Η σοβαρή ασθένεια που βασανίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη και ταλαιπωρεί τους γύρω του

Κοινοποίηση:
First government cabinet meeting of the newly elected government of New Democracy party, in the Hellenic Parliament, in Athens, Greece on July 10, 2019. / Πρώτο υπουργικό συμβούλιo της νεοεκλεγείσας κυβέρνησης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στις 10 Ιουλίου 2019.

Δύσκολα τα πράγματα για τον υπουργό Υπουργό Ανάπτυξη και Επενδύσεων!

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής «Direct» με τον Τάκη Χατζή, ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε με το γνωστό «ωχαδερφιστικό» του ύφος με το οποίο προσπαθεί να ξεχάσει όλες τις πολιτικές του ανακυβιστήσεις – συμπτώματα της σοβαρής πάθησης που τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ωστόσο, όπως ανέφερε, τον συμμερίζεται για όσα λάθη έχει κάνει και όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, επιμένει να τον διατηρεί σε θέση ισχύος και δείχνει κατανόηση ως πιστός του φίλος για τις παρενέργειες της σοβαρής ασθένειας που ομολόγησε ότι πάσχει.

«Εγώ πάσχω μια από μια ασθένεια, πρέπει να τη χειριστώ, λέγεται ακράτεια λόγου. Δεν μπορώ να συγκρατηθώ καμιά φορά», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και εμείς ευχόμαστε μόλις τελειώσουν οι έρευνες για το εμβόλιο του κορωνοϊού, να ασχοληθεί κάποιος επιτέλους με τη θεραπεία για την ανίατη ασθένεια του Άδωνι Γεωργιάδη.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Απο τον κυριο Γεωργιαδη ακουσα πρωτη φορα τη λεξη ετυμολογια.Με το που ειπε μερικα παραδειγματα καταλαβα την αξια της.
    Δυστυχως ομως δεν βλεπω να κανει τιποτα ως υπουργος για να διδασκεται ως κυριο μαθημα στα σχολεια.
    Προφανως θελουν τους ελληνες να παχουν απο λεξιπενια για να μην σκεπτονται λογικα

  2. ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΙΒΑΝΙ ΕΙΝΑΙ
    Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΝΙΑΤΗ ΜΑΛΑΚΙΤΙΔΑ.

  3. Να δείτε που στο τέλος θα το ρίξουν στη τρελίτσα και μη τους είδατε μη τους απαντήσατε….

  4. ο Αδωνης με τον λογο του ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ με τα επιχειρηματα του ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ καθε αναρχοτετοιο που ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ.

  5. ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑΣ .
    ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ Σ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ.

  6. Η Ασθένεια λέγεται μέγας όγκος ενδιάμεσα στους ώμους

  7. Τό ενδιαφέρον στήν “ασθένεια” του Γεωργιάδη είναι πώς “ανησυχούν” καί ενοχλούνται οι εχθροί του. Οι φίλοι του δεν ανησυχούν καί το απολαμβάνουν δεόντως

  8. Παραλληρηματική διαταραχή, λέγεται, αλλά οι ψυχίατροι την βλέπουν μόνο στους λογικούς ανθρώπους! Άσε που εσυ έχεις και άλλη πάθηση. Έχεις μεγάλο πρόβλημα με την σωστή άρθρωση λόγου. Απορώ πώς σε καταλαβαίνουν αυτοί που τους μιλάς. Εγω θέλω μεταφραστή για να σε καταλάβω. Σαν αηδόνι που έμαθε να μιλάει ακούγεσαι. Για να μην πω πως παθαίνω νευρικό κλονισμό όταν μιλας. Δυο τηλεοράσεις μού χρωστας!
    Για το τρίτο σοβαρότατο πρόβλημα που έχεις δεν θα το αναφέρω δημόσια. Ο Φρόυντ θα έπαιρνε νόμπελ ψυχολογίας αν ζούσε τώρα και σε είχε ασθενή. Με κάτι τέτοιους σαν εσένα κατέληξε στο οιδιπόδειο σύμπλεγμα.

    Μια Γαλλίδα διανοούμενη είχε πει το εξης: μπορεί να δεις έξυπνο άντρα με χαζή γυναίκα αλλά δεν θα δεις ποτέ έξυπνη γυναίκα με χαζό άντρα.
    Αν δεν το κατάλαβες είναι γιατί είσαι.. χαζός! Και τα αυτονόητα εννοούνται πως είσαι με μια.. πανηλίθια!

    Εμ, γιατί σε διάλεξαν λες οι γερμανοί? Γιατί είσαι.. άξιος νομίζεις..; Μωρε ξέρουν αυτοι απο ψυχολογία που ούτε το φαντάζεσαι.. (και απο αστρολογία ξέρουν αηδονούκο…..(!)) Τα δικά τους ψυχολογικά προβλήματα μονάχα δεν είναι άξιοι να δουν. Των άλλων μια χαρά τα βλέπουν… Παιδεραστες υπουργοι, κομπλεξικοι, αμόρφωτοι, πουστηδες, πανηλίθιοι… έβαλαν απο όλο το.. μενού για να μας ..κυβερνάει. Τώρα όμως που θα τους έρθει ο λογαριασμός να δειτε τι θα πάθουν….

    Αλήθεια, αδονούκο, πώς και δεν έγραψες και άλλο ..βιβλιο; Τόσα έχετε εσείς αι εκδόται στις αποθήκες σας απο… παλιούς συγγραφείς που δεν εκδόθηκαν.. Το ίδιο και για την μαμζέλ σου. Ο δημιουργός, δεν σταματάει ποτέ είτε να γράφει νότες, είτε να γράφει λέξεις, είτε να γράφει χρώματα…! Αν, σταματήσει, αυτό πρέπει να προβληματίσει τις αξιολογόγατες κριτικές υποτροπές.. εεε, επιτροπές ήθελα να γράψω…

  9. Γεωργιάδη,για να βγάλει κάποιος ένα εμπορικό σήμα σήμερα, με τον νέο νόμο της Νέας Δημοκρατίας της Άνοιξης του 2020,πρέπει να δώσει 100 ή 120 €,ανάλογα με την μορφή υποβολής,για την πρώτη κλάση και 20 € για κάθε επιπλέον κλάση,χωρίς το προστατευτικό «μαξιλαράκι» του ορίου των 10 κλάσεων που ίσχυε στον νόμο του 2012…Δηλαδή,για 5 κλάσεις π.χ., σήμερα πληρώνεις 200 €,ενώ με τον προηγούμενο νόμο πλήρωνες 140 €. Συγχαρητήρια, υπουργάρα,συνέχισε το χαράτσι!

Comments are closed.