι οφθαλμου….

  2. Εχω μια υποψια οτι η μηχανη δεν ειχε φωτα αναμμενα. Δεν δικαιολογειται
    η παραβιαση κοκκινου απ το ΙΧ αλλα εκτος οτι η μηχανη πηγαινε του σκοτωμου δεν βλεπω το κοκκινο φως πισω της μηχανης, ενταξει το μπροστα δεν φαινεται αλλα πισω επρεπε να φαινεται

  3. Φυσικά κρίμα αλά με 200 Χιλ στην πόλη έχεις δες έχεις πράσινο είναι έγκλημα σήμερα το πρωί στην γειτονιά μου το ίδιο έκανε ένας νέος και ευτυχώς σήμερα Σάββατο δεν λειτουργούν τα σχολεία γιατί κάποιον θα χτυπούσε..κουράγιο στις οικογένειες και ο Κύριος να συνχωρηση τα επιπόλαια παιδιά..προσοχή στην πολι με 20 30 όχι παραπάνω δεν προλαβαίνουμε το ξαφνικό….

  4. Έτρεχαν. Αν δεν έτρεχαν θα μπορούσαν να αντιδράσουν. Ναι, πέρασαν με πράσινο, αλλά έτρεχαν. Οι καγκουριές δεν έχουν καλό τέλος. Μλκας και ο γιωταχής που έκανε τον μάγκα με κόκκινο, άλλος μλκας αυτός.

  5. Τά παιδιά πήγαιναν με 200 χιλιόμετρα! Φαίνεται άλλωστε..
    Πού πάς ρε Καραμήτρο?? Ένα ντουγάνι να βρεθή, έφυγες!! Μεγάλη αποκοτιά..
    Κι εγω έχω πάει με 280 στην Εθνική αλλά όχι μεσα στην Πόλη!!!
    Αυτός ο Μπινές πού έστριψε,δεν είδε την Μοτό να έρχεται πλακωμένη?
    ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!😠 Σκότωσε δύο Ελληνόπουλα ο γαμηδης,γαμω το σπίτι του😠😠

    1. και συ καλο ζωο και μαλακας εισαι που πας με 280 εστω και σε εθνικη.Παλι φερετρο εισαι καριολη δεν εισαι καλυτερος απ το ζωο που περασε με κοκκινο.Ζωο ελληνοφωνο ε ζωο.

  6. κριμα στα παιδια. Με τοσους ηλιθιους που οδηγουν το να μετακινεισαι με μηχανακι ειναι καθε μερα θανασιμο ρισκο. Τα παιδια ετρεχαν πολυ δυστυχως οπως φαινεται και δεν προλαβαν να αντιδρασουν καθολου

  7. Έχουμε γεμίσει ζόμπι που παίρνουν ένα αμάξι και βγαίνουν κάθε μέρα έξω για να μας σκοτώσουν. Δεν θα σταματήσει ποτέ αυτός ο εφιάλτης! Κρίμα τα παιδάκια…

Comments are closed.