Η παραχώρηση του Ι.Ν.Αγίου Νικολάου Πτωχοκομείου στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως παρουσία του “πράσινου” billionaire εφοπλιστή. Οι δωρεές του σε ναούς στη γειτονιά της Ριζάρη και η εξέλιξη ενός κακουργήματος με παράγοντες της Εκκλησίας που ποτέ δεν μάθαμε!

Κοινοποίηση:
5847298

Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών πραγματοποιήθηκε σήμερα 29 Μαρτίου 2023 το μεσημέρι η τελετή παραχώρησης του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πτωχοκομείου στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως με τη συμβολή του Δήμου Αθηναίων.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. OΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΟΠΠΟΥ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΝΗΜΟΣ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ

  2. Ο χλωροταπηταςστο Πάρκο Ριζάρη δέν υπερβαίνει τά 3 στρεμματα . Τα γλυπτά θα επανατοποθετηθουν μετα τις κατασκευες του Νεου Σταθμου , οπως θα γινει και με την πλατεία Κολωνακιου . Για το οτι το Πάρκο Ριζαρη εχει μετατραπεί σε ουρητηριο και χεστηριο ελλείψει τουαλεττων δεν ακουω τιποτα !

  3. Για το Παρκο Ριζαρη σημειωσυε ό,τι τό μεγαλυτερο του Τμημα πού περικλείεται από Βασ. Σοφιας στό ύψος Ιδρυματος Ριζαρη, προς Hilton καί Βασ. Κωνσταντίνου εναντι Εθνικης Πινακοθηκης παρέμεινει Αχουρι . Παραδόθηκε το 2016 απο το Δημοσιο στον Δήμο Αθηναίων για αξιοποίηση αλλά ο Δημος δέν απεδεχθη ακόμη το παραχωρητηριο !

Comments are closed.