Η πρώτη δήλωση του Βελόπουλου ως ευρωβουλευτής – Τον ρώτησαν αν πήρε ψήφους από την Χρυσή Αυγή

Κοινοποίηση:
velopoulos-768x569

Δείτε τι απάντησε.

Την πρώτη του δήλωση μετά την χθεσινή νίκη έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, πριν από λίγο στον ANT1.

Στην ερώτηση αν πήρε ψήφους από την Χρυσή Αυγή ο Κυριάκος Βελόπουλος απέφυγε να απαντήσει τονίζοντας ότι πήρε ψήφους από τα αριστερά, 3% από το ΣΥΡΙΖΑ και ένα ποσοστό από το ΚΚΕ, όσο για το μυστικό της επιτυχίας, είπε “Με βλέπετε, πρωί πρωί πάω στην δουλειά” .

Τέλος, ο Γιώργος Παπαδάκης, ρώτησε τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, αν θα παραμείνει ευρωβουλευτής ή θα παραδώσει την θέση του στον 2ο χωρίς όμως να πάρει καμία απάντηση

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. βελοπουλε πες αλευρι… ο καραμπερης σε γυρευει!Βρε ουστ ξφτιλισμενε πρασινοφουρε πατριδοκαπηλε κομπογιανιτη καιροσκοπε!!
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!

  2. https://youtu.be/BXjd19iOOc0
    https://youtu.be/-xbe5H4N9i0

    Για τους ηλίθιους που έχουν κάνει καραμέλα τις επιστολές του Ιησού. Πρώτο βίντεο το βιβλίο που πούλαγε ο Βελόπουλος και δεύτερο βίντεο για εσάς τους υπερ-πατριώτες ο Κ. Πλεύρης .

    1. Για αυτο ελλειπε απο την εκπομπη του Στεφανου ο Πλευρης?
      Ο Πλευρης γνωστος Αντιχριστος και Φιλος της Φυλης των Σταυρωτων και των Μασωνων.Αφου Εξυβριζε την Παλαια Διαθηκη κανοντας μεγαλη χαρη στους Σταυρωτες που το μονο που Φοβουνται ειναι ο Θεος του Ισραηλ που τους εχει δωσει ραντεβου και δεν θα την γλυτωσουν

  3. Παρτε τα μαλακες για να μάθετε να ψηφίζετε θεομπαιχτες. Την επόμενη μέρα που τρέξατε να τον ψηφίσετε σας αρνείται. Τώρα θα είμαστε από μια γωνια και θα γελάμε εμείς μαζί σας.Πήρε λέει από το ΚΚΕ όχι από τη ΧΑ. Αντε ρε νούμερο. ..

  4. Πανηγυρισμοί στο κλεφτοΠαΣοΚ από την διάσπαση των ψήφων της Χρυσής Αυγής

    Ενδεικτική της πολιτικής καταστάσεως και του ποιος ωφελήθηκε από την μεταβολή του πολιτικού χάρτη, η οποία συντελέστηκε στις Ευρωεκλογές, είναι η δήλωση της Φώφης Γεννηματά αμέσως αφότου ξεκαθάρισαν κάπως τα ποσοστά των κομμάτων.

    Σας παραθέτουμε τι είπε: «το ΚΙΝΑΛ ενισχύεται και αποκτά νέα δυναμική στο κέντρο της πολιτικής σκηνής ως ο εγγυητής για προοδευτικές εξελίξεις στη χώρα που θα βάλουν οριστικά τους φασίστες στο περιθώριο».

    Είναι σαφές ότι ευνοημένος από την διάσπαση των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής είναι ο εσμός των κλεφτών και των απατεώνων του ΠαΣοΚ. Το γεγονός δε ότι ο Βελόπουλος προέρχεται από τους κόλπους του ΠαΣοΚ προφανώς και δεν είναι τυχαίο.

    Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, πως το αποτέλεσμα του Βελόπουλου ουδόλως σχολιάστηκε από τα ΜΜΕ της διαπλοκής, γεγονός που δείχνει ξεκάθαρα πως είναι ένα αποτέλεσμα που βολεύει για να αποπροσανατολίζει την πατριωτική ψήφο και να την στρέφει σε ανθρώπους του συστήματος.

  5. Ο δούρειος ίππος του συστήματος εντός του «πατριωτικού χώρου»

    Τελείωσε μία εκλογική αναμέτρηση και επίκειται μία ακόμα και είναι εμφανές το παιχνίδι που έστησε το πολιτικό σύστημα για να διασπάσει τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.

    Από την μία μεριά είχαμε την Χρυσή Αυγή, καθημερινώς καθυβριζόμενη από το σύνολο του πολιτικού κατεστημένου και πλήρως αποκλεισμένη από τα ΜΜΕ. Από την άλλη μεριά είχαμε τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος με όχημα την εκπομπή με τις κηραλοιφές και τις επιστολές του… Ιησού Χριστού ήταν σε κάθε σπίτι και παράλληλα είχε την σιωπηρή αβάντα του καθεστώτος, αφού ουδείς έκανε μία, έστω μία, δήλωση εναντίον του.

    Σαφής, λοιπόν, ο ρόλος του συγκεκριμένου, ο οποίος με την έγκριση του συστήματος ανέλαβε την κατασκευή ενός αναχώματος εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και γι’ αυτό είχε την ασυλία των ΜΜΕ και των κομμάτων για πράγματα προφανή όπως οι κηραλοιφές και οι «επιστολές του Ιησού Χριστού».

  6. Ας με πειση καποιος οτι ο Φαλμεραιερ ειχε αδικο.

  7. κλα ρε μ…σκυλα εσεις που βριζετε γαμω το ηθος σας που δεν εχετε πατησει εκκλησια ποτε ,ωαχνετε το μεγα αλεξανδρο?.επειδη εκανε καποιος μια μαλακια και τη μαζεψε θα τον σταυρωσουμε .και οσο για τις αλοιφες που λετε οι αλοιφες γενικοτερα ειναι καλυτερη συνταγη απο χαπια γιατι προσαρμζουν τον οργανισμο και δεν επιβαλουν .απο ενν αγνωστο κουφαλες .ενημερωτικα ειμαι 35 δεν εχω κατεβει πουθενα κ ουτε προκειται κ δουλευω στη ζωη μου (προς υποψηφιους υβριστες μου)

  8. Ρε δίποδα τι πάτε και ψηφίζετε ανθρώπους που ψήφιζαν μνημόνια και πούλαγαν αυθεντικές επιστολές το Ιησού..
    ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΙΑ….και κάτι αλλα δίποδα ψηφίσαν ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ….

    Ζω να σας βλέπω να τρώτε από τους σκουπιδοτενεκέδες… Σας αξίζει,

  9. Μιχαλολιακο φυγε. Αν εισαι ακομα μεχρι τις εθνικες, μαυρο απο μενα.

  10. Τώρα δεν θα πουλεί επιστολές του χριστού ! Πω ρε ξεφτίλα.

  11. Ολοι οσοι ψηφισαν τον Ταμτακο τον Αντιχρηστο θελουν στειρωση και λοβοτομη

  12. Θα τσεπώνει το 15ρι το μήνα για πέντε χρόνια. Κάνε τον πολλαπλασιασμό σου ηλιθιε εσύ που παλεύεις για το 1000ρικο…

Comments are closed.