Η στιγμή ΝΤΡΟΠΗ για την ελληνική Βουλή! Η ώρα που μιλάει Ουκρανός ναζί του τάγματος Αζόφ (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
Ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής κατά την οποία θα απευθύνθηκε στο Σώμα μέσω τηλεδιάσκεψης ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskyy, Πέμπτη 7 Απριλίου 2022.
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Ελληνοουκρανού στρατιώτη που μίλησε στην ελληνική Βουλή μαζί με τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι ότι «ο παππούς μου τραυματίστηκε τρεις φορές από τους Ναζί, εγώ μάχομαι με το τάγμα Αζοφ».

Δείτε ολόκληρο το μήνυμα του ναζί που μάχεται με το τάγμα Αζόφ:

«Απευθύνομαι σε εσάς σαν ελληνικής καταγωγής. Λέγομαι Μιχαήλ ο παππούς μου πολέμησε στον πόλεμο κατά των ναζιστών και τραυματίστηκε τρεις φορές. Εγώ γεννήθηκα στη Μαριούπολη και συμμετέχω στην άμυνα της πόλης από τους Ρώσους ναζιστές.

Δε θα μιλήσω για τις δυσκολίες που έχουμε όσοι συμμετέχουμε στην ουκρανική άμυνα μέσα από το τάγμα Αζόφ, αυτό είναι το χρέος μου έναντι της πόλης μου, το χρέος μου σαν άντρας, αλλά θα ήθελα να σας μιλήσω για τις καταστροφικές συνθήκες στις οποίες βρίσκεται η ειρηνική Μαριούπολη.

Πολύ μεγάλο κομμάτι της πόλης είναι Έλληνες και ελληνικής καταγωγής και πάντοτε η Ελλάδα ήταν πάντα στο πλευρό της. Σήμερα η Μαριούπολη έχει καταστραφεί κατά 90% από τους Ρώσους ναζιστές από τους καθημερινούς βομβαρδισμούς.

Από την 1η Μαρτίου η πόλη περικυκλώθηκε από τους Ρώσους ναζιστές και μείναμε κάποια στιγμή χωρίς νερό, ρεύμα και τρόφιμα. Συμπατριώτες έχουμε μία πόλη που ζουν χιλιάδες και όπου πεθαίνουν χιλιάδες γι’ αυτό και παρακαλούμε να μας βοηθήσετε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

60 Σχόλια

  1. O ναζισμός στήν Ελλάδα γίνεται επίσημος.Ο γουρλομάτης υλοποιεί τήν ναζιστική παράδοση τών Μητσοτάκηδων.Παππούς ναζί,πατέρας ναζί όλο τό σκατόσογο λατρεύει τόν ναζισμό καί μισεί τήν Ελλάδα καί τόν Ελληνισμό.
    Γιάννης Λάκων

  2. Δώστε ένα κιλό μπανάνες στο χιμπατζή και μετά δώστε του μια 9άρα από τη θαλάμη.
    Τα συγχαρητήριά μου, για άλλη μια φορά στους ηλίθιους ψηφοφόρους του γουρλομάτη (αλλά και του κόκκινου αρχιτεμπέλη, μην ξεχνιόμαστε).

  3. Καλα ο κουλης δεν παίζεται
    Κοροϊδεύει τους Έλληνες ότι δεν το ήξερε!!!
    Αμ δεν φταίει αυτός οι μλκες που τον ψήφισαν,
    Ρε τους ξεφτιλισμένους
    Σιχάματα

  4. Ανθρώπινο είδος αυτός πάντως δεν είναι. Κάτι σε Homo Etectus φέρνει. Υπάνθρωπος δηλαδή. Και λέει ότι είναι ο Έλληνας Μιχαήλ; Ρε άντε από κει.

  5. Βλαδιμηρε επρεπε να είχες στείλει έναν πύραυλο χθες στο “κυνοβουλιο” να ξεβρωμιζε ο τόπος από τα ρεμάλια.

  6. ΚΑΜΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΛΑ ΠΕΣΑΝΑΙ ΕΠΕΙΣΗΜΑ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΙΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΣ ΕΣ ……….ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΨΙΦΗΖΕΤΑΙ ΧΟΡΤΑΣΤΑΙ ΘΕΑΜΑ ΤΩΡΑ……….

  7. Κρατηστε DNA από τον τέρας, μην χάσουμε το ξεχωριστό είδος δίποδου που αποτελεί!!!!

  8. εβγαλαν τον ναζιστη ομορφαντρα σε πανελληνια μεταδοση απο το ελληνικο κοινοβουλιο.ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

  9. Αυτό το πράμα είναι τυπικός καυκάσιος μπεχλιβάνης. Πριν τον πόλεμο σίγουρα ήτανε μπράβος σε τίποτα κωλόμπαρα! Να χαρώ εγώ φρύδι… ρουθούνι… ανύπαρκτο μέτωπο… μάτι μαστούρικο… Έχει κι άλλους τέτοιους η μάνα σου ρε;

  10. Ρε ξευτιλισμενοι πόσο υπανάπτυκτοι και κρετινοι πρέπει να είστε για χειροκροτήσετε αυτό το πιθηκοειδες; Ντροπή σας ούτε για το κοινοβούλιο της Ουγκάντας δεν κάνετε.

  11. Ρε 300 της βουλής πόσο υπανάπτυκτους και κρετινος πρέπει να είστε για χειροκροτήστε αυτό το πιθηκοειδες; Ντροπή σας ούτε για το κοινοβούλιο της Ουγκάντας δεν κάνετε.

  12. Η ξευτιλα της Ελληνικης Βουλης στο αποκορυφωμα της ηταν αφ’ ενος η εμφανιση του τακουνατου μαριονετα της Ουκρανιας και αφ’ ετερου της σκοτοφατσας του ναζιστη του Αζοφ, δηθεν Ελληνα, χωρις να ξερει ουτε μια Ελληνικη λεξη!!!!!! Ποιος εδωσε τετοιο δικαιωμα στα χειροκροτουντα ανδρεικελα της Βουλης να ρεζιλευουν ετσι την χωρα;;;;;; Ποιον ρωτησαν για να φτασουμε σε τετοιο καταντημα κανοντας Εχθρο την Ρωσια;;;;;;; Κουβεντα δεν ειπε για την εισβολη των Τουρκων στην Κυπρο ουτε στο Ελληνικο κοινοβουλιο ουτε στο Κυπριακο!!!!!! Σαν την εφερε μια χαρα ο ηθοποιος καραγκιοζηδες!!!!!!!!

    1. Τι εννοείς ποιος τους έδωσε τέτοιο δικαίωμα; Εμείς βέβαια που τους ψηφίσαμε να μας εκπροσωπούν στη Βουλή και εξ ονόματος μας (του Ελληνικού λαού) να παίρνουν αποφάσεις. Να στο κάνω πιο λιανά;

    2. Το δικαίωμα τους το δίνει ο λαός που τους ψηφίζει και μετά την κάλπη φωνάζει να μου κοπεί το χέρι. Μόνο που μετά είναι αργά. Όταν γίνουν εκλογές άσχετα τι φωνάζουν όλοι τώρα, πάνω απ’την κάλπη πάλι οι κοψοχεριδες θα τους δώσουν εξουσία. Στο ίδιο έργο θεατές.

  13. Δισθεωρητη Μ@λ@κ@@ ο ελληνοραγιας Ο απίθανος Μακακας!!!!!! Τα ανέχεται όλα!!!!! Έτσι είναι καμία σωτηρία για τέτοια Μακακια που μας διακατέχει!!!! Τελειωμένοι σε όλα.

  14. τι ουρακοτάγκος είναι αυτός…;; Θέλει να λέγεται και Έλληνας,..Βρε ουστ !!!

  15. Είναι στανταρ μαστουρης και μάλλον επαγγελματίας εκδοροσφαγευς.

  16. Πριν την εισβολή των Ρώσων οι μεθύστακες καταδικοι του Αζοφ σκότωσαν τέσσερις Έλληνες που ζούσαν στην Μαριούπολη χωρίς λόγο. Χειροκροτήστε τους τώρα ζώα.

  17. Σωστή η επιλογή του συγκεκριμένου από τον ηθοποιό Ζελενσκι…!!!Σου λέει, θα βάλω αυτόν τον “πίθηκα ” ώστε να καταλάβουν οι όμοιοί του στην ελληνική ;(Δεν νομίζω ) Βουλή!!

  18. Βλαδίμηρε πες μας ποσό κοστίζει ένας Kinzhal και η διαδικασία για να τον εξαπολύσεις στη Βουλή, στον πληρώνουμε, θα συνεισφέρουμε με μεγάλη μας χαρά όλοι μας.

  19. Τι χιμπατζής είναι αυτό το πράγμα… για άνθρωπος αυτό το ζώο δεν μοιάζει

  20. Μάθαμε τώρα…όλοι Έλληνες..δώστε μιά μπανάνα στο πιθήκι να το βουλώσει.

  21. Κλείστε το ρε το μπ@@ρδ@λ@ σας εκει στο Σύνταγμα και εξαφανιστειτε ρε παλοοτομαρα από προσώπου γης.

  22. Έχει πολλά τέτοια μούτρα σε Καλλιθέα και Μενίδι.

  23. Αυτός ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ γιατί μιλάει στην ελληνική βουλή ?μα γιατί έχει καιρό που κατήντησε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ !!!
    ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ….φανταστείτε να ήταν από μια μεριά ο Ηλίας με τον Λαγό και τον Μπαρμπαρούση, να βλέπαμε ζωντανές ροχάλες σε ζωντανή μετάδοση σε αυτό το υποκείμενο και τον κοντοπίθσρο βρωμοηθοποιό !!!

  24. ΝΑΙ, Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  25. Τι Έλληνας ρε παιδιά αυτός είναι αποτέλεσμα παρτουζας ουκρανης πόρνης με τουρκαλβανο νταλικερη

  26. Μαμα τι σκατοφατσα killer ειν αυτη? Θα το τρωω το φαι μου! Αντε και στο διαβολο ανιατε ψυχασθενη κυρ Μητσοτακη!
    Ενας νεοδημοκρατης.

  27. τι επάγγελμα είχε πριν τον πόλεμο…………? Για ψάξτε το……

  28. Βρε, μήπως έστειλε ο Μιζοτακης βαρυποινιτες να ενισχύσουν τους ναζί Αζοφ ?? Αυτός έχει μούρη ανθρωποσφαγέα….

  29. Βρε, μήπως έστειλε ο Μιζοτακης βαρυποινητες να ενισχύσουν τους ναζί Αζοφ ?? Αυτός έχει μούρη ανθρωποσφαγέα….

  30. καλα να παθουμε να μην στελνουν οπλα στην ουκρανια φατε την παπαρα τωρα μητσοτακη .

  31. Οι υποκριτές φοβόντουσαν τη χα και την μπουζουριάσανε για να μην την έχουν μέσα στη βουλή και τώρα οι 301 προδότες βάλανε τους ναζίδες στο κυνοβούλιο λες και τους ανήκει. Όλα αυτά θα πρέπει να μας προβληματίσουν και να ξυπνήσουμε ανθρώπους που είναι κολλημένοι με αυτά τα αποκκόματα ώστε στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουν ελληνικά και πατριωτικά, αλλιώς είμαστε χαμένοι.

  32. Ο/Η Φταινει αυτοι που τους μαζευουν να μιλανε στα καναλια.αλλοτριωνουν τον μεσο Ελληνα λέει:

    Ρε σεις αυτος ο τυπος μοιαζει περισσοτερο με τροφιμο την πρωην τρουμπας παρα για Ελληνα.
    Θρασυτατος λεει καθαρα οτι ειναι μελος του ΑΖΟΦ και πολεμαει λεει τους ρωσους ναζιστες.
    Θεουλη μου τι αλλο θα ακοσουμε.Βρε ουστ απο δω βρωμο###στα

  33. Αυτός ο μαυροπίθηκας είναι ολόιδιος με το τσόκαρο που παριστάνει στην Ελλάδα την ΠτΔ.

  34. Αυτό το εμετικό Νεάντερταλ είναι ότι πιο σιχαμερό έχω δει στη ζωή μου

  35. Όλοι με σημαίες με σύμβολα των ναζί αύριο στα σπίτια μας. Στηρίζουμε Ουκρανία.

  36. Πού το βρήκαν αυτό το ανθρωποειδές που τολμά να μιλά για Ναζί, όταν ο ίδιος είναι αρχιΝαζί.
    Κατά τα άλλα ούτε κουβέντα από τον σαλτιμπάγκο Ζελένσκι για την Κύπρο και την κατοχή τμήματός της από τους Μογγόλους φίλους του.

  37. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΩΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ

    ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΕΜΕΤΟΣ

    1. Κι οι Χρυσαυγίτες ναζιστές είναι, πονάει αλλά είναι η αλήθεια.

  38. Ημέρα ντροπής για το ελληνικό κοινοβούλιο. Πουλημένοι δώσατε βήμα στους Ναζί να μιλήσουν στη Βουλή τη στιγμή που η Ελλάδα σφαγιάστηκε από τα καθάρματα. Ντροπή σας πουλημένοι

  39. Ξεφτίλες πολιτικοί της λέσχης Μπίλντεμβεργκ τα φασισταριά της Ουκρανίας τα βάλατε να μιλησουν στη Βουλή. Ποιός σας έδωσε τέτοιο δικαίωμα? Γιατί ρε ζώα στοχοποιείτε την χώρα???

  40. Το σίχαμα αυτό θέλει να λέγεται και Έλληνας. Ούστ από δω καριόλη .

  41. …..ΠΙΑΣΑΝΕ ΠΑΤΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ….

  42. Αποκαλει τους Ρωσους “ναζιστες”. Δεν περιγραφω αλλο…

  43. Τα καλα και συμφεροντα! Οπου τους βολευει, επικαλουνται την Ελληνικη μειονοτητα, την οποια κατα τα αλλα, δεν την αναγνωριζουν!

    1. Ακριβως αυτο ρώτησα τον άντρα μου…….με μια ποιο άκομψη λεξη

  44. Κατα τα άλλα η Χρυσή Αυγή ήταν το πρόβλημα.

Comments are closed.