Η πολεοδομία του δήμου Αθηναίων και η γεροντοκόρη που θέλει μίζες (αποκλειστικό ρεπορτάζ για εισαγγελέα). Κύριε Μπακογιάννη, ξεβρώμισε το χώρο…

Κοινοποίηση:
mpakogiannis_thema

Το ξεχείλωμα του πουλόβερ της μίζας και της διαφθοράς άρχισε στην περιβόητη πολεοδομία του δήμου Αθηναίων, με ανώτερους επίορκους υπαλλήλους που είχαν ήδη στήσει τα πλοκάμια τους από εποχής του δημάρχου Καμίνη, που έδωσε εξουσία και πόστα σε λάθος χέρια!

Μετά τις αποκαλύψεις ξηλώθηκε ήδη ο «επιβλέπων» αντιδήμαρχος της πολεοδομίας άλλοτε στενός συνεργάτης του Καμίνη, ενώ απομακρύνθηκε απ’ τη θέση της και προϊσταμένη της πολεοδομίας. Και αυτά μετά τις αποκαλύψεις για πρακτικές εκβιασμού και οικονομικής εξόντωσης καταστηματαρχών στην περιοχή Κυπριάδου στα Άνω Πατήσια, όπου με «βιτρίνα» συγκεκριμένο πολιτιστικό σύλλογο-φάντασμα, εκβίαζαν επιχειρηματίες να ενδώσουν στις … πιέσεις για την δήθεν «κατάληψη» πεζοδρομίων, διαφορετικά θα έρθει η … απρόσκλητη πολεοδομία και θα μοιράζει πρόστιμα, όπως και γινόταν. Είναι αξιοσημείωτο πάντως πως η κυρία προϊσταμένη αν και πριν από έξι χρόνια είχε καταγγελθεί επίσημα, κατάφερνε να κρατά τις επίζηλες θέσεις τις οποίες κατείχε με νύχια και με δόντια στην πολεοδομία Αθηνών.

Η συνταξιούχος της Ο.Α έβγαλε φτερά εκβιασμού

Το ρεπορτάζ είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικό τα στόματα πλέον έχουν ανοίξει το κουβάρι που ξετυλίγεται και όπως όλα δείχνουν η εγκληματική δραστηριότητα έχει μεγάλο βάθος και θα απασχολήσει τις διωκτικές καταγγελίες για … ψεύτικα στοιχεία στην πολεοδομία Αθηνών, τηλεφωνήματα εκβιαστών, ανύπαρκτα ονόματα καταγγελλόντων, ανύπαρκτες ενώσεις πολιτών, Πακιστανικά τηλέφωνα και ψεύτικα e-mails. Αυτά είναι μερικά από τα όπλα που χρησιμοποιεί το οργανωμένο κύκλωμα εκβιαστών με τη μορφή συγκεκριμένου συλλόγου και με το πρόσχημα δήθεν την προστασία του περιβάλλοντος και της αισθητικής της περιοχής. Μάλιστα ως αυτοανακηρυχθείσα «πρόεδρος» εμφανίζεται γεροντοκόρη, συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, που μετά τον σάλο έσπευσε να τυπώσει ακόμη και ημερολόγια μπας και «νομιμοποιήσει» τον σύλλογό της.

Ήξερε από …βέσπα ο αντιδήμαρχος

Γεώργιος Αποστολόπουλος, μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Δόμησης και Κτιριακών Υποδομών  του δήμου Αθηναίων, πρώτα αποπέμφθηκε αυτός απ’ τη θέση του και μετά ήρθε και η απομάκρυνση της κ. Όλγας Πλουμπή, της προϊσταμένης σε κυρίαρχο τμήμα της πολεοδομίας. Ο αντιδήμαρχος, είχε το γνώθι σαυτόν αφού ήταν και ο ίδιος πολιτικός μηχανικός, για αυτό και του είχε μεταβιβαστεί η άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται με την έκδοση, χορήγηση, ανανέωση εγκρίσεων και αδειών δόμησης. Μετά τον Καμίνη ο μηχανικός, άλλαξε στρατόπεδο και κατήλθε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη και πράγματι ο πολιτικός μηχανικός την πήγε … πολύ ψηλά την Αθήνα και ειδικά την πολεοδομία [του]!

Ο εγκέφαλος μοίραζε ρόλους

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος της συμμορίας –πρόσωπο άμεσα συνδεδεμένο με την πολεοδομία- έχει αναπτύξει δίκτυο από άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης του όπου ο καθένας έχει το δικό του ρόλου ρόλο προκειμένου να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός και η εξόντωση, αλλά η αντίστροφη μέτρηση για αυτούς έχει ήδη αρχίσει. Όλες οι καταγγελίες έχουν ήδη μπει στο μικροσκόπιο των ανακριτικών και διωκτικών αρχών με παραγγελία για εξονυχιστικές έρευνες που ολοκληρώνονται σύντομα για να ξεσκεπαστεί όλο το κύκλωμα των εκβιαστών. Ο πέλεκυς του νόμου για τέτοια αδικήματα προβλέπεται να είναι αμείλικτος και καλό θα είναι κάποιοι εκλεγμένοι δημοτικοί άρχοντες με υψηλά αξιώματα να είναι πάρα πολύ προσεκτική με το ποιους εμφανίζονται και φωτογραφίζονται δημόσια!

Οι παλιές αμαρτίες της κυρίας προϊσταμένης

Η πολεοδομία ανέκαθεν αποτελούσε αγκάθι διαπλοκής. Μάλιστα απ’ τον Απρίλιο 2015 η «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ – ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ», είχε κάνει φανερά λόγο για εκβιασμούς εκ μέρους συγκεκριμένων υπαλλήλων της πολεοδομίας στον Δήμο Αθηναίων. Τότε ως φόβητρο χρησιμοποίησαν πρώτα τη Διεύθυνση Σχεδίου Πόλεως και Δόμησης που έβγαλε απόφαση διακοπής της λειτουργίας του ανελκυστήρα της επιχείρησης του γραμματέα του Σωματείου κ. Ζεκάκου, παρερμηνεύοντας όμως  το νόμο μετά από τις επίμονες ερωτήσεις και αιτήσεις που έκανε το Σωματείο για παράνομες άδειες που έχει εκδώσει η ίδια διεύθυνση. Συγκεκριμένα η «ΠΕΕΙΣΣΑ» είχε καταγγείλει ονομαστικά με εξώδικό και σε προγενέστερο χρόνο τον ρόλο της πολυσυζητημένης [σήμερα] προϊσταμένης  του Τμήματος Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών, που εκ της ιδιότητάς της ως διπλωματούχος μηχανικός όφειλε να γνωρίζει τον νόμο και τις διατάξεις του. Μάλιστα οι επιχειρηματίες των χώρων στάθμευσης έλεγαν πως: «δεν συνάδει, να αγνοούν ή να προφασίζονται ότι δεν γνωρίζουν. Και ως εκ τούτου, διερωτώμεθα ευλόγως πως διέλαθαν της προσοχής του άντρα εισηγητή μηχανικού και της προϊσταμένης [που κατονομάζεται] όλα τα ανωτέρω …».

«Μπροστάρης» του ανένδοτου η μηχανικός

Και η «ΠΕΕΙΣΣΑ», έρχεται στο ρεζουμέ της υπόθεσης λέγοντας ότι: «Εξάλλου, ως γνωστόν, η κα προϊσταμένη ομού με άλλον μηχανικό εφαρμογής του τμήματος που η πρώτη προΐσταται) , είχαν ήδη προβεί σε σκανδαλώδη αντινομία στην πολεοδομική αδειοδότηση  άλλου επίμαχου «ελεύθερου ακάλυπτου χώρου» του οικοπέδου επί της οδού Πλ. Βάρδα στου Γκύζη, προκειμένου να υπολογισθούν τεχνηέντως είκοσι επτά (27) θέσεις στάθμευσης, σε παράνομο υπαίθριο σταθμό αυτοκινήτων», όπως χαρακτηριστικά επεσήμαναν στην καταγγελία τους. Μάλιστα σύμφωνα με την επώνυμη καταγγελία: «Ο εν λόγω υπαίθριος σταθμός αυτοκινήτων έχει αποσφραγιστεί παρανόμως από τις 18-02-2015 και λειτουργεί παράνομα ως αυτοτελής σταθμός αυτοκινήτων δημόσιας χρήσης, ενώ έχει πολεοδομικώς αδειοδοτηθεί όλως παρανόμως για να εξυπηρετεί αποκλειστικά πολεοδομικές ανάγκες κτιρίου και όχι να εξυπηρετεί, ως αυτοτελής επιχείρηση παροχής υπηρεσιών στάθμευσης, διερχόμενους οδηγούς».

Η εκδίκηση της προϊσταμένης

Όταν ο γραμματέας της ένωσης κος Ζεκάκος ενημερώθηκε σχετικά με την παράνομη, απαράδεκτη και εσφαλμένη προαναφερθείσα ενέργεια της κας προϊσταμένης και έθεσε υπ’ όψιν σας το πρόβλημα, όλως συμπτωματικά δρομολογήθηκε η έκδοση της εσφαλμένης, αυθαίρετης, δυσφημιστικής και αντισυνταγματικής απόφασής σας, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με ΑΔΑ: ΩΥΡΖΩ6Μ-ΜΑ5  για την: «Διακοπή της λειτουργίας των δύο (2) ανελκυστήρων φορτίων και ατόμων που λειτουργούν στο στεγασμένο σταθμό αυτοκινήτων επί της οδού Αχ. Παράσχου 106 του Δήμου Αθηναίων».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. μαφιοοζοι …. θελει οπλο ο μικρος……………..

  2. ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΖΑΒΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ?????????ΧΑ ΧΑ ΟΠΠΟΥ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΜΑΣΣΑΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…..

    1. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΞΟΦΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ…..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΜΠΑΤΣΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΝΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΟ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΙΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ

  3. Οξω κολογιδα της εξουσιας ! Αει στου χουριο σ μανα μ να κρυφτεις σε κανα κοτετσι!

  4. Οι πολεοδομικές υποθέσεις είναι σημαντικές κι αυτό εκμεταλλεύονται τα υποκείμενα.

Comments are closed.