Η πραγματική καταγωγή των Αλβανών: Από πού ήρθαν στην πραγματικότητα

Κοινοποίηση:
megali-alvania

Το όνομα “Αλβανία”, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στα μέσα του 11ου αιώνα στην “Ιστορία” του Μιχαήλ Ατταλειάτη. Στην ίδια “Ιστορία”, υπάρχει και η λέξη “Αρβανίτης”. Στον Γ. Ακροπολίτη, οι τίτλοι αυτοί πολλαπλασιάζονται, παρουσιάζονται σαν “Άλβανον” και “Αλβανίτης”, ενώ στον Εφραίμ (1313), βρίσκουμε τις λέξεις “Αλβανούς” και “Άλβανον”.

Η λέξη «Αρβανίτης» εμφανίζεται και στην «Αλεξιάδα», της Άννας Κομνηνής.

Ο Peter Lock, στο έργο του «Οι Φράγκοι στο Αιγαίο, 1204-1500», γράφει ότι η πρώτη αναφορά σε οργανωμένες επιθέσεις Αλβανών στην Ελλάδα, υπάρχει σε βενετικά αρχεία.
Συγκεκριμένα, η πρώτη μαζική επίθεση, έγινε στον Πτελεό της Θεσσαλίας το 1350.

Τον 17ο – 18ο αιώνα, οι Σκιπετάρ, όπως αποκαλούνταν οι ίδιοι ως τότε, άλλαξαν το όνομα τους σε «Αλβανοί».

Οι δύο, σκοτεινοί αυτοί αιώνες, της αλβανικής ιστορίας, ο 17ος και ο 18ος , είναι επίσης συνδεδεμένοι με τον προσηλυτισμό της πλειονότητας των Αλβανών στο Ισλάμ.

Αρχικά, η αλβανική ελίτ, υποστήριξε ότι ήταν απόγονοι των Πελασγών! Στη συνέχεια όμως, οι Πελασγοί αντικαταστάθηκαν από τους Ιλλυριούς.

Παράλληλα, η αλβανική προπαγάνδα, διατυμπανίζει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Πύρρος ήταν Αλβανοί, η Θέτις (μητέρα του Αχιλλέα), πήρε το όνομά της από το det (θάλασσα), η θεά Ήρα από το ere (άνεμος), ο Δευκαλίων από το dhe Ka lene (αυτός που άφησε τη Γη), ενώ ο Cekrezi πάλι, αναφέρεται στον “Αλβανό Δία (!), του οποίου η ανάμνηση επιβιώνει ακόμα και σήμερα με την ονομασία του θεού ως Zot από τους σύγχρονους Αλβανούς”…Ένας από τους πρώτους που αμφισβήτησαν την καταγωγή των Αλβανών από τους αρχαίους Ιλλυριούς της Βαλκανικής, ήταν ο Νικόλαος Νικοκλής, στο έργο του “Περί της Αυτοχθονίας των Αλβανών ήτοι Σκιπετάρ”, που έγραψε στη Γερμανία το 1855.

Ο Νικοκλής, θεωρούσε ότι οι Αλβανοί κατάγονται από την περιοχή του Καυκάσου.

Ο Πλούταρχος (Βίοι Παράλληλοι) γράφει σχετικά:

“Καταλιπών δέ φρουρόν Αρμενίας Αφράνιον αυτός εβάδιζε δια τών περιοικούντων τον Καύκασον εθνών άναγκαίως έπί Μιθριδάτην. Μέγιστα δε αυτών εστίν έθνη, Αλβανοί και Ίβηρες”

Στράβωνος Γεωγραφία.

Εν αυτή δέ τη Αρμενία πολλά μέν όρη, πολλά δέ οροπέδια, έν οις ουδ αμπελος φύεται ραδίως. Πολλοί δε αύλωνες οί μέν μέαως, οι δέ και σφόδρα εύδαίμονες.. Καθάπερ τό Άραξηνόν πεδίον, δι ού ο Άράξης ποταμός ρέων εις τά άκρα της Αλβανίας και την Κασπίαν εκπίπτει θάλασσαν.

Άλλες αναφορές για την Αλβανία της Κασπίας γίνονται από τον Αρριανό στο έργο του ‘Αλεξάνδρου Ανάβασις ‘, όπου οι Αλβανοί βρίσκονται αντιμέτωποι ως εχθρικό τμήμα ενταγμένο στις περσικές δυνάμεις του Δαρείου κατά την εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου. “Ώς δέ ομού ήδη τά στρατότεδα έγίγνετο, ώφθη Δαρείος και οί άμφ΄ αυτόν, οί τε μηλοφόροι Πέρσαι και Ινδοί και Αλβανοί και Κάρες οι ανάσπαστοι και οί Μαρδοι τοξόται κατ΄ αυτόν Άλέξανδρον τεταγμένοι και την ίλην την βασιλικην.”

Από τον Κλαύδιο Πτολεμαίο διαβάζουμε : Αλβανοί, Σκύθαι

Από τον Στέφανο Βυζάντιο, φιλόσοφο και γεωγράφο (4ου αιώνα μ.Χ.). διαβάζουμε:

Αλβανία χώρα προς τοις ανατολικοίς Ίβηρσιν. Εκεί δε και το έθνος οι Αλβανοί, ποιμενικοί και μετρίως πολεμικοί μεταξύ Ιβήρων και Κασπίας. Υπόκειται δε τη Σαρματία προς μεν τω Πόντω η Κολχική προς δε τή Κασπία η Αλβανία.

Υποστηρίζεται ότι οι πρώτοι κάτοικοι της Παννονίας υπήρξαν οι Ιλλυριοί (πελασγικός λαός και συγγενής των Ελλήνων). Η Παννονία σήμερα περιέχεται στα εδάφη των κρατών της Σερβίας, Βοσνίας, Μαυροβουνίου, Κοσσυφοπεδίου και βορείου Αλβανίας.

Ο Κωνσταντίνος Πορφυρογέννητος για την εποχή του Ηράκλειου γράφει:

…”Και επειδή η νυν Σερβλία καί παγανία καί η ονομαζομένη Ζαχλούμων χώρα καί Τερβουνία καί η των Καναλιτών υπό την εξουσίαν του βασιλέως Ρωμαίων υπήρχον, εγένοντο δε αι τοιούιαι χώραι έρημαι παρά τών Αβάρων από των εκείσε γαρ Ρωμάνους τους νύν Δελματίαν καί τό Δυρράχιον οίκούντας απήλασαν”…

Εδώ περιγράφεται η ερήμωση της Ιλλυρίας μέχρι και του Δυρραχίου και ο εποικισμός υπο των Αβάρων.

Ο Λαονικος Χαλκοκονδύλης (1430-1490), γράφει: Ουδόλως φρονώ ότι οί Αλβανοί ύπάρχουσιν Ίλλυρικόν γένος ώς τίνες λέγουσιν … .

Παρθυαίους δὲ καὶ Ὑρκανίους καὶ Τοπείρους, τοὺς πάντας ἱππέας, Φραταφέρνης ἦγεν. Μήδων δὲ ἡγεῖτο Ἀτροπάτης. ξυνετάττοντο δὲ Μήδοις Καδούσιοί τε καὶ Ἀλβανοὶ καὶ Σακεσῖναι. τοὺς δὲ προσοίκους τῇ ἐρυθρᾷ θαλάσσῃ Ὀροντοβάτης καὶ Ἀριοβαρζάνης καὶ Ὀρξίνης ἐκόσμουν

Απο την Γαλλική εγκυκλοπαίδεια, γραμμένη από επιτροπή Σοφών υπό την εποπτεία του Ιππότη D’ Arteau, μεταφρασμένη κατ΄ επιτομή από τη Γαλλική, το έτος 1862, διαβάζουμε:

ΑΛΒΑΝΙΑ: υπό των νεωτέρων γεωγράφων καλείται μία των επαρχιών της Ευρωπαϊκής Τουρκίας εκτεινομένη παρά το Αδριατικόν και το Ιόνιον πέλαγος και περιλαμβάνουσα δύο διακεκριμένας Επαρχίας των αρχαίων γεωγράφων την Ιλλυρίαν και Ήπειρο Η χώοα αυτή κατά τόν μεταίωνα εκαλείτο Αρβανέσση νύν δε καλείται Αρναούτ μέν υπο των Οθωμανών, Σκίπερη δέ υπό τών εγχωρίων ήτοι των Αλβανών οίτινες και εαυτούς όνομάζουσι σκιπετάρους.

Οί κάτοικοι της εκτεταμένης ταύτης επαρχίας διαφέρουσιν από αλλήλων κατά τε την εθνικότητα την γλώσσαν και την θρησκείαν διότι το μέν μεσημβρινόν μέρος της Αλβανίας ήτοι την κυρίως Ήπειρον οικούσιν οί Ηπειρώται, όντες ομόγλωσσοι και Ομόθρησκοι με τους λοιπούς Έλληνας, το δε αρκτικόν ήτοι την Ιλλυρίαν, ήτις και δύναται νά ονομασθεί κυρίως Αλβανία κατοικούσιν οί Αλβανοί ανάμικτοι οντες μετά Σέρβων καϊ Οθωμανών καί Έλλήνων. Εκτός της αλβανικής γλώσσης η οποία διαιρείται εις πολλάς διαλέκτους και ιδιώματα, λαλείται έτι εν τη Αλβανία καί η Ελληνική, η τουρκική κλπ

Στις αρχές του 20αι. ο πρωθυπουργός της Σερβίας Πάσιτς δήλωνε περί του Αλβανικού ζητήματος, σε συνέντευξη που έδωσε στην Γαλλική εφημερίδα “Χρόνος”:

“Οι Αλβανοί ουδέποτε είχον ιστορικόν βίον και ουδέποτε υπήρξε Αλβανία με την γεωγραφική έννοιαν ήν δίδουσι σήμερον οι εν Ευρώπη, μάλιστα δε οι προπαγανδισταί. Ανεξαρτήτως απο το ζήτημα περί καταγωγής και γλώσσης των Αλβανών, είναι βέβαιον ότι είτε Ιλλυριοί ήσαν ούτοι αρχαιώθεν είτε μετανάστες εξ Ασίας, πολιτικόν βίον ουδέποτε έσχον”.

Βεβαίως τα λεγόμενα του Σέρβου πολιτικού και μάλιστα πρωθυπουργού, ο καθένας θα περίμενε να κρύβουν πολιτικές σκοπιμότητες.

Ωστόσο σε αυτό που πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή είναι η αναφορά του Πάσιτς στην Ασιατική καταγωγή των Αλβανών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Πριν ασχοληθείς με τους αλβανούς και πρίν τους μισήσεις, αναλογίσου γιατί υπήρξε το κομμουνιστικό καθεστώς 1945 – 1990. Πρίν τα βάλεις μαζί τους, ισως πρέπει να τα βάλεις με τις Ελληνικές κυβερνήσεις. κανένας αλλοδαπός δεν μένει σε ένα κράτος αν δεν τον αφήσει το κράτος. Παράνομα μπορεί να μπεί, να παραμήνει όμως όχι. Βάλτα με όσους τους πολιτογράφισαν, μόνοι τους δεν πήραν τίποτα, κανένας δεν πέρνει τίποτα απο ένα κράτος αν δεν του δώσει το κράτος. Βάλτα με όσους τους έδωσαν δουλειές για φθηνά μεροκάματα, μόνοι τους δεν έπιασαν δουλειά, μόνοι τους δεν πληρώθηκαν, μόνοι τους δεν έκαναν τίποτα. Βάλτα με τους Έλληνες συμμαθητες σου που όταν σου έκανε επίθεση κάποιο αλβανάκι, παρακολουθούσαν και γέλαγαν αντί να σε υπερασπιστούν. Βάλτα με τους εκπαιδευτικούς που δεν έπερναν θέση να τιμωρήσουν τα αλβανάκια με την παραβατική συμπεριφορά. Βάλτα με την μάνα και τον πατέρα σου που τους έδωσαν μεροκάματα, αντί να δώσουν στον κυρ Θανάση το μπογιατζή, η στον κυρ Δημήτρη τον χτίστη. Βάλτα με τους εργολάβους που για να τελειώσουν γρήγορα τις παράνομες οικοδομές την δεκαετία του 90, έβαλαν τους αλβανούς να τις ολοκληρώσουν όσο πιο σκάρτα γινόταν. Βάλτα με τον εαυτό σου πρώτα που δεν έκανες τίποτα για να φύγουν τότε, για να καταλάβουν οτι όντος η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν τους θέλουν στην πράξη, όχι στα λόγια. Τώρα τι και αν φύγουν όλοι, εσύ πάλι θα λες λόγια και ξανά λόγια.

  2. χαχαχαχαχα βαλκανιοι υπάνθρωποι ρατσιστες μαλωνουν μεταξυ τους χαχαχαχαχα και μετα μιξοκλαινε γιατι τα βαλκανια είναι η χεστρα της ευρωπης ουστ ρε ολοι σας σέρβοι σκοπιανοι ελληνες αλβαναρια βουλγαροι καθυστερημένοι ουγκανοι το μονο που κανετε είναι πολεμους,σφαγες,νταβατζιλικια,ναρκωτικα και λαμογιες δεν σας λυπάμαι καθαρματα ολοι σας εισαστε και φασισταρια του κερατα καλα σας εκαναν και σας πηδουσαν οι τιτο,χοτζα, και βασιλιαδες και παπαδοπουλοι μονο ετσι καταλαβαίνετε υπάνθρωποι βαλκανιοι αποπατοι της ευρωπης.

    1. Όντος έχεις δίκιο φίλε να τους βάλεις σε ένα καζάνι και να τους……….. όλους μα όλους

  3. Τι λες βρε μπαγλαμά ανιστοριτε γενίτσαρε; προπαγάνδα καλά κρατεί.χαχα

  4. ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΧΑΖΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΕΝΑ ΜΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΥΣ .

  5. Πως γίνετε όλοι οι Αλβανοί να μοιάζουν φυσιογνωμικά ενω εσείς οι Έλληνες απόγονοι του μ Αλεξάνδρου να είστε οι μισοί ξανθοί σαν Γερμανοί και οι αλοι σαν Τούρκοι; Ο μόνος λαός που αντιστάθηκε στην Τουρκία σαν αδρές ήταν τα παιδεία του skenderbeu

    1. Πως γίνεται όλοι οι τηγανικεφαλοι αλβαναροι να ξεχωρίζουν από χλμ. Και από την ασχημια και την στάμπα του εγκληματία

      1. Μα αυτό λέω είμαστε όλοι τιγανοκεφαλοι μοιάζουμε όλοι άρα καθαρή φυλή, τώρα εξήγησε μου πως εσείς είστε όλοι σαν τον κεμαλ ατατουρκ;

    2. Η εξήγηση ειναι απλή. Υπήρχαν διαφορα Ελληνικά φύλα. Οι Μινωες για παραδειγμα ηταν πιο σκουρόχρωμοι απο τους Σπαρτιάτες ας πούμε η τους Αθηναίους. Αλλα ολοι ηταν Ελληνες. Υπηρχαν οι Δωριείς, οι Ιωνες, οι Αχαιοί, οι Θρακες κλπ. Ψαξτο. Θα μάθεις πολλα. Οςο για τους Αλβανούς δεν μοιάζουν ολοι μεταξύ τους. Μοιάζουν μεταξυ τους μονο οι Καυκάσιοι Αλβανοί. Αυτοι που ήρθαν απο τον Καύκασο δηλαδη.
      Οι υπόλοιποι δεν ειναι μοιάζουν γιατι δεν ειναι Αλβανοί. Ειδικα απο την Νότια Αλβανία.

      1. Θα σε στεναχωρήσω αλα όλοι είμαστε ίδιοι σαν γνήσια σπαιδιά του skenderbe. Μπες να δεις φωτογραφεία του θα καταλάβεις. Όσο για της πολλές φυλές που λες εχεις δίκιο, οι μισοί είστε Αλβανοί και οι υπόλοιποι Τούρκοι

        1. Ο Σκεντέρμπεης, ανιστόρητε σκιπετάρι, ήταν Έλληνας και ονομαζόταν Γεώργιος Καστριώτης. Άνοιξε κανένα βιβλίο, εκτός από το να καπνίζεις φούντα.
          Οι σκιπετάριδες, είστε μείγμα Μογγόλων, Σλάβων και γύφτων, ενώ από τον ποταμό Σκούμπι και νοτιότερα, όλοι οι κάτοικοι έχουν ελληνικό αίμα, ακόμα και αυτοί που δεν ξέρουν λέξη ελληνικά.
          Η Αλβανία, είναι τεχνητό κράτος, δημιούργημα των τότε μεγάλων δυνάμεων, ώστε να ελέγχουν εύκολα της είσοδο της Αδριατικής και να υπάρχει ένα εχθρικό κράτος, μεταξύ Ελλάδας και Σερβίας.
          Όσο για την ομοιότητα μεταξύ Αλβανών, ισχύει μόνο στην περίπτωση όσων έχουν έρθει από την περιοχή του σημερινού Νταγκεστάν. Δες έναν Κοσοβάρο και δες έναν Σλάβο, θα δεις ότι έχουν ίδια χαρακτηριστικά.

  6. ο μεγαλύτερος Αλβανός Ηγέτης ήταν ο παμμέγιστος Ενβέρ Χότζα
    ο μόνος που είχε μακροπρόθεσμη στρατηγική για το μεγαλείο του Αλβανικού Έθνος και μάλιστα στρατηγική απλή και αποτελεσματική,οι Αλβανοί θα έκαναν από 20 παιδιά και έτσι στο τέλος θα κυριαρχούσαν σε Κόσοβο και Τέτοβο και έτσι θα δημιουργούνταν κάποτε η Μεγάλη Αλβανία.
    Αλλά μετά το ’90 ανέλαβαν ξανά τα ηνία οι καπιταλιστές και οι Αλβανοί σκόρπισαν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα,αλλά τουλάχιστον το Κόσοβο έγινε Αλβανικό και στα Σκόπια πλέον το κράτος είναι Αλβανοσλάβικο

  7. Συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας ένας 32χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» (υπήκοος Αλβανίας), ο οποίος ομολόγησε τον βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού.
    Το αποτρόπαιο αυτό περιστατικό, που εξευτελίζει την Ελλάδα διεθνώς και δυσφημεί τον τουρισμό, έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε δωμάτιο ξενοδοχειακής μονάδας στη Δασιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα του «κατατρεγμένου μετανάστη» είναι από την Βρετανία και έκανε διακοπές στη Κέρκυρα με την οικογένεια της.
    Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» και να μην παραλείψουν να του γνωρίσουν τα παιδιά τους, για να δούνε «τι εστί βερίκοκο»!

  8. Ουδέν πατρώων γένος έχοντες…. Στράβων. Δηλαδή δεν κατάγονται απο πουθενά.

  9. Ο αριθμός των Αλβανών στη χώρα μας φθίνει την τελευταία δεκαετία. Άσε που τα παιδιά τους πάνε σχολείο με τα δικά μας αφομοιώνονται από τον Ελληνικό τρόπο ζωής. Δυστυχώς τώρα αντιμετωπίζουμε μεγαλύτερο πρόβλημα με τις διάφορες φυλές που έρχονται, οι οποίες ούτε θα θέλουν ούτε θα μπορούν να ενσωματωθούν στην ελληνική πραγματικότητα.

  10. Φαέθων γέλασα πολύ με τα αστεία που γράφεις. Ήρθαν ξελιμαξαν που δεν είχαν ούτε ψωμί να φάνε. Λερες μεγάλες . Στα τσακιδια από την Ελλάδα.

  11. Η χειρότερη φάρα του πλανήτη είναι τα αλπανα . Σιγά μη ξέρουν από που κρατά η σκούφια τους. Ένας καλός δεν υπάρχει.

  12. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ! ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ! ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ !

  13. Υπάρχουν Αλβανοί νοικοκυρεοι υπάρχουν και τουκογυφτοι όπως και εδώ στην Ελλάδα δεν είναι όλοι ότι καλύτερο. Τα καλά με τα καλά ανεξάρτητου έθνους και θρησκείας και τα σκατα με τα σκατα.

  14. Κάθε λαός έχει τιν ιστορία του όσο και δεν αρέσει σε κάποιους μαλακές σαν εσάς. Ο αλβανικος λαός είναι πονεμένος και τίμιος πιο δυλεφταραδεσ στιν Ευρώπη, αντίθετα με κάποιους κοπροσκιλουσ. Αμέ στο διαολο.

    1. Οι αλβανοί είναι το ίδιο με τους ρωσοποντιους. Κουτοπόνηροι και τεμπέληδες. Δεν αποκαλείς κάποιον έξυπνο και δουλευταρα όταν οι μεν ρωσομπλιετ κανουν μπραβιλικια και οι δε ληστείες και δολοφονίες. Αυτοί αποκαλούνται τυχοδιώκτες
      (αυτός που δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο, έστω και αθέμιτο, για να πετύχει το σκοπό του). Δεν ήξεραν τι σχήμα και τι χρώμα είχε μπανάνα (όπως τότε στη Ρουμανία με τον Τσαουσέσκου) ξαφνικά είδαν ότι η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα και όχι σαν τη δική τους είπαν να μας μαμησου. Όπως γίνεται τώρα με τα λαθροπιθικια σε όλη την Ευρώπη. Και για πολέμους οι διωγμούς διάβασε να δεις τι τραβάνε αίμα και τώρα οι Έλληνες. Και όχι ενα κράτος με άγνωστη προέλευση και καταγωγή(150 χρόνια κράτος)ζητάει και εδαφη από μας.

    2. Τράβα στη βρωμοχώρα σου πίσω βρωμιάρη εγκληματία ΑΛΒΑΝΕ!

    3. ΤΡΑΒΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΒΡΩΜΟΧΩΡΑ ΣΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΛΒΑΝΕ!!!!

  15. Απο τις χειροτερες φαρες του πλανητη,εκδικητικοι,μισουν τους Ελληνες και για τα λεφτα πουλανε και την μανα τους

    1. Μην εισαι απολυτος φιλε.Υπαρχουν καποια αλβανακια στο σχολειο που ειναι αριστουχα,μιλουν στους μεγαλους στον πληθυντικο,εχουν σεβασμο και τροπους που δεν τους εχουν πολλα απο τα συγχρονα ελληνοπουλα.Το οτι οι αλβανοι ειναι ανακατεμενοι σε ολα,σημαινει οτι ειναι δραστηριοι και ξυπνιοι.Ακομα στις βρωμοδουλειες που κανουν πολλοι απο αυτους,ειναι αριστοι επαγγελματιες.Οποτε,ας μην γενικευουμε…

        1. Ελλην ότι σου περπατάει το κατάλαβες από έναν αριστερό

  16. Ενώ εσυ ελληναρα μου απογονε του Σωκρατη,του μεγαλεξανδρου και γνησιο τεκνο χριστιανο ορθοδοξο ζωο εισαι ανωτερος και καλυτερος απ ολους ,δεν κατουρας και χεζεις οπου βρεις ,παντα τρεφεις σεβασμο για τον γειτονα και ποτε μα ποτε δεν πετας σκουπίδια σε παραλιες και δρομους εεε?

    1. Oxi re albanara TIΠΟΤΕ απο αυτα που γραφεις -σημειωνεις δεν εκανα στην ζωη μου αρνητικο και μονο θετικα επραξα γαλατηβουλγαρε και δεν ειμαι απογονος του Σωκρατη αλλα του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ρε σπατα μπουα-μικιμαους ελληνοφωνε…

  17. Τους αλβανους τους καταλαβαινεις αμεσως απο την ασιατικη βρωμα που βγαζει η πετσα τους.Σας το λεω εκ πειρας.

    1. Πες την αλήθεια Πινόκιο όταν τους είχες από πάνω σου τους κατάλαβες ουσττττ ρε παλιοπουςτα πατσαβούρα

  18. Gamise ta με δαυτους. Ενα μιγμα με ισπανοφωνους ,βησιγοτθους , Γαλατες [Σκοδρα] , Καυκασιους γενικως και ειδικοτερα , Βουλγαροι απο ολα τα ειδη , και τελικα ενα μικρο κρατος με ολη την ασια ”’μεσα” του διχως καμια παραλλαγη. Το χειροτερο ειναι οτι στην ελλαδα πολλοι απο δαυτους και στους χαρτες της αρχαιοτητος σημειωνουν οτι οι Μακεδονες δεν ”εκαναν”’ καταληψη της αλβανιας και ειναι εκτος !!!! ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ δεν βλεπουν ιστορικα οτι αρκετες παραλιακες πολεις της αλβανιας ελληνικες ατοφιες ….Αυτα τα ασιατικα διποδα σημερα νομιζουν τα γελαδερα οτι η ιστορια αρχιζει απο αυτους που χεζουν και λερωνουν ολη την Ιλλυρια.Τα αλβανοτουρκακια ολκης…

Comments are closed.