Η παράκληση του αδερφού του Δημήτρη Λιγνάδη: «Μην παρενοχλείτε την κατάκοιτη μητέρα μου»! (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
lignadis-adelfos

Το «Πρωινό» παρουσίασε τη δήλωση του αδερφού του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννη, ο οποίος ζήτησε να σεβαστούν την οικογένειά του και τη μητέρα του που είναι κατάκοιτη και να μην πιέζουν καταστάσεις προκειμένου για μια δήλωση ή ένα πλάνο.

Διαβάστε τη δήλωση εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Αυτό μοιάζει σαν το ανέκδοτο με την μικρή Αννούλα που όταν σκότωσε τους γονείς της είπε στο δικαστήριο: “λυπηθείτε με είμαι ορφανή!”

  2. Αυτό το παραμύθι με όλους τους εγκληματίες πρέπει επιτέλους να σταματήσει! Έχουνε βρει τώρα τη καινούργια καραμέλα ότι δήθεν απειλούν τις μάνες και τα παιδιά τους για να τους λυπηθούμε. Είναι όλα ψέματα. Δεν έχω δει ποτέ ούτε ένα σχόλιο για τους συγγενείς τους, μόνο για αυτούς. Οπότε ας κόψουν τα παραμύθια!!!

  3. Η μητερα του λυπήθηκε τα παιδακια?? Γιατι το ηξερε, στην ιδια πολυκατοικία ηταν και ο Λιγναδης δασκαλευε τα παιδια τι θα λενε αν την πετυχουν στην εισοδο, το εχουν καταθεσει αλλωστε
    Βεβαια θα τον βγαλει λαδι το αλλο το ερπετο

  4. Για την φουκαριάρα την μάνα του ρε αλήτες….λυπηθείτε τον!!!!
    …..Οπως αυτός λυπήθηκε τα ανήλικα παιδάκια που βίασε και βασάνισε με την ανοχή όλων των κυβερνήσεων,όλων των συναδέλφων του, όλοι ήξεραν, δεν ειναι κανείς αθώος!!!
    ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ!!!!!

    1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ!!!

  5. Στην ΕΛΛΑΔΑ είναι πολύ δύσκολο να βιάσεις γυναίκα.Αντρα είναι πανεύκολο

  6. Κλαφτείτε λίγο ακόμη δειλοί! Το έλεος του Κυρίου ζητήστε, όχι το δικό μας, αυτός σώζει. Είστε αδίστακτοι, ξενα σώματα για την κοινωνία των ανθρώπων, το γνωρίζετε και θέλετε να μας αλλάξετε, να γίνουμε όμοιοί σας!

  7. Κάτι τέτοιοι απολαμβάνουν εργασία και χαρά και οι ταλαντούχοι είναι άνεργοι γιατί δεν έχουν βύσμα 40 χρόνια τίποτα δεν άλλαξε το έζησα όπως πολλοί !!! Κι έτσι κοιτάζοντας μόνο την πάρτη μας κι όχι και την ευημερία του δίπλα μας πιάσαμε πάτο και έρχονται και χειρότερα!!!!!

  8. ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ – ΚΟΛΩΜΠΑΡΑΔΕΣ – ΠΕΔΑΙΡΑΣΤΕΣ.
    ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥΣ
    ΟΣΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΣΗΜΑΙΕΣ Η ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΕ ΑΝΗΛΗΚΑ, ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΟΙ. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ.

    1. Παιδεραστές,Κωλόμπαραδες,Πρόκειται,Αποτελείται ,Εμπλέκεται ,Ανήλικα ,………….
      …..στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα!!!

  9. Aφου καταδικάστηκε απο τον εισαγγελέα Μολδαβίας ο Βουλευτής της ΝΔ Νίκος Γεωργιάδης
    έγινε διευθυντής στο πολιτικό γραφείο του Μητσοτάκη το 2013.
    Γιατί αισθάνθηκες την ανάγκη να στείλεις 2 βουλευτές στην δίκη του Γεωργιάδη
    (Κυρανάκη,Ασημακοπούλου) να τον υπερασπιστούν? ο Λιγνάδης είναι η κορυφή για τον Μητσοτάκη
    Και το όργανα μόλις αρχίζουν….

  10. ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΕΝΟΧΗ …ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ .
    ΑΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ!!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !!
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ!!!

  11. Τορα σκεφτηκατε τη μανα σας
    Τις μανες οσων κακοποιηθηκαν
    απο το τερας που λεγεται Λιγναδης
    δεν τις σκεφτηκε και κατακρεουργησε
    σεξουαλικα και ψυχικα τα παιδια τους
    Τορα ζητατε ελεοος εσεις που δεν γνωριζεται τι ειναι ελεος
    Τα τερατα πρεπει να ευνουχιζοντε
    για να γλυτωσει η κοινωνια

  12. Με τέτοιες αξίες και ιδανικά που τον γαλούχησε …της αξίζει να δει τις ντροπές του πριν πεθάνει. Μακάρι να ζήσει πολλά χρόνια , να του πηγαίνει τσιγάρα στην φυλακή.
    Και στο κάτω κάτω ο αδελφούλης σου έπρεπε να την σκεφτεί… όχι εμείς. Σταματήστε να μας περνάτε για ηλίθιους μακακες. Κοπρίτες ανώμαλοι.

  13. Καταραμένη κοιλιά η μανα σου, χίλιες φορές να τον έπνιγε στη κούνια! Έχεις και ανήλικη κόρη; Μηπως του την έχει δώσει για να σε διορίσει στο εθνικό;

  14. Ρε, άντε μου στο διάολο σιχάματα!!! Άκου θράσος, να σεβαστούμε την οικογένειά σας τώρα, τέρατα!!!

    1. ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΟΤΕ ; ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΟΛΟΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ! ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΘΕΟΙ; ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΑ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ; ΕΙΣΤΕ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΩΣΗ ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΩΗ ΕΚΤΟΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ! ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΛΙΟ!

  15. Τη μάνα σας να τη σκεφτόταν ο αδερφός σου. Δεν κατάλαβε τίποτα για το παιδί της; Δεν ήξερε τι άντρα είχε, αφού ο γιος, όπως είπε, τον είχε πρότυπο και σίγουρα τον μιμήθηκε. Ο γιος της ενδιαφέρθηκε για την ψυχολογία των μητέρων των παιδιών που αποπλάνησε;

Comments are closed.