Η προδοτική κίνηση των δικαστηρίων Φλώρινας! Αναγνώρισαν επίσημα τη Μακεδονική Γλώσσα!

Κοινοποίηση:
ΔΙΚΑΣΤΕΣ

Έξαλλος ο αναγνώστης με την προδοσία που ζει καθημερινά στη χώρα. Αυτή τη φορά τον “εξόργισε”, όπως και όλους τους Έλληνες, η απόφαση των δικαστηρίων της Φλώρινας, τα οποία αναγνώρισαν τη Μακεδονική Γλώσσα.

“Κάντε κάτι γιατί με τα σιχάματα που μπλέξαμε θα μας δώσουν άλλη υπηκοότητα! Δεν πάει άλλο! Δείτε την προδοσία των δικαστηρίων Φλώρινας. Μιλάνε για μακεδονική γλώσσα οι σλαβόγυφτοι της Vardarska Banovina” έγραψε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Και οι τρεις εξουσίες στην Ελλάδα (νομοθετική, δικαστική, εκτελεστική) δρουν διαχρονικά, με τρόπο ανθελληνικό, μισελληνικό και ενάντιο στο συμφέρον (εθνικό, οικονομικό, κοινωνικό) του Ελληνικού Λαού …
    Στο χέρι του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού είναι, να ανατραπεί η κατάσταση αυτή, πριν να είναι αργά για το ΄Εθνος … Γενικός ξεσηκωμός, να μην μείνει πέτρα στην πέτρα …
    Ως εδώ και μη παρέκει με την διαφθορά και την προδοσία της ιερής Πατρίδας …

  2. Οι λεγομενες “δεξιες” κυβερνησεις εχουν ειδικευση στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ,βαθμιαια της ΠΑΤΡΙΔΑΣ:
    1.Στο διαστημα του 1950 δεν εδιδασκοντο τα τουρκικα στην Θρακη.Υπηρχαν τα αραβικα για τους Ελληνες μουσουλμανους(Κορανι).Ομως κατωρθωσαν να αντικαταστησουν τα αραβικα με τα τουρκικα στα σχολεια.Μετωνομασαν τους Ελληνες Πομακους σε τουρκους!..
    2.Ο “εθναρχης” καραμανλης, ΑΝΕΧΘΗΚΕ ,χωρις αντιδραση, τη μετονομασια της νοτιοσλαυιας σε Μακεδονια!..
    3.Επισης, ο “εθναρχης” ξεπουλησε την Κυπρο στους τουρκους.Απο ~18% που ηταν οι τουρκοκυπριοι αυξηθηκαν σε ~ 40%.Για τη Βορεια Ηπειρο εκανε την παπια..
    4.Τωρα με την γραπτη αποδοχη των συρριζα,Ν.Δ.,ποταμιου κ.α.’ ανακαλυψαμε και κατοχυρωσαμε νομικα την αυνυπαρκτη “μακεδονικη γλωσσα”.Μαλιστα ,θα διδασκεται στα σχολεια και στα παν/μια!..Ειναι τραγικο το γεγονος οτι ενω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,εμεις το ανακαλυψαμε!..
    5. Ολα αυτα οδηγουν μακροπροθεσμα σε τεχνητη υπαρξη μειονοτητων.
    6. Ο “αγιος” Κων/πολεως εχει κανει το δευτερο βημα,μετα τον συρριζα καιΝ.Δ.,αναφορικα με την εκκλησια των σκοπιων.
    7.ΚΑΝΕΙΣ δεν τονιζει οτι τα σκοπια ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ λεξη..
    8.Η αριστερα ,πριν απο την δεξια, ειχε προετοιμασει το εδαφος για την επεκταση των σκοπιων προς το Αιγαιον Πελαγος.Μαλιστα ο αντρικος παπαντρικος ειχε ανταμοιψει τους αρχηγους του ΕΛΑΣ.
    Μετα μας φταινε οι αμερικανοι, αφου εμεις οι ιδιοι βγαζουμε τα ματια μας.Στο εξωτερικο χρησιμοποιειται ΜΟΝΟΝ η ονομασια macedonia…
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ.Ειδαμε και τα ορνιθοσκαλισματα του ραμα στο Ζαππειο.Φαινεται ,κατα τον κουλη, οτι ο ραμα ειναι ονεος βαλκανιος Vang Ghog.

  3. Δεν υπάρχει σωτηρία, δυστυχώς… Έχουμε γεμίσει με σιχαμένα πουλημένα καθάρματα, που θα πουλουσαν και την μάνα τους για μερικά χιλιάρικα. Πόσο άθλιοι… Ούτε ιερό ούτε όσιο!

  4. γεμησαμε προδωτες η αυτοι που κυβερναν και την αντιπολητευση πολακη που εισαι ειναι απο αλλη χωρα

  5. Μπήκε σε τροχιά η προδοσία της Μακεδονίας και όλο το σύστημα προσκυνά.

  6. Όλοι οι μακεδονομάχοι επί Τσίπρα φώναζαν και από μέσα τους έτριβαν τα χέρια τους από χαρά που θα χρεωνοταν ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι άλλο κόμμα την συμφωνία που εξυπηρετούσε τα μικρά ή μεγάλα συμφέροντα τους. Οι ακρίτες της Φλώρινας, σιγά μην νοιάζει κανέναν τίποτα, μόνο τα φράγκα και το συμφέρον.

  7. Χρονια, το φωναζω! Οι Αλλογενεις, Ελληνοφωνοι, Ανθελληνες, εχουν προβει σε προπαρασκευαστικες πραξεις Εσχατης Προδοσιας! Και οχι μονον, στην περιπτωση του Σκοπιανου! Διατηρω στο αρχειο μου, αρκετα αποδεικτικα στοιχεια, που τους καθιστουν υπευθυνους! Και επειδη ο κομπος εφτασε στο χτενι, κρεμασμα εδω και τωρα! Ή ανασκολοπισμος!
    Δεν θα με χαλαγε!

  8. Δωστε τα ολα γαμω την προδοσια σας παλιοκαθηκια

  9. Βλεπετε….. τιμουν τη Πατριδα τους οι επιορκοι με δικαιολογητικο οτι εφαρμοζουν τους τσιπροκουλικους νομους! Ευγε σας ζειτε και στη Μακεδονια!

Comments are closed.