Η πρώτη επίσημη ισραηλινή αντίδραση παρά τις αντίθετες οδηγίες

Κοινοποίηση:
iranaaa

Ο επικεφαλής του Bloomberg στο Ισραήλ, Ethan Bronner, αναφέρει μια ανάρτηση στο Χ από την Tally Gotliv, βουλευτή του κόμματος Likud του πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu (και μέλος της επιτροπής άμυνας και εξωτερικών υποθέσεων του κοινοβουλίου), που παίζει στην ισραηλινή τηλεόραση.

Και αυτό παρά τις οδηγίες που φαίνεται να έχουν δοθεί σε Ισραηλινούς αξιωματούχους να μην σχολιάσουν τις εκρήξεις στο Ισφαχάν:
“Καλημέρα, αγαπητέ λαέ του Ισραήλ. Ένα πρωινό στο οποίο το κεφάλι κρατιέται ψηλά με υπερηφάνεια. Το Ισραήλ είναι μια ισχυρή χώρα. Είθε να ανακτήσουμε τη δύναμη της αποτροπής”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ρε η εσεις δουλευετε εμας η σας δουλευουν εσας οι αμερικανοι.. το κυριο μέλημα της αμερικης ειναι ο θησαυρος του ιραν πετρελαια ενεργεια κ.λ.π Αυτο εχει σκοπο.. και τωρα μας λετε εσεις οτι η αμερικη δεν ηθελε την εισβολη.. Αυτοι με τους οβραιους τα κανουν ολα. αν ειναι δυνατον μια κουτσουλια το ισραηλ να κανει τον νται στο ιραν.. εχει της πλατες της αμερικης και των ρουφιανων δυτικων.. να δουμε πως θα ξεμπλεξουμε διοτι τωρα εχουν στοχο τις υπερδυναμης/ Τ μικρα κρατίδια τα ξεκανανε οι αμερικλανοι με την κουστωδία τους

Leave a Response