Η στιγμή που ερευνητής ανοίγει ένα κουτάκι αναψυκτικό στην Ανταρκτική – Θα καταφέρει να το πιει; [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΔΦΒΔΔ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο TikTok, και δείχνει έναν ερευνητή ο οποίος προσπάθησε να χύσει ένα κουτάκι αναψυκτικό στο παγωμένο έδαφος της Ανταρκτικής, μόνο και μόνο για να αντιμετωπίσει απρόβλεπτες συνέπειες.

Αυτό που προοριζόταν ως μια ιδιόρρυθμη πράξη για να δοκιμάσει το ακραίο κρύο εξελίχθηκε γρήγορα σε ένα απροσδόκητο «ατύχημα», παρέχοντας ένα πολύτιμο μάθημα για τη δύναμη της φύσης και τη σημασία της υπεύθυνης συμπεριφοράς σε ευαίσθητα περιβάλλοντα.

Η γοητεία της παγωμένης ηπείρου έχει προσελκύσει ατρόμητους εξερευνητές και ερευνητές εδώ και αιώνες, με τα «παρθένα» τοπία και την απαράμιλλη φυσική ομορφιά της.

Ενθουσιασμένος από την ιδέα να γίνει μάρτυρας της επίδρασης των θερμοκρασιών υπό το μηδέν στο εμβληματικό αναψυκτικό, σχεδίασε να αποτυπώσει ένα μαγευτικό οπτικό υλικό για την προσωπική του συλλογή.

@mattykjordan I tried to pour a can of coca cola in Antarctica. It was -57°c and it turns out im having frozen coke instead. #antarctica #antarctic #coke #cocacola #cola #cocacolachallenge #slushy #slushie ♬ original sound – Matty Jordan | Antarctica

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ποσο φυτά και βλήματα έχει μεταμορφώσει τους ανθρώπους η παγκοσμιοποιηση.Το αναψυκτικο σε αυτην τη θερμοκρασια εχει ηδη παγωσει στο κουτακι ζωα.Συνεχιστε να πατατε κλικ για να πλουτιζει ο μαλακας που το δημοσίευσε

Comments are closed.